![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| ``- sto kalo ![]() Üyelik tarihi: 07-05-2007 Bulunduğu yer: Limanda KaLanı DeğiL Çekipte Gideni Vurur Fırtına... Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 13.682
Konular: 524
Ruh Halim: Rep puanı:384913 Toplam Online: 8 Saat 23 Dakika 52 Saniye | Erkekler Melektir Birgün ormancının biri dalları nehrin üzerine sarkan ağacın dallarını keserken baltasını suya düsürür. "Aman tanrım" diye bağırdığında bir peri belirir ve "Ne diye bağırıyorsun?" der. Ormancı baltasinı suya düşürdüğünü ve yaşamını sürdürebilmek için o baltaya ihtiyacı olduğunu söyler. peri suya dalar ve elinde bir altın balta ile tekrar belirir. "Baltan bu muydu?" diye sorar. ormancı "hayır" diye cevaplar. Peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde gümüş bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "Baltan bu muydu? "ormancı yine "hayır" diye cevaplar. peri suya tekrar dalar ve bu sefer elinde demir bir balta ile tekrar belirir ve yine sorar. "baltan bu muydu?" ormancı "evet" der. Ormancının dürüstlüğü perinin çok hoşuna gider ve baltaların üçünü de kendisine verir. Ormancı mutlu bir şekilde evine döner. Bir zaman sonra ormancı eşiyle birlikte nehir boyunca yürürken karısı suya düser. Ormancı "aman tanrım" diye bağırır. peri yine belirir ve sorar. "ne diye bağırıyorsun?" ormancı "karım suya düştü der. Peri suya dalar ve jennifer lopez le birlikte geri döner. "Senin karın bu mu?" diye sorar. ormancı "evet" der. Peri sinirlenmiştir. "yalan söylüyorsun. gerçek bu değil" der. Ormancı "özür dilerim peri, ortada bir yanlış anlaşılma söz konusu. eğer Jennifer Lopez için hayır deseydim bu sefer Catherine Zeta-Jones ile geri dönecektin, o na da hayır deseydim karımla dönecek ve her üçünü de bana verecektin. ben fakir bir adamım ve üç karımın sorumluluğunu taşıyabilecek durumda değilim. Jennifer Lopez e evet dememin sebebi budur. Bu hikayeden alinacak ders : Ne zaman bir erkek yalan söylüyorsa bunun iyi ve saygın bir nedeni vardir ve bu başkalarının yararı içindir. christhor a söz vermiştim böyle bi konu aççam die ![]()
__________________ ![]() `` Together we stand , divided we fall. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() | Bende, Muzur Kedi Melektir isminde bir şiir yazdım bu gün paylaşıcam bayanlar bölümünde bakalım inş. beğenisiniz ![]()
__________________ Henüz bir imza kararlaştırmış değilim. Varsa aklında olupta düşünceli insanlar, bana PM ile imza yollayabilirlerse minnetlerimi sunarım. Burayada beğendiğimi koyarım |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ``- sto kalo ![]() Üyelik tarihi: 07-05-2007 Bulunduğu yer: Limanda KaLanı DeğiL Çekipte Gideni Vurur Fırtına... Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 13.682
Konular: 524
Ruh Halim: Rep puanı:384913 Toplam Online: 8 Saat 23 Dakika 52 Saniye | AY CNM ÇOK TEŞEKKÜRLER ne gerek vardı ![]()
__________________ ![]() `` Together we stand , divided we fall. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bizden Biri ![]() Üyelik tarihi: 04-23-2007 Bulunduğu yer: 'beLki' dünyasında 'keşke' kokan havayı soLarken 'iyi ki' dediğim tek nefesimsin .. Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 3.048
Konular: 68
Ruh Halim: Rep puanı:1208 Toplam Online: 1 Gün 5 Saat 26 Dakika 54 Saniye | erkekler melektir :P yok yok erkekler çiçektir :P tşkler cnm ![]()
__________________ My song is Love Love to the LoveLess shown And it goes up ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| erkekler bir melektir | Es_iN | Komik Yazılar | 14 | 02-26-2008 13:28 |
| Erkekler Bir Melektir. :) | menemen | Komik Yazılar | 14 | 09-05-2007 13:36 |
| ERKEKLER MELEKTİR KIZLAR HAHAHA | ĄhMêT | Komik Yazılar | 6 | 08-15-2007 16:28 |
| ErKeKlEr MeLeKtİr | Chrisstina | Komik Yazılar | 3 | 02-27-2007 16:49 |
| ....... erkekler melektir......... | ice-world | Komik Yazılar | 29 | 12-28-2005 09:58 |