Geri git   Tatlı Aşkım > »»-(¯`v´¯)-» Genel »»-(¯`v´¯)-» > Televizyon & DiZi > Ünlüler
Kayıt ol SohbetTop 10 Üyeler Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

Ünlüler Ünlüler Resimleri Biyografileri

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 01-08-2008, 18:20   #1 (permalink)
i'αм иoтнiиg
 
Toplam Online: 1 Hafta 1 Gün 1 Saat 54 Dakika 19 Saniye
Standart Nev ~~

4 aralık 1968'de istanbul'da doğdu. ilkokul 1'de bilgiç rolünü kaparak, pamuk prenses'le danseden tek cüce olama şansını yakaladı. Müziğe her sağlıklı türk çocuğu gibi mandolinle başladı. Sonraki yıllar üretim boyutuna zemin hazırlayan; dinleyerek, yeni müzikler keşfederek, koleksiyon yaparak geçirdiği ve müzikal kimliğinin temelinin atıldığı yıllardı. Bu arada erkeklerin de alındığı bir sene, çamlıca kız lisesi'nde okurken ileride şarkılarına konu olacak olan küçük kız ve 19 yaşında koca bir kadın psikolojilerini gözlemleme fırsatı buldu.

Üniversite 2. sınıfta bir elektro gitar aldı ve gitar eğitimine başladı. 5. ayın sonunda sahnelerdeydi. Üniversite eğitimi boyunca yaz aylarında güneyde müzik yaptı. Onu bugün ki duruşuna hazırlayan bu süreç, müzikal gelişiminde ciddi bir yer tuttu.

Üniversite bittikten sonra kendisinden beklendiği üzere iş hayatına atıldı ama ama bu süreç müzikle bir arada devam etti. 1995 yılında Hakan Özer, Kıvanch K. ve Tolga İnci'den oluşan Chantage'la Cool Bar'da müzik yaptı. Zamanla bestecilik kimliği ağır basmaya başlayınca, artık bir yol ayrımında olduğunu farketti ve tamamen müziğe konsantre oldu, çünkü artık birikimi üretime dönüşme noktasına gelmişti.
2000 yılında, Teoman'ın daveti üzerine katıldığı Türkiye turnesinde, Ege ve Akdeniz şeridinde 100.000'e yakın kişinin kendi müziğine verdiği olumlu ve heyecan verici reaksiyonu deneyimleme fırsatı buldu.
Üç yıla yayılan özenli bir stüdyo çalışmasının ardından, tüm beste ve sözleri kendisine, Kıvanch K.'nın bir parçadaki remix'i dışında düzenlemeleri Hakan Özer'e ait olan; Özkan Uğur, Göksel, Tuba Önal gibi isimlerin yer aldığı ilk albümü 'Herşeye Rağmen" müzik marketlerde yerini aldı. 2004 temmuz ayında müzik marketlere sunduğu "Sen Gibi " albümüyle müzikteki başarısını kanıtladı. Kendi müziğini rock pop gibi belli tarz kalıpların içerisine sokmayan Nev bu albümle bir çok müzikseverin yüreğinde yer etti. Nev 3 yıılık aradan sonra 2007 yılının ağustos ayında çıkardığı ''Işığım Ve Gölgem'' albümüyle müzikseverlere merhaba dedi.

Işığım ve Gölgem, Nev ve Naim Korudağ prodüktörlüğünde 1,5 yılda hazırlandı. 12 şarkının yer aldığı albümde, Kör Kuyular ve Kelebek şarkılarının 2 farklı versiyonu yer almakta. Albümdeki tüm şarkıların söz ve besteleri Nev’e ait.Ayrıca Nev bu albümde soloları da kendi hazırlamış.

Işığım ve Gölgem’ in ilk klip şarkısı Sükût-u Hayal, elektrik gitarla yapılan nağmeli solo melodisi ile dikkat çekiyor. Nev, Sükût-u Hayal’de yaşanan aşkı ve yalnızlığı bir başkasıyla dertleşirmişçesine anlatıyor. Aşk Meydanı adlı şarkısında ilk defa rap vokal yapan sanatçı, Cevriye Cabbar’la muzipçe gülümsüyor. Nev yeni albümünü anlatırken “İstedim ki deniz gibi olsun. Hem sığ hem derin olsun. Sanmayın başkadır niyetim, sadece kucaklamak istedim.” diyor.

80’lerin naif ve lirik anlayışını 2000’lerin sounduyla birleştiren Nev, her zamanki samimi tavrıyla kendi hikayelerini ve aynası olduğu hikayeleri anlatmaya devam ediyor. Alaturka tınıları Pop-Rock merkezinde uyarlayan sanatçı, Işığım ve Gölgem’i kendisi ile yüzleşmek, gölgesine sahip çıkmak, bazen bir kelebeği özgürce dokunmadan sevebilmek, ayrılık, acı, mizah gibi temalara değinen bir albüm olarak nitelendiriyor.
__________________
NoRa..! Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 18:30   #2 (permalink)
∂έλтħ FέέŁ
 
*MühürLü_kaderiM* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 1 Hafta 2 Gün 8 Saat 13 Dakika 11 Saniye
Standart

bilgiler için teşekküler..

çok acayip güzel bir sesi var vede şarkıları mükemmel oluyor
__________________
<Bana aiT> caLısma.. Tıkla!
*MühürLü_kaderiM* Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-08-2008, 18:38   #3 (permalink)
i'αм иoтнiиg
 
Toplam Online: 1 Hafta 1 Gün 1 Saat 54 Dakika 19 Saniye
Standart

Önemli degil =)
Evet bencede öyle , hafif olarak dinledigim sade kisilerden ..
__________________
NoRa..! Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-09-2008, 18:01   #4 (permalink)
Deneyimli
 
öcCcü-böcCcü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 1 Hafta 1 Gün 15 Saat 18 Dakika N/A
Standart

ya$ı epey varmı$ ben daha genç sanediyordum saoL biLgiLer için
__________________
oktay ewgenya
öcCcü-böcCcü Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-13-2008, 01:29   #5 (permalink)
†.. !ç!м aCıկoR ..†
 
yalnız_melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 6 Gün 21 Saat 58 Dakika 49 Saniye
Standart

SeveRek dinLediiim bi $arkıcı, $arkıLArı çok qüSeL
__________________
quiero olvidar el sabor de tus labios


... ♥ InnOCent
...
yalnız_melek Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-08-2008, 19:06   #6 (permalink)
Forum Üstadı
 
sahilim* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 22 Saat 4 Dakika 29 Saniye
sahilim* - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

sesi ve şarkıları çok güzel
__________________
Senin tozlarini silemez tenimden ellerim...
sahilim* Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2008, 16:06   #7 (permalink)
Deneyimli
 
Endoplazmiq_melankoliq !? - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 3 Gün 18 Saat 42 Dakika 46 Saniye
Endoplazmiq_melankoliq !? - MSN üzeri Mesaj gönder
Standart

sesi çoq güseL yha..!!
__________________
Merfee’jm.. kanqaj’m.. sebiroh’m shy..

‘’emoO_pSkoPat & endoplazmiq_melankoliq !?’’
öLümne kanqayqq.. x)
Endoplazmiq_melankoliq !? Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-12-2008, 15:18   #8 (permalink)
● єѕкιѕєнιя ●
 
asker_kizi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Toplam Online: 2 Gün 21 Saat 16 Dakika 56 Saniye
Standart

Sesi cok güzeL ayrica Sukut-u Hayal parcasina bayiliyorum
asker_kizi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı
Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Nev - Zor xiremSux ResimLi ŞarkıLar 2 01-31-2008 15:39
50..::NEV$EHIR..::..NEV.:.CITY.::...50 turkish_delight Resimlerle Türkiye 15 10-10-2007 17:08
Nev-Efkarlıyım (+PeriLiçeM+) Şarkı Sözleri 1 07-18-2007 13:13


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:15 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0
2005-2008 TatLiaskim.Com Forumları
karınca duası gamze kıvılcımcevher yenel oceans çetesi iyi uykular mesajı erzurumdizi izle kötü insanları tanıma senesi msn 9.0 full bbg evleri youporn elif ece uzun grup mp3 hayat döner sana blingee balca gece gülü nihat alptuğ altınkaya düşlerimin prensi pornsu pornuz pornhub youporn youporn