Geri git   Tatlı Aşkım > »»-(¯`v´¯)-» Genel »»-(¯`v´¯)-» > Güncel Haberler > Spor
Kayıt ol Sohbet Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 04-17-2007, 18:38   #1 (permalink)
Azimli Üye
 
aşkımeylül - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart kuzu gibi

aslinda "koyun gibi olmusuz"diyecektim ama,yanlis anlasilmaktan korktugum icin,"kuzu kelimesini yegledim.

bir senedir penalti verilmemis bir takim,dun yine ayni senaryo ile bir film ceviriyor ve uzerinde durmamiz gereken konu, ismet arzuman ve federasyon iken,takima,zico'ya suna buna ver yansin ediyoruz.

elbette dogru konuya odaklanmis yazilar ve yorumlar da var ama,bu tur yazilara tepki veren"Fenerbahce isen,penalti verilmemesini mazeret gostermiyeceksin"diy enleri anlamakta zorluk cekiyorum.

"cok guzel oynadik"diyen zaten yok.36.dakikada penaltimiz verilseydi ve atis gole cevrilseydi,daha mi guzel oynardik,baskaca goller bulur muyduk,kimse bilemez.bilinen birsey varsa,geriye dusecek olan manisa,buyuk olasilikla,savunma kurgusunu bozup,risk alacak,bu da bizim isimize yarayacakti.

bu yazinin temasi, "futbol analizi" degildir.ben, korkarak izledigim bir trende, camia olarak, girdigimizi gozlemliyorum.turkiy ede futbolu yonetenler tarafindan Fenerbahcemizin bir "samar oglani ve kum torbasi" haline getirildigini gormek,cidden cok uzuntu veren bir olgu.

hakemler icin,Fenerbahce taraftari artik bir baski unsuru olarak algilanmiyor.hakemle r gelip,korkusuzca bizim kendi evimizde,hak,hukuk tanimadan,sanki yemin etmis gibi,korleri oynayip,"kucuk takimlari Fenerbahceye ezdirmiyecegiz" mentalitesini uygulamaya koyabiliyorlar.

kimsenin hakemlerden,sundan bundan "avanta" istedigi yok.hakkimiz yeniyor mu,yenmiyor mu?

bu soruya yanit verdikten sonra;camia olarak, bu haksizliga yeteri kadar tepki veriyor muyuz?sorusuna cevabiniz ne olur?

haksizliga tepkisizlik,bir camia icin,bir toplum icin,bir ulke icin, cok tehlikeli bir yoldur."kuzu gibi"olmaktir,kaderi ne razi olmaktir,yilginlikti r.tepkisiz kalmak,egitilmemis fertlerin cogunlukta oldugu bir camiaya belki yakisabilir ama,Fenerbahce camia olarak,turkiyemizin ust-duzey camiasidir.haksizlik lari dile getirirken,catlak sesler gelmemesi sarttir.o seslerin,penaltilari n verilmedigi anda, duydugum aci kadar bana aci verdigini, beni ve benim gibi dusunenleri derinden yaraladigini bilmenizi rica ederim.

bir macta 3 adet penaltisi verilmemis,bir senedir penalti kullanmamis bir Fenerbahce takiminin buyuk camiasi ve taraftari, hic degilse su son alti haftada yuzde yuz birlik ve beraberlik icinde olmalidir.rakiplerim ize calinan veya calinmayan dudukleri gordukten sonra,"Fenerbahce ne oynuyor ki,bu oyunla mi sampiyon olunacak,penalti mazeretini kabul etmiyorum"demek,kusu ra bakmayin ama,kuzulugu kabul etmek demektir.
aşkımeylül Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı
Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beğendili Kuzu Pirzola pilli_bebek Yemek Tarifleri 0 02-01-2008 22:43
Hardallı Kuzu Pirzolası YαnLızßαяon Yemek Tarifleri 0 01-21-2008 15:03
Beğendili Kuzu Pirzola YαnLızßαяon Yemek Tarifleri 0 01-13-2008 10:54
Kuzu BANA küsTü =[ |+ReFu[a]qee +| Site Magazin 17 12-31-2007 18:19
kuzu .::su perisi::. HikayeLer & Öyküler 4 04-22-2007 22:34


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:24 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0
2005-2008 TatLiaskim.Com Forumları
karınca duası gamze kıvılcımcevher yenel oceans çetesi iyi uykular mesajı erzurumdizi izle kötü insanları tanıma senesi msn 9.0 full bbg evleri youporn elif ece uzun grup mp3 hayat döner sana blingee gece gülü nihat alptuğ altınkaya