![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Forum Heveslisi ![]() Üyelik tarihi: 03-29-2008 Bulunduğu yer: çıkıŞı oLmayan bir cehennnemdee:( Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 828
Konular: 54
Ruh Halim: Rep puanı:419 | asLında bu kadar kötümser,düşünceli,kıskanç deıldım senden önce...asıkken dahada artarmıs ınsanın derdi... sürekLi öLümü düşünür oLdum..oysa h!ç hesapta yoktu,sevmek,bir daha...hayatın bir anlamı yokdu bnm için yasama sevıncım oldun sen,canımdan bir parça oldun... çok görürdüm önceden sevenlere....eL eLe tutuşmaymış,sarılmaymış...bu kızlarla ılgılı tek dusuncem kendını kullandırdıgıydı...ama anladım artıq kendini kullandırmak deiLmiş bu...sevmekmiş,aşkmış ona olan güvenin sebepmiş bunlara....kendini kullandırtmak (heh)aklının ucundan biLe gecmezmiş.... AŞK aşk ne zorlu biseymiş...onu anlatmaya kelimeler yetmez...morelinin öylesine bozuk olmasına ragmen 'seni seviyorum aşkı hep yanındayım'demesi bile bütün morelini düzeldir dahada canlandırırmıs ınsanı.. öyLe sevmeLiymiş ki insan,aiLesini karşısına aLabİlMeLi gerekdiğinde aşk için aşkı için....o ayrıl demiş bu ayrıl demiş ne fark eder aşık için....hiçbişey farketmez isteyen istediğini sölesin asıklara....yeter ki arada sevgi bağı olsun aşk olsun... en küçük şeyden kıskanmakmış sevgiliyi....tartışmaya baslamakmıs...AŞK... haklıda olsa alttan almakmış....seni seviorum demeden anlamakmış gözlerinden....''seviorum demeli sen bakdıkca dahada parlamalı gözleri....tutsagın oldugunu bellı edmeliii.... öyle sevmelisin ki mecnun kıskansın melekler ağlasın AŞKIMIZA.....öyle mutlu olmalıyız ki çekemeyenler kıskansın.... öyLe sevmeLisin ki benim diebiLesin ve öyle seviLmeLisin kii senin için herşeyi yapsınn....... $£n! $£v!OrUm a$kI...... ....aYrIlIK bİz€ YaKışMaZ...... ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Heveslisi ![]() Üyelik tarihi: 03-29-2008 Bulunduğu yer: çıkıŞı oLmayan bir cehennnemdee:( Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 828
Konular: 54
Ruh Halim: Rep puanı:419 | saolun yaaa taylan yaa sanda resmen zorla okuttum ama ![]() cok saolun arkadaslar hepımısınkınıııı allah sevenlerııı hıcc ayırmasın ınssss![]() ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Türk Bayrağı(arkadaslar hadı sehıtlerımız ıcın vatan ıcın) | hero_06 | Paylaşmak istediklerim | 6 | 10-21-2007 19:27 |
| imkansız askım | kumsal_18 | Dert Ortağı Köşesi | 11 | 10-11-2007 21:49 |
| ASKIM | turkishgirl | ŞiirLer | 4 | 06-08-2007 09:29 |
| askım | N'sync | Itiraf Ediyorum | 29 | 05-09-2007 13:33 |
| ASKIM SENIN ICIN | ilayda | ŞiirLer | 2 | 05-15-2005 00:56 |