![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Top 10 Üyeler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| **ÖSS** KuRbaNı ![]() Üyelik tarihi: 08-25-2007 Bulunduğu yer: üniversite hayalinin ardından Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 5.377
Konular: 46
Ruh Halim: Rep puanı:7385318 Toplam Online: 3 Gün 23 Saat 11 Dakika 27 Saniye | Yeni bir itirafımla uzun bir aradan sonra karşınızdayım ![]() Şimdik malum bilen bilir 1 ay önce ben Ankaradaydım.Cenazemiz olduğu için geriye dönmek zorunda kaldım neyse ben konuya gireyim. Ben dönmeden bir akşam önce babam aramış beni.Araış diyorum bakın haberim yok aradığından.Hatta önce bir çağrı düşmüş bende geri çaldırmışım.Gece 1:30 suları.Kızım napıyorsun demiş hiç baba oturuyorum müzik dinliyorum demişim Ama uyuyorum müzik felan dinlediğim yok.Bana knt kaçtan gönderiliyor diye sormuş bende bir güzel cevap vermişim tabi.Tamam kızım hadi sen yat uyu demiş bende tamam baba seni seviyorum demişim kapatmışım telefonu![]() Genelde erkek arkadaşımla konuştuktan sonra seni seviyorum derim İşte sabah uyandım arayanlara bakıyorum babam aramış töbe töbe dedim ben babamla mı konuştum gece babamı aradım sordum evet dedi Sen uyuyormuydun felan evet baba uyuyordum dedim.Bir güzel azarda işittim uyurken sana telefonunu kapat demiyormuyum ben diye.İşte ne söyledim dedim gece uykuluyken ne söylediğimi bilmem ben bunları anlattı.Sonra kendi kendime baya bir güldüm.Allahtan birtanem,aşkım felan demedim babama sadece seni seviyorum dedim o da zaten onu özlediğimi o yüzden öyle söylediğimi düşünmüş Ucuz atlattım anlayacağınız![]()
__________________ Gittiğin gün bir söz verdim Kendime ve Sevdiklerime Senin için ağlamayacağım Bittin artık içimde |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Acemi Üye ![]() | farklıı bi anı olsa gerekkk baba sni ck svıormm ![]() bıdanemm hrseymm falan desenn yandınn aşkm falan hehe ![]() ![]() ![]()
__________________ Gecelerin acısı dinmiyor Gözyaslarım akmaz oldu Gunlerım yıne son kez yasanmıs gbi son buluyor.. Yar tenine ten tegmesin !! İhanetini Görmesin bu Gözlerim Guzel Gözlerin Yaşla silinmesin... Sevmeyi kolaybilmedim.. ? ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ●● ßαѕαяαмα∂ıм ●● ![]() Üyelik tarihi: 03-04-2008 Bulunduğu yer: Gitme ruhum Sen yokken...hiCran dü$er ßu $ehre... Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 8.121
Konular: 437 Rep puanı:13193248 Toplam Online: 1 Hafta 2 Gün 7 Saat 39 Dakika 23 Saniye | Ayyyyy kuzuuum sen çok yaşaa emiiiii ![]() ![]() Çok güzel bir anı olmuş iyiki dememişsin seni seviyorum diye ![]() Olacakları düşünemiyorum valla Ankaraya geler vurardı seni ![]() Aynılarını bende yaşarım uyurken herkesle konuşurum hiçbişey hatırlamam ![]()
__________________ ![]() ıℓк ƒıяѕαттα ѕαηα gєℓмєк ιѕтє∂ιм gєℓιρ кσℓℓαяıη∂α öℓмєк ιѕтє∂ιм özℓє∂ιм вιтαηєм ѕєηι özℓє∂ιм ѕєηѕιz уαşαмαуı вαşαяαмα∂ıм ..! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| **ÖSS** KuRbaNı ![]() Üyelik tarihi: 08-25-2007 Bulunduğu yer: üniversite hayalinin ardından Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 5.377
Konular: 46
Ruh Halim: Rep puanı:7385318 Toplam Online: 3 Gün 23 Saat 11 Dakika 27 Saniye | Batiqo:Bir gün onlarıda söyleyeceğimde ne zaman bakalım ![]() .CanDy.:Valla kuzum ucuz atlattım babam beni vurmakla kalmaz aşkımıda Ankarada arardı herhalde Tam bir komedi olurdu.FuŞya:Teşekkürler yorumun için.Komikki ne komik ![]()
__________________ Gittiğin gün bir söz verdim Kendime ve Sevdiklerime Senin için ağlamayacağım Bittin artık içimde |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Forum Heveslisi ![]() Üyelik tarihi: 05-04-2008 Bulunduğu yer: ARDA'nın Kalbinde Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 674
Konular: 26
Ruh Halim: Rep puanı:85321 Toplam Online: 22 Saat 9 Dakika 41 Saniye | Alıntı:
__________________ ![]() ..Gülen Güzel Yüzün Hiç Solmasın.. ...Sen Hep Gül Sempatik ARDA*m Benim... GALATASARAY | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bizden Biri ![]() Üyelik tarihi: 04-28-2008 Bulunduğu yer: NapCan çOk Mu MüiM? Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 3.471
Konular: 18
Ruh Halim: Rep puanı:1853807 Toplam Online: 4 Gün 2 Saat 24 Dakika 21 Saniye | eheuheh komediii ![]() ![]()
__________________ ![]() |kEsmE şEkEr|cLeeymdeat ..!|4 mEVsim VEda| öss hazıRlığı yapıyorummm... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Babama Hasret... | Alcera | HikayeLer & Öyküler | 4 | 12-11-2007 14:47 |
| Babama Mektup | ~GüLoM~ | Paylaşmak istediklerim | 11 | 11-13-2007 14:07 |
| BaBaMa | ●[яαρυηzєl]● | HikayeLer & Öyküler | 3 | 09-09-2007 18:00 |
| Babama Mektup | bestofmanyaklar | Paylaşmak istediklerim | 2 | 04-25-2007 17:56 |
| Babama Mektup.. | ^^BiG_BaNg^^ | Paylaşmak istediklerim | 8 | 03-31-2007 01:46 |