![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Top 10 Üyeler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Paylaşmak İstediklerim Forumdaki bölümlere uymayan her yaziyi buraya yazin... |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Forum Üstadı ![]() Üyelik tarihi: 02-04-2007 Bulunduğu yer: ßuRSA Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 4.007
Konular: 136
Ruh Halim: Rep puanı:1 Toplam Online: 12 Saat 40 Dakika 50 Saniye | Parmaklarının ucunda şu an hissediyor musun beni? Hisset! Hisset, Parmaklarına değen kağıdın içinde Dolaşan damarlarımı... Hisset damarlarımın, kanımın Seni aramak için Deliler gibi dolaşmasını... Parmaklarının ucunda şu an hissediyor musun beni? Dinle; duyuyor musun yüreğimin ritmini? Gönlümde esen rüzgârları dinle... Nefesimi tutmasam Gözlerindeki derin ovalarda titreyen Bütün yeşillikler kül olur, Sazlar büyür simsiyah, Kuruyan gözpınarlarında... Parmaklarının ucunda şu an hissediyor musun beni? Yazık! Mekanlar durduruyorsa seni. Ve yazık, kendini bağladıysan maddelere... İpsiz bir uçurtmayım ben... Ve kuyruksuz Saçlarının çizgilerinde süzülen... Rüzgârım sensin. Susma ve sakın gözlerini kapatma, düşerim! Yüreğinde yer var mı? Parmaklarının ucunda şu an hissediyor musun beni? Ve bir kaynak suyundan oluşan derenin Üzerine düşen yaprak gibi; Düşürüyor musun gülüşlerini Ve öpüşlerini sesimin üstüne? Akıyor musun benimle beraber, Akıyor musun yıldızlara doğru? Yıldızlar... Yıldızlar neden böylesine vefasız? Neden her üşüyüşümde Lapa lapa yağıyorlar avuçlarıma, Neden eriyip kayboluyorlar? Parmaklarının ucunda şu an hissediyor musun beni? Bilmiyorum. Bilmek istemiyorum... Ama parmaklarının ucunda şu an ne olur hisset beni... Hisset! Hisset, damarlarımdaki kanımın, Seni aramak için deliler gibi dolaşmasını... Söylemiştim değil mi? İpsiz bir uçurtmayım ben...Ve kuyruksuz... Saçlarının çizgilerinde süzülen... Rüzgarım sensin. Susma ve sakın gözlerini kapatma, düşerim. Yüreğinde yer var mı?
__________________ GüLü$Lerim ResimLerDe KaLDı.... |
| | |
| Sponsor Reklamlar |
| | #3 (permalink) |
| Bizden Biri ![]() Üyelik tarihi: 07-13-2006 Bulunduğu yer: AşK In eN KoYuSuNdAn...<<€skiş€hir>> Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 3.474
Konular: 339
Ruh Halim: Rep puanı:1 Toplam Online: 5 Saat 18 Dakika 18 Saniye | Hisset! Hisset, damarlarımdaki kanımın, Seni aramak için deliler gibi dolaşmasını... Söylemiştim değil mi? İpsiz bir uçurtmayım ben...Ve kuyruksuz... Saçlarının çizgilerinde süzülen... Rüzgarım sensin. Susma ve sakın gözlerini kapatma, düşerim. Yüreğinde yer var mı? eline emeğine yüreğine sağlık bu da güzel... ![]()
__________________ duysa nasıl sevdiğimi melekler AğLaR... L€G€NDLOVE ömrün€ mühürlü |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ♥ღ!!..özℓє∂ιм..!!ღ♥ ![]() Üyelik tarihi: 08-05-2006 Bulunduğu yer: Dayanır belki bedenim ama çöktü yüreğim..Canım çekildi ruhumdan.. Kalmadı zerre hissim.. Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 12.292
Konular: 1529
Ruh Halim: Rep puanı:3 Toplam Online: 2 Hafta 4 Gün 13 Saat 50 Dakika 44 Saniye | yüreğine sağlık ![]()
__________________ Şimdi.. senden kaçmak uğruna sığındığım tenhalıklardan sen çoğalmasan diyorum.. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Forumun Tiryakisi Üyelik tarihi: 04-04-2006
Mesajlar: 6.550
Konular: 780 Rep puanı:1 Toplam Online: N/A | Alıntı:
![]() | |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| banada yer varmı??? | SENİ SEVMEKTEN BIKMAYACAĞ | Hoşgeldiniz.. | 41 | 08-30-2008 12:25 |
| Banada bi yer varmı | mirela | Hoşgeldiniz.. | 38 | 11-26-2007 23:40 |
| yüReğinde yeR vaR mı? | <^I'm off^> | Paylaşmak İstediklerim | 3 | 06-05-2007 17:00 |
| >>yüreğinde YER varmı??? | sarı_dilan | Paylaşmak İstediklerim | 4 | 04-28-2007 01:43 |
| bende geledim varmı yer bana | sahincan | Hoşgeldiniz.. | 61 | 11-22-2005 15:05 |