![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Top 10 Üyeler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
| Televizyon & Dizi Programlar,diziler ve sizin haftalik yorumlariniz.. |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Yüreğimdeki Yağmurlar ![]() Üyelik tarihi: 04-15-2005 Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 21.443
Konular: 1122
Ruh Halim: Rep puanı:148444122 Toplam Online: N/A | ![]() 1. Bölüm Mavi; 25 yaşlarında, güzel, zeki bir kızdır. İstanbul'un fakir mahallelerinden birinde, ağabeyi Ali Rıza, nam-ı diğer Arıza, kız kardeşi Ümit ve Arıza'nın iki çocuğuyla birlikte yaşamaktadır. Babanın gidişi ve annenin ölümünün ardından büyük bir geçim sıkıntısına düşen bu beş kişilik aileye önce Arıza bakmaya çalışmış, ancak Arıza'nın kirli işlere bulaşması ve günün birinde yakalanmasıyla beraber sorumluluk Mavi'nin üzerine kalmıştır. Mavi'nin hayatı gündüzleri durağandır. Geceleri ise üyesi bir çetenin aksiyonlarından ötürü oldukça hareketli. Bir otomobil tamirhanesini üs olarak kullanan bu soygun çetesinin lideri, Aksak lâkabıyla tanınan, sert mizaçlı, ters birisidir. Aksak, Mavi'ye karşı kendisine de tam itiraf edemediği, bastırmak istediği bir aşkla içten içe bağlıdır. Çınar ise 30 yaşlarında, yakışıklı, iyi yürekli, mesleğine ve ailesine bağlı birisidir. Babasını küçük yaşta, evlerine giren bir hırsızın saldırısı sonucu kaybetmiş ve bu olayın etkisiyle polisliğe yönelmiştir. Çınar'ın hayatı polislik mesleğinin getirdiği zorluklarla doludur. Bununla beraber, karakoldaki kader ortakları ve sivil hayattaki birkaç yakın dostuyla birlikte dertlerini biraz da olsun unutup mütevazı hayatını sürdürmektedir. Çınar bir tesadüf eseri Mavi'yle tanışır. Hırsız olduğunu bilmediği bu güzel kızın, yeğenlerine, ailesine düşkünlüğünden ve içtenliğinden etkilenen Çınar'ın duyguları çok geçmeden aşka dönüşür. Diğer yandan Mavi de erkeklere, duygusal ilişkilere, aşka karşı ne kadar tedbirli olursa olsun Çınar'a giderek daha çok bağlandığını fark edecektir. Ne var ki, bu saf aşk hikâyesi önce Mavi'nin ve ardından Çınar'ın birbirlerinin mesleklerini öğrenmeleriyle birlikte büyük bir çıkmaza girer.
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| † кαнιη † ![]() | SEZON FİNALİ Mavi ve Çınar, nihayet bütün engelleri aşmış olarak nikah gününe ve yeni hayatlarına hazırlanmaktadır. Artık ne Aksak’ın manevraları, ne başkomiser Selahattin’in çıkartmaya çalıştığı engeller, iki aşığın mutluluğun gölgelemeye yeter. Hatta yeğenlerinin nasıl yaşayacağı sorunu bile aşkın gücüyle bir çırpıda hallolur. Öte yandan Çınar’a yenik düşen ve umutsuz aşkının acısıyla boğuşan Aksak ise daha fazla dayanamaz. Tüm çevresini etkileyecek radikal bir karar alır. Başta çete üyeleri olmak üzere herkesi şaşırtan bu karara içten içe sevinen bir kişi vardır. Ancak bunun erken bir sevinç olduğundan haberi yoktur. Bu arada başına gelen ağır olaylardan yeni yeni sıyrılan Ümit de üniversite sınavının heyecanını yaşamaktadır. Ancak talihsizlikler burada da peşini bırakmaz. Evde nikah günü iple çekilirken Mavi ve kardeşlerine sürpriz bir konuk gelir. Buruk bir sevinç yaratan bu ziyaret, Ümit’i bir kez daha altüst edecektir. Bu arada kan korkusunu yenmek için hastanenin acil servisinde görev alan Ayşegül, kendisini nasıl bir tehlikenin içine attığından habersizdir. Giriştiği şey, hayatı boyunca unutamayacağı bir çözülüşle sonuçlanacaktır. Fulya’ya duyduğu sevgiyle tedaviyi kabul eden Hayri’nin ameliyatı başarılı geçer. Hastalığı, çocuklarıyla aralarındaki buzları da eritmeye başlamıştır. Tedavinin devamında en çok iş ise yine Fulya’ya düşecektir. Ve bu, Fulya’nın aklından bile geçmeyecek bir kıvılcıma vesile olacaktır. Mavi-Çınar cephesindeki sevinçli telaş sürerken, Aksak’ın planlarından kimsenin haberi yoktur. Ancak Aksak’ın bile aklından geçmeyen olaylar, her şeyi yerle bir edecektir.
__________________ Birikti Uğrunda Döktüğüm Ya$lar..Al Götür Vijdansız Ruhun Yıkansın... yalnız_meleK♥G My Goddesses Dolunay* |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Forumun Tiryakisi ![]() Üyelik tarihi: 03-02-2006 Bulunduğu yer: bilmiyorum.. nerden?? (:
Mesajlar: 5.083
Konular: 70 Rep puanı:0 Toplam Online: N/A | ellerinize sağlık.. Uğur Yücelden boş iş çıktığı görülmemiş zaten.. hırsız polis gerçekten kaliteli güzel bir dizi.. müziğinin mükemmelliği tartışılmaz.. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Bizden Biri ![]() Üyelik tarihi: 06-23-2006 Bulunduğu yer: Şehr-i İstanbuL Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 3.335
Konular: 190
Ruh Halim: Rep puanı:112916592 Toplam Online: 2 Gün 1 Saat 8 Dakika 7 Saniye | dizi çooooook güzel!paylasımın için tsk canım ![]()
__________________ .. Bırak bana anlatma imkansız sevgimizi Sevmek bir çok şeyi göze almaktı . |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| PoLis =) | FiRaRi_SeWDaM | Komik Yazılar | 8 | 11-19-2007 12:28 |
| Alingan Hirsiz.. | abıhayat | Komik Yazılar | 2 | 10-24-2007 15:21 |
| Hirsiz Polis - Imkansiz Ask | Belaliim | Şarkı Sözleri | 3 | 08-29-2007 05:31 |
| Polis | GamzeLim | Sinema | 5 | 03-06-2007 15:48 |
| PKK saldırısında 1 polis şehit, 7 polis yaralı | GamzeLim | Güncel Haberler | 9 | 04-07-2006 19:54 |