Geri git   Tatlı Aşkım > »»-(¯`v´¯)-» Tatlı Aşkım Forumları »»-(¯`v´¯)-» > HikayeLer & Öyküler
Kayıt ol Sohbet Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 04-12-2007, 20:41   #1 (permalink)
Bizden Biri
 
*** ßeyaz GüL *** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 6 Gün 9 Saat 38 Dakika 46 Saniye
Standart ßir Genç Kızın Hikayesi


Yeni ders yılı dönemi başlamış, genç kız okulun ilk günü heyecan içinde yola koyulmuştu. O’nun için okul, baskıcı ailenin özgürlüğünü kısıtlayamadığı, tüm sorunları unutturan bir kaçış yolu ve ayrı bir dünyaydı. Okul döneminde hafta sonu tatillerinin bile gelmesini istemezken, o koca sıkıcı yaz dönemine dayanmak ne kadar da zor gelmişti. En çok da en yakın arkadaşları Müjde ve Meltem’ i özlemişti. Önceki yıl ders seçimlerinin farklı olması nedeniyle Müjde ‘yle sınıfları ayrılmıştı. Yine de ders aralarında hemen birbirlerinin sınıflarına koşarlardı. Okul kapısına geldiğinde onlarca arkadaşı O‘nu kapıda bekliyordu. Hep sevilen ve aranan biriydi. Kapıda uzun uzun kucaklaştılar. Kalabalıkta tanımadığı bir erkek dikkatini çekti, Müjde hemen okula yeni gelen sınıf arkadaşıyla O’nu tanıştırdı. Çok hoş bir çocuktu. Birbirlerinin gözlerine bakakaldılar. Kızın pek hissetmediği duygulardı bunlar. Etrafın alayıyla kendilerine geldiler. Erkekler ‘oğlum sen bu kıza heveslenme, o kimseye bakmaz! ‘ diyerek çocuğu iyice utandırmışlardı. Daha sonraki günlerde çocuk bir dakika olsun kızın peşini bırakmıyor, çıkmaları için yalvarıyordu. Kız da ailesinin tavrından korktuğu için bu tür teklifleri hep reddetmişti. Sonunda hisleri, yakın arkadaşlarının ısrarları ve görüşmelerine yardımcı olacakları vaadleri ilk kez bir çıkma teklifini kabul ettirmişti. Küçük bir kaçamakla bir cafede buluşmuşlardı. Ardından hiç doyamadıkları uzun telefon sohbetleri… Ders araları birbirlerine koşmalar ve hiç vazgeçemedikleri okul bahçesindeki ağaç altı… Kızı bu ilişki heyecanlandırdığı kadar korkutuyordu da… Arkadaşlarının desteklediği oyunlarla dışarıya çıkmak için bahaneler yaratıyor ve erkek arkadaşıyla buluşuyordu.
Bir hafta sonu arkadaşlarından birinin yaş günü partisi yapılacaktı. Ne yaptıysa gitmek için izin alamamıştı. Arkadaşlarının çabaları da sonuçsuz kalmıştı. Müjde ve Meltem teselli etmeye çalıştılarsa da faydası yoktu. Yanlarından aksi bir tavırla uzaklaştı. Erkek arkadaşı ve diğer arkadaşları yaş gününde eğlenirken O yatağına uzanıp, acı bir şiir yazmıştı. Hafta başı okula geldiğinde erkek arkadaşı her zamanki gibi O’nu kapıda beklemiyordu. Sınıfına doğru gitti. Soğuk bir tavırla karşılanınca hüznü bir kat daha artmıştı. Tabi ki haklıydı çocuk, hiçbir erkek telefon konuşmalarıyla yetineceği bir ilişki istemezdi. Müjde ve Meltem’in davranışları da tuhaftı. Onlardan da aksi tavrı için özür diledi.1, 2 gün süren durgunluktan sonra erkek arkadaşıyla tekrar eskisi gibi olmuşlardı.
O hafta sonu arkadaşlıklarının 3. ayı dolacaktı ve aynı gün yapılacak okul partisine denk geliyordu. Kız artık oraya gidebilmek için günlerce izin almak için uğraşmış ve sonunda amacına ulaşmıştı. En sevdiği kırmızı kıyafetini giymiş ve yola koyulmuştu. Partinin yapılacağı salona girdiğinde sırayla bütün arkadaşları koşarak O‘nu öpmüş ve geldiğine ne kadar sevindiklerini söylemişlerdi. Erkek arkadaşı hemen gelip elini tutmuş ve kız kendini pistte dans ederken bulmuştu. Hiç bitmeyecek güzellikte bir rüya gibiydi herşey. En sevdikleri Sezen şarkısı çalıyordu. İçinden ‘galiba bu aşk’ diye düşünürken gözleri Müjde’ ye takıldı oturduğu yerden onları seyre dalmıştı. O anda Meltem’ in Müjde’den farklı bir yerde oturduğunu farketti.O ana kadar hiçbir ortamda ayrılmamışlardı. Meltem’e tekrar baktı ve O’nun dolu dolu gözlerini gördü. Herkes kendisine acı bir ifadeyle bakıyordu. Neden? Ne olmuştu? Erkek arkadaşının yüzüne baktı ve anlık bir önseziyle, ‘O günkü yaş günü partisinde ne oldu!’ dedi. Çocuğun yüzü bembeyaz kesildi ve ‘ Hiç!’ dedi. Evet bir şey olmuştu, dansı bıraktı, kollarını iki yana indirdi, duymaya korkuyordu ama ısrarla ‘ söyle!’ dedi . ‘Hiçbir anlamı yoktu ben seni seviyorum.’ diye cevap vermişti çocuk ‘kim söyle’ diye bağırdı kız.
‘ Müjde!’
Gerisini duymamıştı, duyamamıştı… Kulaklarında sadece ‘Müjde ‘ yankılanıyordu. O an hiç bitmeyecek güzellikte olduğunu düşündüğü rüya işte bir kabusa dönüşmüştü. Dışarıya doğru koşmaya başlamıştı, sadece koşuyor yoluna çıkan ağaç dallarını, çiçekleri elleriyle savuruyordu. Yine o hiç değişmeyen soru beynine yerleşmişti. Neden? Durdu ve bir banka oturdu. O anda kolunda bir acı hissetti, baktığında 3 tane derin yara izini gördü. Savurduğu güller kolunu yaralamıştı. Kanı kırmızı kıyafetine karışmıştı. 3. aya 3 yara izi, ne kadar da anlamlıydı!? Kalbi acımak buymuş demek ,içi acımak… Yanına gelen Meltem ağlayarak yaş gününde Müjde’yle kızın erkek arkadaşının uzun süre dans edip daha sonra uzun süre bir odaya kapandıklarını anlatıyordu. Çocuğun daha sonra birlikte olduklarını itiraf ettiğini, pişman olduğunu ve kıza olanları kendisinin anlatması için Meltem’e yalvardığını anlatmıştı. Ama ne O, ne de Meltem bunu nasıl söyleyeceklerini bilememişlerdi .Meltem ‘Affet beni söyleyemedim! ’dedi.Tüm arkadaşları uzak bir köşede onları izliyordu. Çocuk ve Müjde yaklaştı. Konuşmaya başladıkları anda kızın kolundaki derin yaraları fark ettiler. Kız, koluna panikle uzanan çocuğun elini iterek gözyaşları içinde ‘Umarım bu üç çizgi hayatım boyunca geçmez ve her baktığımda bir daha hiç kimseye güvenmemem gerektiğini hatırlarım’. Müjde’ya döndü ve ‘tabi ki bu dost kazığını da’ dedi ve Meltem‘le birlikte oradan ayrıldılar. O gün o yaranın bir işaret olduğuna inanmıştı .
Sonraki günler çok daha zor geçmişti. Kızın hayatında en çok değer verdiği iki insanı sonsuza dek silmesi hiç de kolay olmamıştı.Çocuk her akşam evinin önünden geçiyor, balkonuna güller atıyor, durmaksızın arıyor, kızın ders aralarında defterlerinin arasına sevgi ve pişmanlık dolu mektuplar bırakıyordu. Ama artık hiçbirşeyin anlamı kalmamıştı. Kız o dans ettikleri şarkılarını defalarca dinleyip her defasında kendisine unutmaya söz vermişti.Ve bitti! ...
Yıllar sonra bir dost kazığı daha yedi kız. Bir acı darbe daha. Dostuyla paylaştıkları her şeyin koca bir yalan olduğunu anlamıştı. Yine aynı kalp acısı. Kolunu anımsamıştı, 3 çizgiden biri hafifçe kaybolmuş diğer ikisi ise hala belirgindi.’Evet’ dedi, ‘bu da ikincisi.’
Kız bu yaşadıklarından dolayı insanlara küsmedi. Dostluğun ve güvenin değerini daha çok anladı. Belki bir sepet elma almıştı ve ikisi çürük çıkmıştı.Ama hala diğerleri sağlamdı. Üzüldüğünde,sıkıntılarında hep yanındaydılar gerçek dostları. İnsanlara güvenmekten,onları sevmekten hiç vazgeçmedi. Ama hala kolunda 3. bir iz olduğunu da unutmadı!

Ve hala o şarkıyı duyduğunda gözyaşlarını tutamaz!


ALıntı
__________________
02/09/2008

UmmaDığım Anda ummaDığım YerDe
....

Tuğçe
*** ßeyaz GüL *** Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2007, 04:12   #2 (permalink)
Foruma Alışıyor
 
Toplam Online: N/A
crate_3 - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

off offff!!!! ....
crate_3 Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2007, 04:30   #3 (permalink)
Forumun Tiryakisi
 
*°|CaRaMeL_a|°* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: N/A
Standart

Bu Hikaye beni cok etkiLedi eLLerine sagLik saoL
__________________
Sнσятєsт ωσяđ ı κиσω ıs » I
Tнє sωєєтєsт ωσяđ ı κиσω ıs » Łσ√є
Tнє вєsт ρєяsσи ı κиσω ıs » ỵσυ
*°|CaRaMeL_a|°* Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2007, 12:57   #4 (permalink)
Beni Sevmeyen ÖLsün :)
 
(+PeriLiçeM+) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 7 Saat 12 Dakika 17 Saniye
(+PeriLiçeM+) - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

ELLERİNE SAĞLIK CANIM yaa
__________________
єѕкι∂єη мєктυвυη ѕσηυηα кσηαη 3 ησктα ѕєν∂ιğιηє σℓαη вüтüη ѕєνgι ѕöz¢üкℓєяιηι ιçєяιямιş..
ѕєνєη 3 ησктα кσуαямış, ѕєνιℓєη αηℓαямış αηℓαуα¢αğıηı..
şιм∂ι ƒαzℓα ѕözє ηє нα¢єт(...)
(+PeriLiçeM+) Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2007, 13:28   #5 (permalink)
Forumun Tiryakisi
 
Toplam Online: N/A
Standart

bende gerçekten cok etkilendim bu hikayeden insanlar nolursa olsun dost dediklerinden bile kazık yiyebiliyorlar ve sever gibi gözüküp sevmeyen insanlar bile sonradan pişman olabiliyorlar

allah kimseye yasatmasın bunları
türkü_gözlüm Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2007, 15:39   #6 (permalink)
Foruma Isınan Üye
 
my immortal_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 1 Gün 9 Saat 47 Dakika 23 Saniye
Standart

yasminim eline , yüregine saglık bitanem gerçekten etkileyici bi hikaye sagol canım
__________________


тнєяє'ѕ נυѕт тσσ мυ¢н тнαт тιмє ¢αηησт єяαѕє

...
my immortal_ Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2007, 19:28   #7 (permalink)
Bizden Biri
 
*** ßeyaz GüL *** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 6 Gün 9 Saat 38 Dakika 46 Saniye
Standart

SaoLun Gerçekten EtkiLendiğim ßi Yazıydı SizLerLe PayLa$amak İstedim Zaman Ayırıp OKudğunuz İçin Te$ekkürLer
__________________
02/09/2008

UmmaDığım Anda ummaDığım YerDe
....

Tuğçe
*** ßeyaz GüL *** Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2007, 20:11   #8 (permalink)
Foruma Isınan Üye
 
EvReMeRve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 3 Gün 2 Saat 43 Dakika 40 Saniye
EvReMeRve - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

müjdeyi bir an boğasım geldi insan dostuna böyle şey yaparmı yaaa çok sinir oldummm
***ßeyaz GüL *** paylaşımın için tşkürrler
__________________

TatlıAşkım Ailesiii
Sizi Çok ÇOk ÇOK ÇOKKK
Seviyorummmmm!!!
EvReMeRve Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2007, 20:14   #9 (permalink)
Bizden Biri
 
*** ßeyaz GüL *** - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 6 Gün 9 Saat 38 Dakika 46 Saniye
Standart

Okuduğun İçin SaoL Canım Aynen ßende Ama Hayatta Gerçketen ßöLe İnsanLar Var OnLara Fırsat Vermezsek ßöLe ßi$i YapamazLar ßoğmak Yerine ßöLe YapmaLı
__________________
02/09/2008

UmmaDığım Anda ummaDığım YerDe
....

Tuğçe
*** ßeyaz GüL *** Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-13-2007, 20:23   #10 (permalink)
Foruma Alışıyor
 
Toplam Online: N/A
Standart

of offf yaa ağlamak üzeriyim gerçektenn tşkler paylaşım için
__________________
AVUCUNDA BEN
BOYNUNDA BENİM KOKUM
BEN SENİ ÇOKTAN UNUTTUM
SEN BENİ UNUTAMAYACAKSIN


^^~~SaFiYe GüL ~~^^
preses Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı
Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Genç Kızın öLümü..! =[ __LoneLiness__ HikayeLer & Öyküler 15 04-06-2008 16:08
Bir genç kızın acımasız a$k ve hayat hikayesi uzun ama değer öcCcü-böcCcü HikayeLer & Öyküler 6 12-29-2007 22:07
ALdatıLan ßir Kızın MütHiş ßir şİİri.! TikyH Videolar 15 07-21-2007 21:44
BİR GENÇ KIZIN HİKAYESİ... cano_ka HikayeLer & Öyküler 8 04-29-2007 08:56
Bir Genç Kızın Hikayesi ölüm_meleği HikayeLer & Öyküler 8 02-25-2006 14:10


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:06 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0
2005-2008 TatLiaskim.Com Forumları
karınca duası gamze kıvılcımcevher yenel oceans çetesi iyi uykular mesajı erzurumdizi izle kötü insanları tanıma senesi msn 9.0 full bbg evleri youporn elif ece uzun grup mp3 hayat döner sana blingee balca gece gülü nihat alptuğ altınkaya düşlerimin prensi www.localtr.com