![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Top 10 Üyeler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
| Sohbet Cafe Tüm Sohbetler,fikir alisverisleri Burada.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #31 (permalink) |
| Azimli Üye ![]() Üyelik tarihi: 03-21-2007 Bulunduğu yer: *Fransa*/*DenizLi*
Mesajlar: 214
Konular: 6 Rep puanı:0 Toplam Online: N/A | ben duyguLarimi sizLere zor anLatirim Ben ayriLdigim ve haLen deli gibi sevdigimin yoLLarini bekLiyorum 25 mayis gitti ve $afak karanLik ben ne haber aLabiLiyorum ne mektup ne hic bi$i ama oyLecem bekLiyorum sorsam biLe kime soracam ne adress ne hiçbi$ey aLLah tum askerLerimizi korusun ![]()
__________________ anladim anladim bitsin anladim. benim degiLsin anladim, gonlun sevinsin, olamayiz senle gayri yolumuz ezelden ayri, anladim yarim degilsin.. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Foruma Alışıyor ![]() Üyelik tarihi: 04-19-2006
Mesajlar: 97
Konular: 8
Ruh Halim: Rep puanı:0 Toplam Online: N/A | Allahım Asker yolunu bekleyenlere sabır versin.. ve mehmetciklerimizi korusun.. ayrıca imkansizimSCS senin adına çok üzüldüm, umarım tekrar barışırsınız. ŞAFAK 264 ![]()
__________________ Fenerbahçem |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() | sabıra lazım bana sabredeceğim zor olacak elbet üzüleceğimmmmm........ ahhhhh askerimmmmmmmm sabır kızlar sabırrr ![]()
__________________ askerim şehit oldu... AYHAN GÜNGÖR _ DİYARBAKIR _ LİCE Memleketi ADANA... Sözlüsü_(...GÜLGÜZELİ...) = SEVAL... http://www.tatliaskim.com/viewtopic.php?t=88353 |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-30-2007 Bulunduğu yer: konya
Mesajlar: 0
Konular: 3
Ruh Halim: Rep puanı:0 Toplam Online: 2 Saat 25 Dakika 43 Saniye | ben siz insanları anlamıyorum eğer ki siz onları sevseydiniz burda bi propaganda yapıyoruz ona biraz destek verirdiniz ama siz sadece nuraylık yapıyosunuz kalptan sevseydiniz birazcık sevdiğiniz için ve şehitler için bişeyler yapardınız sizin sevginiz sadece insanlara duygu sömürüsü yapmak benim CANIM ABİMDE ASKER AMA BEN TEK ONUN İÇİN DEĞİL TÜM ASKERLER İÇİN BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORUM VE İNŞ YAPICAM ASKERLER İÇİN HAYIRLI TESKERE DEMEKLE OLMUYO ONLARA DESTEK OLUN BİRAZDA ZATEN BİZİM İNSANLARIMIZIN DESTEĞİDE BU KDAR SADCE LAF YAPMAK BAŞKA BİŞEY YOK HADİ BİDE SİZİN SEVDİKLERİNİZ ŞU ANDA ŞEHİT OLSAYDI NAPARDINIZ BİRAZ KENDİNİZİ BAŞKALARININ YERİNE KOYUN SADECE KENDİNİZİ DÜŞÜNMEYİN HERŞEY MENFAAT DEĞİLDİR ALLAH IM TÜM ASKERLERİ KORUSUN YARDIMCISI OLSUN İÇİNDE BENİM ABİMİDE ŞEHİTLER SİZİN KANINIZ YERDE KALMIYACAK KİMSE BİŞEY YAPMASA BEN SİZİN İÇİN HERŞEYİ YAPARIM VE YAPICAM SİZ RAHAT UYUYUN BU VATAN SİZDEN SONRA BİZE EMANET ![]()
__________________ Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin! |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() | mavidalga sana katılmıyorum ben kendi adıma konuşayım düşüncene saygı duyarım ama ben askerler ve şehitler için herşeyi yaparım ve bi çok şeyde yapmışımdır benim aşkımında şehit olma ihtimali var o doğuda askerlik yapıyor hergün operasyonlara katılıyor heran ölüm haberini alacağımın korkusunu belki anlarsın benim aşkımda sevgimde bu sitede sınırlı değil ben aşkım için herşeyi yaptım şuan onun yanındaki en büyük destekçisi benim agladığımı bile söylemem ona üzülmesin diye ayrıca bilmeni isterimki kızlarada askerlik imkanı tanınsaydı en başta koşa koşa giderdim bu vatan için şehitler için yapamayacam şey yoktur yazını okudum ama hiç bir şekilde söylediklerini üzerime alınmıyorum tuncelide şehit düşen 7 tane askerimiz için neler yaptığımı anlatmak bile istemiyorum elimde geldigince terörü kınadım ve bütün tanıdıklarımında yardımını ve destegini aldım ![]()
__________________ askerim şehit oldu... AYHAN GÜNGÖR _ DİYARBAKIR _ LİCE Memleketi ADANA... Sözlüsü_(...GÜLGÜZELİ...) = SEVAL... http://www.tatliaskim.com/viewtopic.php?t=88353 |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Forum Üstadı ![]() Üyelik tarihi: 04-10-2007 Bulunduğu yer: Kumsaldaaaaaa.......
Mesajlar: 4.296
Konular: 344 Rep puanı:0 Toplam Online: 2 Saat 50 Dakika 28 Saniye | kesinlikle bende katılıyorum ölee şey olmaz zaten tek kendi askerimiz için hiçbirşey yapmıyoruz biz bütün askerler bizim için önemli benmi aşkımda doğuda... şehitlerimiz için ne yapsak azdır.. geçen hafta 7 şehit için bende elimden geleni yaptım...ve ne olursada yapmaya yaparım... ![]()
__________________ |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() | destegin için teşekkür ederim canım ![]()
__________________ askerim şehit oldu... AYHAN GÜNGÖR _ DİYARBAKIR _ LİCE Memleketi ADANA... Sözlüsü_(...GÜLGÜZELİ...) = SEVAL... http://www.tatliaskim.com/viewtopic.php?t=88353 |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Foruma Isınan Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-18-2007 Bulunduğu yer: çocuk odasından;)
Mesajlar: 1.522
Konular: 44
Ruh Halim: Rep puanı:24755905 Toplam Online: 4 Gün 42 Dakika 46 Saniye | bende asker yolu gözlüom ahhh ahhh bitsede gelse yaaa allah onlara yardımcı olsun yaaa bak duygulandım ağliciğim ![]()
__________________ ![]() çuLsuz péRy |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() | aglama hell.girl_18 biz güçlü olmalıyızki onlarada güç verelimm. ![]()
__________________ askerim şehit oldu... AYHAN GÜNGÖR _ DİYARBAKIR _ LİCE Memleketi ADANA... Sözlüsü_(...GÜLGÜZELİ...) = SEVAL... http://www.tatliaskim.com/viewtopic.php?t=88353 |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|