![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Top 10 Üyeler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
| Tatlı Aşkım Üyeleri Üyelerimizi yakindan tanimak isteyenler buyrun.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #12 (permalink) |
| Bizden Biri ![]() Üyelik tarihi: 09-30-2006 Bulunduğu yer: Hüzün Yağmuru-Kırık Kadeh\Türkçe Sevdalısı Mavi Prenses/Yüreğini Kaybettiği Mavilerin En Güzelinden/ Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 3.186
Konular: 103
Ruh Halim: Rep puanı:269316976 Toplam Online: 1 Hafta 5 Gün 21 Saat 2 Dakika 38 Saniye | Veyselciğim, öncelikle söylemek istediğim şey,adımı burada görmüş olmak beni çok mutlu etti. Aslında bizim seninle ilk tanışmamız biraz tantanalıydı yanlış hatırlamıyorsam. Sebebi benim en hassas olduğum konu: Türkçe ve Türkçe'nin yanlış kullanılması. Oyunlarda üstü kapalı tartışmıştık biraz. Zaten benim gözümdeki tek kusurun orada Onun dışında her şeyin çok güzel. Röportajı okuyana kadar sadece yüzünün güzelliğinden emindim,kişiliğinin güzelliği hakkında ise sadece site içindeki durumun üzerinde seni takip edebildiğim kadarıyla yorum yapabiliyordum.O zaman da olumluydu tabii ama burayı okuyunca daha da kesinleşti. Gördüğüm kadarıyla seni çok etkileyen, adeta hayatına yön veren bir ilişkin olmuş,hala izlerini taşıyorsun.Zaten bizi biz yapan böyle ilişkiler değil mi? Acısıyla tatlısıyla,hayata karışıp yoğuruyorlar bizi. Biz de yine bizi bu hamurla şekillendiriyoruz,ellerimiz yüreğimiz oluyor bu defa, ve tabii sabrımız en büyük katığımız,aynı zamanda en büyük yardımcımız. Bir gün O'nun da anıları kalbinin derinliklerinde askılıktaki palto misali asılı kalacak. Bir sevgilim olsun istiyorum demişsin, umarım sana hüzünlerini kısmen de unutturacak güzel bir ilişkin olur.Buarada korkma aşktan.Ben aşkın mantıkla doğduğuna ve ancak mantıkla bitirilebilindiğine inanırım ki gerçekte de öyle zaten. Sadece başlangıç ve bitim aşaması arasında mantığın çığrından çıkar. Aşk hayatın tadı tuzu biberi. İlle de aşk,onsuz olmuyor. Sen ne kadar korkarsan kork,ne kadar kaçarsan kaç,aşksız olmuyor, bir yerde yakalanıyorsun. Araba seçimin güzelmiş. Modifiye takıntısı... Ah! Biz gençler! İlla ki modifiye. Ne yalan söyleyeyim böyle arabada müzik dinlemek başka oluyor. Dıstıkı dıstıkı dıssss Neyse,ben coşmadan durayım. Şiir seçimine gelince,İclal Aydın'ın çok sevdiğim bir şiiri,açıkcası benim ruh halime pek bir uygun,fazlasıyla duygulandım şimdi. Ah! Aşk! İşte böyle bir şey. Halin ne olacak,onu sen belirleyeceksin.Unutma her şey senin elinde. Arada bir sıfırlamak gerekiyor hayatı. Hani şarkıda da diyor ya: "Sil baştan başlamak gerek bazen." Aslında yorumum bitmedi ama babam arıyor,bugün yine sağlık durumum taban yaptı,bakma böyle duruyorum ama biraz hayati tehlikem var. Hastaneden kalkıp geldim buraya. Bu kadarıyla idare et artık. Dilerim en güzel aşklar,en güzel günler seninle olur arkadaşım. Güzel yüzünden gülücklerin hiç eksik olmaması dileğiyle... Sevgiyle kal,mutlu kal. ![]() Haa son bir şey,senin röportajını canım kardeşimin yapmış olması ayrı bir mutlu etti beni. Sanırım çok sevdiğim birinin adıyla sevmeye başladığım birinin adını yanyana görmüş olmamdan kaynaklanıyor. ![]()
__________________ ****Uyan sonsuz uykulardan: Çok geç artık,çok geç!Dayan! Bu şehirde bir kadın var, "yalnızca" kendine özel! Bilirim, biterdi acılar Ah bu eski masallar... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Deneyimli ![]() Üyelik tarihi: 02-01-2008 Bulunduğu yer: ıssız вiя кöşede ! Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 2.516
Konular: 12 Rep puanı:644577557 Toplam Online: 5 Gün 5 Saat 34 Dakika 13 Saniye | Güzel bir röportj oldu =) Vallaha bilmiyorum Veysel ama ben benzetiyorum birazcik Cüneyt Tek'i animsatiyorsun ama.. her ne ise her sey gönlünce olsun ![]()
__________________ вeи zαteи нeя αcıиıи тiячαкisi oŁмuşuм ! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| >< |öMüR TöRPüSü| >< ![]() | OwwWWwWWw kimLerin röportajı yapıLmış böyLe bea okumuştum ama yorum yazıcak zamanım yoktu şimdiye kısmetmiş bea Az buçuk konuşmaLarLa tanımıştım zaten seni böyLe biraz daha tanımış oLdum iLerLeyen zamanLarda daha iyi tanırız umarım dimi bea![]()
__________________ ![]() BiriLeri Bizi GöZetLiyo Herkesin GöZü Bizde x) |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Deneyimli ![]() | yha yagmur yureklım sen öle yorumlar yazıosunkı ben artık yrum yazmaktan cekınıom :S nasıl yazıosun bole yorumları valla hayret edıorum :S bana sılah zoruyla bıle bu kadar uzun yorum yazdıramazar ama sırf sen yazdıgın ıcın sana ozel senın ıcın yazıcam sıkılmadan nyse yoruma gecıım tartısmısız demıssın ama hatırlamıom ben kı kırgınlıkları asla hatırlamam roprtjdda yzmısım kın tutmam asla ve ben turkceı yanls kullanmıyorum sadece kısaltmalara kacıorum cnku klavyeden nefret edıom bu konu ıcınde senı kırdıysam ozur dılerım ask hayatmdada dedıın gbı yaralandm bu arada saglık durumum ıı deı demıssın cok gecmıs olsun acı sıfalar versın allh ben saglıkcıyım ıstersen yardımcı olıım nyse daha cok sey yazmak ısterdım ama yorumu kısa tutıım daha sonra bska yerde dvame eeders (: sumyy cım sen benzet bsver ben benzemıım ![]() ![]() ![]() ![]() zeh!r ım yıne yapmıssın zehr gıbı yorumlarını mrk etme roprtjda tanıdıın gbıyım ![]() ![]() bu arada hepınıze tek tek tsk yorumlar ıcın arkdaslar ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Deneyimli ![]() | asker_kizi : ben kendı adıma tesk ederm (: |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Denedim olmuyor... ![]() Üyelik tarihi: 11-01-2007 Bulunduğu yer: işte yine tamda bitti dediğim yerde başlıyor herşey!... Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 7.730
Konular: 254
Ruh Halim: Rep puanı:2147483647 Toplam Online: 1 Hafta 6 Gün 11 Saat 18 Dakika 13 Saniye | seni tanımak hoştu veysel hayatın dilediğince olsun....! ![]()
__________________ sesin hep uzakları çağırıyordu ben üstüme alındım sana geldim... bilseydim,bana ait olmayan bir seslenişi sahiplenirmiydim? (denedim olmuyor işte,sensiz!..) |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Röportaj ----> |>*[S]aRMa$IK>*|| | EmRe | Tatlı Aşkım Üyeleri | 91 | 07-30-2008 19:18 |
| Röportaj ---->> TikyH | SeSSiZ_CiGLiK | Tatlı Aşkım Üyeleri | 30 | 12-28-2007 02:49 |
| Röportaj ----> «¤r0cKuNzéL¤» | || му тσυяиιqυєт™ || | Tatlı Aşkım Üyeleri | 20 | 08-20-2007 01:00 |
| Röportaj ---> =>$irine<= | GamzeLim | Tatlı Aşkım Üyeleri | 42 | 05-28-2007 22:17 |
| ŞEYTANLA RÖPORTAJ>>Yok böle bişi | ¦«Mav!mS!»¦ | Komik Yazılar | 13 | 05-28-2007 02:15 |