![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Top 10 Üyeler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Bizden Biri ![]() | ![]() Gerekten bir gün bunlari okuyacakmisin .. birgün btün düslerimi paylasacakmisin.. o gün gelecekmi,, kac aylar bekleyecegim kim bilir .. gelecegimden bile korkarimm.. nasil beklerimm.. Tanirmisin onca kisi arasinda ruh gibi bombos kalmayi.. herkezin yüzüne gülmeyi ve sonra aglamayi.. herkezin icinde yasamayi ama sicakligi özlemeyi.. kimseye sarilamyip onun kucaginda aglamayi... iste insan böyle kendini kaybedince geleceginden korkuyor.. adim bile atamiyor...oysa gidecek o kadar yol varken.. Hayat serit gibi göz önünde yirtiliyor.. bir yarisi aklimda.. ...bir yarisi bulunmasi mümkün olmayan deniz derinliklerinde kaybolmus..... iste o zaman elinde olmadan birilerini kirabiliyorsun... yada..kirmamak ve karsisina ciktiginda aglamaktan.. herseyin göz önüne gelip hickirmaktan korktugun icin karsisina cikmak istemiyorsun ... mutlu olmakla beraber cok sey ögrenmem lazim.. yapamayacagim kadar cok calismam lazim.. .....calismam lazim....!!! her ne kadar zor da olsa... gece gündüz olup aglasamda.. bir yolumu kaybettim..bunu kaybetmek istemiyorumm.. bilirim hepsi benim elimde ..kaybetmek istemiyorum.. yenilmek istemiyorum.. kaderime isyan etmek istemiyorum.. Hayatimla savasmak istiyorum....!!! Tek hüznüm.... bütün bu yollari yanliz gidecegimi bilmek beni daha dermansiz yapiyor .. hep bir tarafim eksik ,hep yarim gidecegim.. elimden tutan olmiyacak... kalbim hep yarali, hep kan sizlayacak.. artik beyaz degil kirmizi sevdigim renk olacak.. yolum sonuz..."sensiz" olacak.. belki birgün hatirlarsin beni.. hatirlarsin da yetsirsin imdadima.. belki görürsün yarami da yolumda akittigim kan damlalarini takip edersin.... beni bulmak ümidiyle... belki gercekten yetisirsin ve beni bulursun... belki o an sana hic olmadigim kadar ihtiyacim olur.. belki yillarca bekledigim icimdeki yüregimin sesiyle O seni, sevincten sana sarilmak isterim.. ama o sicak ellerinle degdigin ellerim.... ...buz olmus... o sicakliginla döktügün gözyasin donmus bedenimi isitamazdir... o bütün sesini verdigin haykirislarin yokluguma gidecektir..... iste ancak o zaman anlarsin benim gibi bir insanin nasil caresiz kalmis oldugunu ....!!! !!!....GEL NEFESIM OL....!!!
__________________ ardindan;BITTI ... demek bile bana cok güc veriyor ! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Heveslisi ![]() Üyelik tarihi: 03-18-2007 Bulunduğu yer: 45 derece doğu boylamının sağ çaprazı(kime sorsan gösterir)
Mesajlar: 590
Konular: 30
Ruh Halim: Rep puanı:0 Toplam Online: N/A | mükemmelsin emeğine yüreğine ve kalemine sağlık ![]()
__________________ Ölümü özledim anne. Yaşamak isterken delice... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| belki birgün özlersin... | kursunyarasi555 | HikayeLer & Öyküler | 7 | 01-14-2008 21:33 |
| BeLki birgün özLersin..? | YαnLızßαяon | Paylaşmak istediklerim | 3 | 12-28-2007 20:22 |
| Birgün.. Belki... Bir yerde... | Devil_Girl | ŞiirLer | 5 | 04-19-2007 23:20 |
| belki birgün | özlem | Paylaşmak istediklerim | 7 | 03-18-2007 16:03 |
| (((( Belki Birgün Özlersin )))) | türkü_gözlüm | Resimler & Güzel Resimler | 17 | 01-14-2007 17:47 |