![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Top 10 Üyeler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Bizden Biri ![]() Üyelik tarihi: 03-12-2007 Bulunduğu yer: Ne zaman ümiTle haYata göZ kıRpsam..ÇiçekLer açSam kaPıma daYanıR sonBahaR ! Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 3.769
Konular: 137
Ruh Halim: Rep puanı:363711 Toplam Online: 12 Saat 58 Dakika N/A | *Ay şekerim, sürekli 3-5-2 sürekli 3-5-2... Sıkıldım valla! Bu sefer takımı sahaya 10 kişi çıkarıp 4-3-2 oynatacağım. Maçın havası değişsin ayol! *Geçen gün Fatma Hocanın takımının maç kasetlerini seyrettim; ne de güzel oynatıyor takımına. Ayol, benim ondan neyim eksik? Daha iyisini yapamazsam yazıklar olsun bana... *Ay, bizim takımın forma modeli hiç hoşuma gitmiyor. Terzi Necla'ya söyledim; şöyle seksenlerin modası puanlı bir şeyler diktireceğiz topçulara. Hem o renkler de ne öyle? Çok iç karartıcı canım. Yok mu şöyle lila ile şeker pembesi falan? Ay, ne de güzel olur! * Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz Nalan hocam? Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta. Ona ağlıyorum ben... * Takımda bir uğursuzluk var. Geçen ay kahve falında görmüştüm aslında bunu. Artık kurşun mu döktürürüz bilemiyorum ama kesin göze geldik, kesin. * Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama Nalan'lar gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım. * Aloo... Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek… * Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım. Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da sağ bek İhsan'ı alın; kadroda çeşit olsun. * Aloo! Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye'ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz? * Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar? * Ama sayın başkanım, liseden arkadaşım Perihan'ı tribünde görünce dayanamadım işte!.. Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki Serpil de eşinden boşanmış biliyor muydun? * Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık. Şöyle stor perdelerden alsak diyorum... aLınTıDıR!
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Bizden Biri ![]() Üyelik tarihi: 03-12-2007 Bulunduğu yer: Ne zaman ümiTle haYata göZ kıRpsam..ÇiçekLer açSam kaPıma daYanıR sonBahaR ! Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 3.769
Konular: 137
Ruh Halim: Rep puanı:363711 Toplam Online: 12 Saat 58 Dakika N/A | Alıntı:
Rica edeRim aRkadaşLaR
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bayanlar teknik direktör olursa | beşiktAŞK | Komik Yazılar | 10 | 01-04-2008 22:28 |
| BAYANLAR TEKNİK DİREKTÖR OLURSA... | __EsMeRiM__ | Komik Yazılar | 2 | 08-17-2007 15:00 |
| Bayandan Teknik Direktör Olursa | Th3 Re!s | Komik Yazılar | 5 | 08-09-2007 19:49 |
| Bayanlar Teknik Direktör Olursa | FairyInTheFog | Komik Yazılar | 2 | 07-26-2007 00:25 |
| Bayanlar Teknik Direktör Olursa | irem_cadi | Komik Yazılar | 3 | 06-16-2007 10:46 |