![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Deneyimli ![]() Üyelik tarihi: 12-29-2006 Bulunduğu yer: ßedenimin sessizliği Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 2.182
Konular: 99
Ruh Halim: Rep puanı:841708 Toplam Online: 2 Gün 3 Saat 11 Dakika 43 Saniye | Direk Konuya qiricem ![]() ßenim Derdim eSKi Sevqilim,ßiz onunla Sanalda Tanıştık ama sanal olmasına raqmen Çok sevmiştim ßiliyorum aslında sevmemem qerekirdi ama çok farklıydı o sanalda tanısdıqım diqer erkeklere hiç benzemiyordu her haliyle etkilemişti beni...): Fikir,Huy,Mantıqı Zekası ile bambaŞka ßişeydi 2-3 ay arkadaŞ qßiydik o bana sırlarını anlatıyordu ben ona anlatıyordum..msjlaSıyorduk telefonda konusuyorduk...Daha Sonra ßna Çıkma Teklifi etti bnde doqal olarak Sevdiqimden dolayı kabul ettim ßiz ßunla Çıkalı 2-3 hafta oldu son 3 qün soqumaya basladı benden.. hiiçbşi demiyordu c.tesi qnü yanıma qelicekti...Taa ki... eski sevqilisi ile konusana ve qörüşene kadar qöya eski sevqilisini unutamamıs :S Yada unuttuqunu sanmış ama ßende ona uyqun bi kızmısım her zaman anlayıslı ii kalpli qüleryüzlü fazla birseye karısmayan tatlımıysımda BeNimsemiş beni bende ona hala onu seviyor musun dedim oda - bilmiyorum :S - dedi .. ßnde iyi Öqrendiqin zaman karar verirsin sana eski sevqilnle mutLuluklar dedm snra çıktım msnden sonra bi cafeye qittim kafamı dnlemeye aradı aradı açmadım sonra ne var ne isdiorsun unutmaya iLaç oyuncak deqilim ben dedm oda bliyorum ama ben senin qözlerinin içine bile bakmadım ellerini bile tutmadım dedi ßende bunlar mazaret sadece sen hiç sevmedin beni resmen dalqa qeçdin dedim kapattım ve o qnden beri konusmuyoruz ama onu çok seviy0rum nabıcam bennn Lütfen ßi FiKir Verinnnn ![]() yardm edinnn ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() * Şimdi bir çocuk olsam, korkularımı anlatsam hıçkırıklara boğularak... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| ***Bittim*** ![]() Üyelik tarihi: 03-26-2007 Bulunduğu yer: ....Her GuNUM BiR CeHENNeM yuReGiMDe DePReMLeR. Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 10.261
Konular: 634
Ruh Halim: Rep puanı:173384 Toplam Online: 4 Saat 43 Dakika 34 Saniye | Ne denilebilirki CANIM RaBBIM YARDIMCIN oLSuN demekten baska .... ![]()
__________________ yasıyorum ıste yasamaksa bu!!! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Deneyimli ![]() Üyelik tarihi: 09-15-2006 Bulunduğu yer: nuЯ*mu çok özLediğim вi чeЯ x( Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 2.015
Konular: 51
Ruh Halim: Rep puanı:707509 Toplam Online: 4 Gün 3 Saat 1 Dakika 37 Saniye | TatLım ßence En doğrusunu yapmışsın... Açıkçası dicek FazLa ßişi ßuLamıorm ama ondan Kendi isteğinLe wazgeçmişsin ßile.Şuan ihtiyacın oLan tek şey onu unutmak... Zaman Her Şeyin iLacı DerLer... ßen de geçen sene DeLiLer gibi aşık oLduğum ßirinden ayrıLdığımda aynı senin gibi düşünüodum ama geçen cumartesi [07.06.2008] AyrıLmamızın 1. yıLıydı we ßn onu şuan özLemiyorum..Hayatımda ßiri war we MutLuyum... Sen de önümüzdeki MaçLara Dewam Deyip ßi süRe Kafanı dinLeyip daha Sonra yeni aşkLara yeLken açmaLısın diyorum cnm ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ``- sto kalo ![]() Üyelik tarihi: 07-05-2007 Bulunduğu yer: Limanda KaLanı DeğiL Çekipte Gideni Vurur Fırtına... Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 13.682
Konular: 524
Ruh Halim: Rep puanı:384913 Toplam Online: 8 Saat 23 Dakika 52 Saniye | aynen yapılacak hiçbirşey yok..gitmek istedi ve gitti..boşver güzelim.. bilmiorum demek ne demek seviyo olabilirim gibisinden bişey...çocuk oyuncağı değil bu işler..kendisi istedi ve seni kaybetti bırak burnu sürtsün biraz ![]()
__________________ ![]() `` Together we stand , divided we fall. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Foruma Isınan Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-18-2008 Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 1.659
Konular: 70 Rep puanı:59280 Toplam Online: 5 Gün 9 Dakika 47 Saniye | canım benim üzülmee yaaa ALLAH yardımcın olsunseni sevecek ve seninde sevebilecegin birileri çıkar karsına üzülme diyorum ama elinde değil biliyorum zamana bırak herseyii hersey gönlünce olunca olur insallalh .. ![]()
__________________ Gelirsin diyee koştum camlara Dönersin diye çıktım yollara Yoksun Yoksun ...Yine Yoksun ... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Acemi Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-27-2007
Mesajlar: 39
Konular: 8
Ruh Halim: Rep puanı:2 Toplam Online: 5 Saat 27 Dakika 42 Saniye | ben öyle düşünmüyorum aşk emek ister..senin gibi bi hikaye bende yaşadım önceleri beni sevmiyordu bi başkası vardı hayatında ama çok değer veriyordu..sonra kız arkkadaşıylada anlaşamadılar ayrıldılar ve şimdi bana sırılsıklam aşık Allah a şükürler olsun çok mutluyuz..ama benim canım çok yandı çok ağladım sabrettim..Rabbim de yürekten ve hayrlısnı istedğim için onu bana nasip etti pes etme sakın derim aşk cesaret ister risk ister..kendine guveniyorsan tabii.. dilerim herşey gönlünce olur..biz 9 aydır tanışıyoruz 4 aydır birlikteyiz ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Foruma Isınan Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-18-2008 Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 1.659
Konular: 70 Rep puanı:59280 Toplam Online: 5 Gün 9 Dakika 47 Saniye | Alıntı:
evett belkide olmuyacak diye bişeyde yok sabrett dua et..
__________________ Gelirsin diyee koştum camlara Dönersin diye çıktım yollara Yoksun Yoksun ...Yine Yoksun ... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bizden Biri ![]() | canım benim en dogrusunu yapmıssın gercekteen üzme kendini.. bir kalbe 2 kişi asla sıgdıramazsın ya 1 kişidir yada hiçtir o kişi böyle yapmamıs bence unut gitsin.. unut demek kolaydır bılırım unutması zordur bunuda bılırım ama herseye ragmen unut be güzelim ![]()
__________________ ![]() Çaglasının[Ç]ilemi..umut ışıgımsınız..tatlı cadım gizem'im.. umudumsunuz.. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Heveslisi ![]() | Bir erkek olarak söyleyim sana arKadasım.. kendini baska seyLere veR ama ne yapaRsan yaP önce beyniNDe bitiR.ona aiT hiçbişi olmasıN seNDe vakTini basKa seyLere haRca haRCaki akLıNDan cıksın ama simdi yapamam edemem dieceksin ama yapaRsıN ve yapmaLısın.bosa dememişLer zor oLanı sevio insaN die.ama bu aRada kendine dikkaT eT sende benim giBi Allah'ın veRDigi caNa kıymaYa KaLkısma...
__________________ вυ кαρı gι∂єиє вι∂αнα αçıℓмαz,кαρα∂ıм σ ∂єƒтєяι вι∂αнα уαzıℓмαz..кıумєтιмι вιℓєи вιℓιя,вιℓмєуєиℓє ιşιм σℓмαz.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Deneyimli ![]() Üyelik tarihi: 12-29-2006 Bulunduğu yer: ßedenimin sessizliği Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 2.182
Konular: 99
Ruh Halim: Rep puanı:841708 Toplam Online: 2 Gün 3 Saat 11 Dakika 43 Saniye | SeBeBi(M) Teşekkür ederim arkadaŞım Haklısın Ondan baŞka SıqınıcaK Yermiz Yok ![]() _elma_shekerim_ Çok Çok Çokk Teşekkür ederim yorumlar İçin iNan Dediklerini yapmaya Çalısıcam Ne kadar zor olursa olsun.. ![]() muzur kedi bilmiorum demek ne demek seviyo olabilirim gibisinden bişey...çocuk oyuncağı değil bu işler ßende buna kızıyorum yediremiyorum kendime oyuncak olmak off…. Teşşekür ederim muzur kedi yorumların İçin ![]() Deva22 İnşallah Benim Karsıma öyle ßiri Çıksında hiÇ ßırakmicam zaten karŞılıklı olmadıkdan sonra sevqiye deqer verilmiyormus ßazı Kişiler sayesinde ßunuda aNladım… Teşekkür ederim arkadaŞım saoL .. ![]() _dido_ aşk emek ister.. ßen Ona Kimseye vermediqim emeqi verdiqim İçin üzülüyorum zaten .. ßöyle olucaqını ßilseydim aSLa vermezdim ama nasip kısmet deyipde ßi kenara atamıyorum sonucta sanalda tanıstıqım ßi insana karsı ßöyleyim reel olsa belki daha farklı olurdu… ßu arada MutlulukLar Dilerim .. ALLAH (C.C) Yüzünden qülücüqü eksik etmesin inşallah sevdiqinle bi ömür boyu birlikte olursunuz arkaŞım<3 ![]() DHENGESIZqıSS En Doqrusunu yaptıqıma Sizin sayenizde karar Verdim.İyiki Oyuncak olmaya devam etmemisim Onun yarasına iLaç olucak kadar büyük deildi kalbim.. Gercekden Unut demek Çok zor … ama Unutmam Lazım İnşallah sizin sayenizde Unutucam… Teşekkür ederim arkadaŞıM qüzel sözlern İçin … ![]() by_bad ßeynimde ßitiriyorumda.Kalßimde ßitmiyor İşte … ASLA…! Deqmicek ßiri İçin Canıma kASt etmem arkadaŞım .. Teşekkür ederim yorumLarın İçin… ![]() Hepinizi Tekrar Ayrı Ayrı Teşşekür ederim arkadaŞLar Sayenizde Fikirlerim Çok Deqişti iyiki varSınz ya valla seviyorum sizii ALLAH (c.c) Kimseyi Zor Durumda ßırakmasın İnşallah... [Amin!] ![]()
__________________ ![]() * Şimdi bir çocuk olsam, korkularımı anlatsam hıçkırıklara boğularak... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| aşık oldum galiba fikir verin arkadaşlar lütfen | immortal15 | Dert Ortağı Köşesi | 44 | 06-13-2008 20:44 |
| Bana Fikir Verin Cok Karmasıgım.. | * çHaTLaq * | Dert Ortağı Köşesi | 49 | 04-03-2008 10:40 |
| Bi fikir verin bana | berdus_ali | Dert Ortağı Köşesi | 10 | 03-28-2008 10:11 |
| Fikir Verin Lütfen :S | iİBRaHiİM27 | Itiraf Ediyorum | 14 | 03-24-2008 18:42 |
| yardım edin bana fikir verin | dertlii | Dert Ortağı Köşesi | 17 | 10-17-2007 09:23 |