Geri git   Tatlı Aşkım > »»-(¯`v´¯)-» Tatlı Aşkım Forumları »»-(¯`v´¯)-» > HikayeLer & Öyküler
Kayıt ol SohbetTop 10 Üyeler Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 07-20-2008, 14:03   #1 (permalink)
Foruma Isınan Üye
 
*_*CaDiCiK*_* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 2 Gün 7 Saat 35 Dakika 9 Saniye
Standart Aşkın düŞer soL yanıma

Güneşler dönerken gözlerinin bakir koyaklarında
Dilindeki özleyişlerin cemreleri düşüyor şiirlerime
Göğümde bulut, ırmağımda su, toprağımda sevinçle
Ruhundaki şarkılarla çoğul sevinçlere doluyorum ben


Bütün acıların öğütüldüğü bir değirmende bile sevdayı gözler yorgun yürek. Yaşamın gizli bahçelerinde tüm sancılar bir gülden alır can suyunu bebeğim. Ak düşen saçlarımı okşarken, sür dudaklarını seni seven gönlüme. Gözlerini aydınlığıma çevir ve çıkar gönlünü sıkan askılarını bu gece bedeninden.
Bir sevdanın direnç kapsüllerini tüketti zaman. Bardakta rakı, tabakta kavunla nuru dişledi adam. Gönül labirentte aşkı buldu, nur bekleyişlerle yoruldu. Şiir küstü kağıtlara pusulasız, ihanet geceye sarıldı duldasız. Kadın içlendi, adam zevkle inledi, bardak kırıldı, tabaktaki kavun tutkuya dönüştü, mum söndü, gece bitti.
Alnımdaki kader yazgılarına gülüşünün ahengini işlemiş tanrı. Yalnız senin olduğun bir dünyada yaşamak mutlulukların en ulaşılmazı. Seni sevmek ölümsüzlüğün en tarifsiz tadı kadınım. Günlerinin sağrısından düşen hüzün damlalarında bile seni düşündüm gül dudaklım. Sesin can suyum, vefan avucumdaki umudumdu. Seni sardım gönlüme yüreğim acıyınca. Sevdam aşkınla anlam buldu özleminin her anında.
Ağrısını yürekten sağan dudak bükümlerinde sen ve ben kaldırım yalnızlığımızı adımlarız, biçare düşlerimizle. Mutluluk elim sendelerimizle çocukluğumuzu dişleriz şiirlerimizde. Kapıdan girmesini dilediğin vefa, sokakta seni kollayan kabadayı bir eda ve yatağında saçlarını ve gönlünü okşayan sefayım ben. Ruhundaki ölümsüz şarkıya güfte, yaşamının her anında seni saracak kutsal bir beste olmayı diliyorum yüreğimin sol ağrısı.
Gölge düşüşlerine sarılınca bahar, havalanır şiirlerimin ovalarına kuşlar. Fırtınaların kuytulara çekildiği dağlarda yaman hasretlerle yankılanır şarkılar. Sevdamızın sürgünleri büyüyor menekşe kokulum, geceler seninle aşkıma ruhuna dolar. Adımlarının yorgun tıpırtılarında özlemli bir gece düşer yüzünün zülfüne. Hayatın bütün yükünü sırtlayıp omzuna, geçersin sinsi kalabalıklardan yürekli şarkılarla.
Ben suya düşürdüğün sevda gülüşünle seni tanımların nurlu resimlerinden. Ellerine şiirler karalar, dudaklarını sevdamla aralarım. Her anlatımın doyumsuz nöbetlerinde şiirler dökülür katran karası gecelerden gündüzlere. Sevdanın mayınlarından geçince yürek, aşkın kanlı çitlerinde yüreğini dinler. Umutların alıcı beklediği köhne pazarlarda tependeki güneşle, ruhundaki şiirlerle bir başka döner bu anlamsız küre.
Gönlündeki ışığın kapılarını aralayan kandil yansımalarıyla, ferahlar giyindin bu gece bedenine. Avuçların umuda açıldı ve gönlüne huzurlar saçıldı. Bugün yeniden doğuş olsun şiirimizin adı, yenilenmiş bir sevdayla çalsın gönlümüzün sevda çanları. Sessizliğe gömülüp çakıl taşı umarsızlığımızın yorgun saatler düşüdür anımsadığımız. Kurgulu hayallerimizin ertelenmiş saatleri hızla atlarken zamanı, biz dizlerimizde yuvarlanmış, içimizde dinlenmiş duman iksirlerin keyfiyle çakır olmayı dileriz.
Göğsümüzdeki ruh çarpıntılarından sevdamızı süzer, sancılı bir günün sabır tasından kana kana aşkı içeriz. Kırmızıdır yaşam oysa gül bakışlım, biz bize yandıkça acıların sarmalını şiirlerle geçeriz. Suların okşadığı bedeninden kopup gelen terli özleyişlerle dudağın değer çakır keyif heybetime. Un ufak edip evrenin bütün eksik yaşanmışlıklarını dalarım amberli koynuna. Kollarında kaplan gürlemeleriyle inler, ruhundaki emsalsiz saraylarda gladyatör gürzü olurum. Mışıl mışıl uykularında bir tanem, ben seninle aşkın en bilgesi, senin sevdanla hiç bitirilemeyecek bir öykünün kutsal dizesi olurum.
__________________
*_*CaDiCiK*_* Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-20-2008, 14:04   #2 (permalink)
Bizden Biri
 
başakk_17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 2 Hafta 1 Gün 22 Saat 47 Dakika 15 Saniye
Standart

emeğine sağlık cnm
__________________
başakk_17 Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-20-2008, 14:18   #3 (permalink)
Forum Heveslisi
 
Ezgi_ea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 2 Gün 23 Saat 27 Dakika 18 Saniye
Standart

çok güzeldi tatlım pylşm için sğl
__________________
OKULLAR AÇILDIĞINDAN

SADECE HAFTA SONLARI GİREBİLİYORUM

SİTEYİ VE SİZLERİ ÇOO...K ÖZLÜYORUM
Ezgi_ea Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2008, 19:16   #4 (permalink)
Foruma Isınan Üye
 
*_*CaDiCiK*_* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 2 Gün 7 Saat 35 Dakika 9 Saniye
Standart

ö.değiL saoLn
__________________
*_*CaDiCiK*_* Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2008, 19:29   #5 (permalink)
Banned
 
Toplam Online: 1 Dakika 38 Saniye
Standart

çok güzeldi sağol
mehtap_sasmaz Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2008, 19:38   #6 (permalink)
¯°²¤ Di$i KaRTaL ¤²°¯
 
beşiktAŞK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 1 Hafta 1 Saat 55 Dakika 32 Saniye
beşiktAŞK - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

emeğine sağlık cnm
güzeldi .
beşiktAŞK Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-26-2008, 20:19   #7 (permalink)
Ahh DiŞimm:D
 
**TaYLaN** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 3 Hafta 1 Gün 17 Saat 20 Dakika 14 Saniye
Standart

PayLaşımın için SaoL tertip
__________________
**TaYLaN** Çevrimiçi   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı
Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
yanıma yaklaşma çünkü.... hırçınkız Oyunlar 28 10-08-2008 14:42
..yaklaşma yanıma..:)) ً¹YağMuR PeRiﮔi* Oyunlar 341 08-21-2008 02:17
aldanmıs yanıma dızeler:( lower_gırl Paylaşmak istediklerim 7 05-02-2008 12:08
##__[a$kıN dü$eR soL yaNıma]__## || му тσυяиιqυєт™ || Paylaşmak istediklerim 4 07-17-2007 23:24
Ben Seni SoL Yanıma NakışLadım SevgiLi.... >kRaLiCeM< Paylaşmak istediklerim 10 10-27-2006 08:49


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:42 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0
2005-2008 TatLiaskim.Com Forumları
karınca duası gamze kıvılcımcevher yenel oceans çetesi iyi uykular mesajı erzurumdizi izle kötü insanları tanıma senesi msn 9.0 full bbg evleri youporn elif ece uzun grup mp3 hayat döner sana blingee balca gece gülü nihat alptuğ altınkaya düşlerimin prensi pornsu pornuz pornhub youporn youporn