Geri git   Tatlı Aşkım > »»-(¯`v´¯)-» Genel »»-(¯`v´¯)-» > Televizyon & DiZi > Ünlüler
Kayıt ol Sohbet Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et

Uyarılar

Cevapla
 
Seçenekler Stil
Alt 05-13-2008, 18:34   #121 (permalink)
` MσLLâŜŜє `
 
pembeli pisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Kamran Usluer

(1937-2004)

Tiyatro ve sinema oyuncusu. İzmir'de dünyaya geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda çeşitli oyunlarda önemli roller üstlendi.


Şehir Tiyatroları’ndan 2002 yılında emekli olan Usluer, aralarında ’’Eşkiya’’, ’’Gelin’’, ’’Salkım Hanımın Taneleri’’ ve ’’Kanal’’ın da bulunduğu çok sayıda filmde rol aldı.


Usluer, 1973 yılında 5. Adana Altın Koza Film Şenliği’nde ’’Gelin’’ filmindeki rolü ile ’’En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu’’, 2000 yılında da 12. Ankara Film Festivali’nde ’’Salkım Hanımın Taneleri’’ filmindeki rolüyle ’’En İyi Erkek Oyuncu’’ ödüllerini aldı.



Yadigar:Musa Dayı 2004
Karşılaşma:Hikaye Anlatıcısı 2002
Gülbeyaz: Demir Demiroğlu 2002
Yeditepe İstanbul:Sadi 2001
Martılar ve İstanbul 2000
Salkım Hanımın Taneleri:Halit Bey 1999
Sıcak Saatler 1998
Eşkıya:Berfo 1996
Aziz Ahmet 1994
Süper Baba 1993
Raziye 1990
Hiçbir Gece 1989
Kaldırım Serçesi 1989
Aşkın İlk Yarısı Suat 1987
Ses 1986
Gelmeyin Üstüme 1986
Kıskaç 1986
Çıplak Vatandaş 1985
En Büyük Şaban:Faik Bey 1983
Nasıl İsyan Etmem 1982
Kırık Bir Aşk Hikayesi:Bedri 1981
Emekli Başkan 1979
Kanal:Haşim Ağa 1978
At Gözlüğü 1978
Özgürlüğün Bedeli 1977
Gençlik Köprüsü:Tarih Öğretmeni 1975
Enayi 1974
Esir Hayat:Ali Rıza 1974
Endişe 1974
Zavallılar:Mahkum avukat 1974
Vurun Kahpeye:Uzun Hüseyin 1973
Ben Doğarken Ölmüşüm 1973
Düğün:Halil 1973
Patron 1973
Gelin:Hıdır 1973
Yaralı Kurt:Polis 1972
Alın Yazısı:Beşir 1972
Gökçeçiçek 1972
Tarkan Altın Madalyon:Atilla 1972


__________________
*

SusmaLara kaLdırdık tüm tutuşmaLarı
Yasak keLime oyunu yapmak
YaLan söyLemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak
Artık yağmur sonraLarı toprak kokmak yok
TomurcukLanmak günah ...
pembeli pisi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-19-2008, 14:51   #122 (permalink)
` MσLLâŜŜє `
 
pembeli pisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Şerif SEZER kimdir?? ( Şerif SEZER hakkında )

Şerif SEZER



Doğum Tarihi: --1943
Doğum Yeri: Mudanya
Eğitim : Lisans


Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncularındandır.Bir Günün Hikayesi adlı filmle 1980 yılında sinemaya geçti. İyi derecede Fransızca biliyor. Boyu 1.72 m. kilo 63. Bir dönem Fransa'da modellik yapmıştır. Asmalı Konak dizisindeki Kader Hamzaoğlu rolü ile de tanınır

Oynadığı Diziler
Yersiz Yurtsuz
Beyaz Gelincik
Çemberimde Gül Oya
Asmalı Konak
Kampüsistan
Sınıf
Dedelerimi Evlendirirken


Oynadığı Sinema Filmleri
Ulak
Babam ve Oğlum
Mustafa Hakkında Herşey
Hoşçakal Umut
Yol

Ödülleri
10. Ankara Film Festivali, 1998
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Hamam
1. Ankara Film Şenliği, 1988
En İyi Kadın Oyuncu, Her Şeye Rağmen
25. İstanbul Film Festivali, 2006
En İyi Kadın Oyuncu, Babam ve Oğlum
26. Siyad Türk Sineması Ödülleri, 2004
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Mustafa Hakkında Her Şey
27. Siyad Türk Sineması Ödülleri, 2005
En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu, Babam ve Oğlum
__________________
*

SusmaLara kaLdırdık tüm tutuşmaLarı
Yasak keLime oyunu yapmak
YaLan söyLemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak
Artık yağmur sonraLarı toprak kokmak yok
TomurcukLanmak günah ...
pembeli pisi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-19-2008, 14:58   #123 (permalink)
` MσLLâŜŜє `
 
pembeli pisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Bekir AKSOY kimdir??( bekir aksoy hakkında )



Doğum Tarihi: 18-03-1969
Doğum Yeri: İstanbul
Eğitim : Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü


1992 Yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunu.19-20 yaşında iken konservatuvarın ilk yılında Devlet Tiyatrosu'nda Cüneyt Gökçer ile beraber "Damdaki Kemancı" oyununda küçük bir rol oynadı. Sonra Haluk Kurtoğlu ile "Tohum ve Toprak"ta yine küçük bir rolü oldu. Kenan Işık'ın yönetiminde yine ufak bir rolde oynadıktan sonra Devlet Tiyatrosu'nda sahne tozunu yutmuş oldu.

İki sene Dormen Tiyatrosu, iki sezon Gülriz Sururi ve arkasından altı sene Kenterler'de oynadı.Kenterler'de Müşfik Kenter'le beraber oynadığı "Helen Helen" adlı iki kişilik oyun, "Yolun Yarısı", "Uşak Ne Gördü?", "Sokak Kızı İrma", "Ver Elini Broadway" ve "Çok Uzak Fazla Yakın" gibi oyunlar bazılarıdır.

Akbank Sanat'ta tiyatro yaşamına devam etmektedir.

Oynadığı Diziler
Doktorlar
Kadirşinas
Omuz Omuza
Bir Demet Yerli Film
Bize Ne Oldu
Sakin Kasabanın Kadını
Yasemin
Nefes Alamıyorum
Çiçek Taksi
Zirvedekiler

Oynadığı Sinema Filmleri
Ömerçip
Aşkları Ege de Kaldı
Abdülhamit Düşerken
Ağlayan Kadın

Oynadığı Bazı Oyunlar
Koca Bir Aşk Çığlığı
Antiloplar
Fernado Krapp Bana Mektup Yazmış
Helen Helen
Yolun Yarısı
Uaşk Ne Gördü
Sokak Kızı İrma
Çok Uzak Fazla Yakın
Tohum Ve Toprak
Damdaki Kemancı
__________________
*

SusmaLara kaLdırdık tüm tutuşmaLarı
Yasak keLime oyunu yapmak
YaLan söyLemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak
Artık yağmur sonraLarı toprak kokmak yok
TomurcukLanmak günah ...
pembeli pisi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-19-2008, 14:59   #124 (permalink)
` MσLLâŜŜє `
 
pembeli pisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Gökçe BAHADIR kimdir?? ( gökçe bahadır hakkında )

Gökçe BAHADIR



Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 09 Kasım 1981
Eğitimi : Akademi

1981 İstanbul'da doğumluum. Akademi İstanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldum. Şu anda Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümü 1.sınıf öğrencisiyim. Akademide okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı yapmaya başladım. Okuldan mezun olduktan sonra Best TV'de ve sonrasında Show TV'de Sinyal programını sundum. Bu arada oyunculuğa merakım hep vardı Tümay Özokur ajansına yazıldım. Birkaç dizide bölüm oyunculuğu yaptım. Tiyatro anlamında Nejat Uygur Tiyatrosu'nda oynadım. Şimdi ise 'Hayat Bilgisi' dizisinde ‘Törpü’ rolündeyim. (alıntı-röporajından)


2006 - Yaprak Dökümü : Leyla
2003 - Hayat Bilgisi : Törpü Yeliz
2003 - Mühürlü Güller
2002 - Beşik Kertmesi : Teoman Bey
2001 - Tatlı Hayat
__________________
*

SusmaLara kaLdırdık tüm tutuşmaLarı
Yasak keLime oyunu yapmak
YaLan söyLemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak
Artık yağmur sonraLarı toprak kokmak yok
TomurcukLanmak günah ...
pembeli pisi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-19-2008, 14:59   #125 (permalink)
` MσLLâŜŜє `
 
pembeli pisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart Altan Erbulak Kimdir ? (Altan Erbulak Hakkında)

ALTAN ERBULAK



(1929-1988) Karikatürist Oyuncu - Gazeteci - Şovmen

Altan Erbulak 11 Kasım 1929'da Erzurum'da doğdu.Annesi,dini bütün bir ev kadını,sevecen ve hoş görülü. Babası Binbaşı .Altan'nın çocukluğu,babasının atanması ile ilgili olarak,Anadolu'nun muhtelif şehirlerinde geçti. İlk okulu hemen her yılını farklı okullarda okudu.Alıştığı arkadaşlarından kopmak onu çok üzüyordu. Orta okulu Bakırköy orta okulunda bitirip,Işık Lisesi'ne yazdırıldı.(Anılarında Işık Lisesi'nden ve çoçuklu- ğundan detaylı olarak bahis ediyor.Lütfen bakınız.)Işık Lisesi'nde başarısız olup,Akademinin resim bölümü- Ne kayıt oldu.Akademiyi bitirmeden onbaşı olarak askere gitti.Altan'nın babası da resim yapardı. Babası emekli olduktan sonra Bakırköy'de,Kartal Tepe Mahallesi Muhtarı oldu.Zengin değillerdi ama iki çocuklarını örselenmeden büyütmeyi başardılar.Altan'nın Bilgi adında bir kız kardeşi var. Bakırköy'de oturlarken Münir Özkul,Sadri Alışık ve Altan Karındaş ile,trende gidip gelirken skeçler oynar Komiklikler yaparmış.Aile arasında da tuhaflıklarını zevkle izlerlermiş.Sahneye ilk defa 1955 yılında cep Tiyatrosunda amatör olarak çıktı.aynı. yıl Altan Aşkın'la evleniyor.Kızı (altan) Ayşe Erbulak doğuyor (Ayşe bir Norveç'li evli orada yaşıyor.)1957 yılında Haldun Dormen'le tanışıyor.Bir kereliğine Küçük Sahne'de Dormen Tiyatrosu'nda Erol Günaydın ile Teyzesi adlı oyunda,kel bir uşak oynuyor ve bir daha tiyatrodan Kopamıyor.

1962 yılında Dormen Tiyatrosunda "Ayı Masalı"adlı oyunda tanışarak Füsun Şahin'le 21 Şubat 1964 te ikinci evlliğini yaptı. Bu evliliğinden 20 Ekim 1975 te Seviç Erbulak doğdu. (Şehir Tiyatrosu sanatçısı ,oda babasının yolunda dizilerde oynuyor,ödüller alıyor.) 1970 yılına kadar Dormen Tiyatrosunda profesyonel olarak çeşitli roller oynadı ve bu arada birçok oyun yönetti. Misafir olarak Münir Özkul tiyatrosun'da,1969'da İstanbul Devlet Opera Balesi'nde konuk oyuncu olarak Güngör Dilmen'in baş yapıtlarından Midas'ın Kulakları'nda 'Berber Başını' oynadı.Bir iki ay sonra Kültür Sarayı yandığında,Taksim meydanında bir saat yangını ağlayarak izledi.Onu birde yıllar sonra babasının ölümüyle oğullarının doğar doğmaz ölmeleri ağlattı.Bunun dışında limonu limonata yapan,son derece neşeli,anlayışla bir kimlik sergiledi.Pembe gözlüklüydü ama her şeyi içine attı.

1971-1979 yılları arasında Metin Serezli ile birlikte Koca Mustafa paşa Çevre Tiyatrosu'nu kurdu.Buradaki bütün oyunlarda rol alıp,bir kaçını da yönetti.Ünlü bir ikilinin o yıllarda Beyoğlu-Şişli dışında tiyatro açması ilk defa gerçekleşiyordu.İkinci bir ilk ise "Yüzsüz Zühtü" Kandemir Konduk'un oynanan ilk oyunu olması idi. 1982'deEgemen Bostancı'nın teklifi üzerine "Yedi Kocalı Hürmüz"de Kekeme berberi oynadı.Uzunca bir süre yalnız gazetecilik,karikatüristlik yaptıktan sonra Haldun Dormen'in Pangaltı'daki tiyatrosunda Necati Cumalı'nın "Her Evde Hır var"adlı oyununda görev aldı.Belli aralıklarla Maksim Gazinosunda şov yaptı. İki kez daha tiyatro kurma girişiminde bulundu.Venüs Tiyatrosu'nda Erol Günaydın ile birlikte Bit Yeniği- ni adapte edip "Bit Yeniğimi?"adı altında oynadı.Bir de Aksaray Köşe Başı Tiyatrosu'nda "Fehim Paşa konağı"nı sahneye koydu,Yedi Bela Rasim adlı kabadayı rölünüde üstlendi.Fehim paşa rölünü Mete İnselel oynadı.Salon Çevre Tiyatrosu sahibi Hasan Zengin'e aitti.1986 yılında Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nda çalışmaya başladı."Yanımdaki Yatak "adlı oyun bir dram sayılırdı ve orada ilk kez ciddi,dramatik bir rol oynadığı için çok mutluydu.Seyirci ilk kez kendisine gülmüyordu.1 Mayıs1988 yılında Dünyalar adlı oyunu oynadıktan sonra ertesi gün çıkacağı Almanya turnesinin hazırlıklarını yaparken aramızdan ayrıldı.Sahnede öldü diyebiliriz.

Hadi Çaman Tiyatrosu'nda "Aziz Name"oyunu yönetti ve Dekorunu yaptı. Dormen Tiyatrosu'nda "Puntila ağa İle Uşağı Matti"dekorunu gerçekleştirmiştir. Çevre Tiyatrosu'nda Teknik ekiple çalışır,baş tekniksiyen Selahattin Ustayla dekorları bir fiil sabahlara kadar boyar çakardı.Tam bir teknoloji hastası idi en son çıkan çıhazları kendisine ve tiyatroya hemen alırdı. Eskilerin alaylı dedikleri bir oyuncu idi.Ama İsmail Dümbüllü, Muammer Karaca ve benzeri ustalarla,usta çırak ilişkisini,ölünceye kadar sürdü.

Film TV Çalışmaları

Uzunca bir süre,yani 1962 yılına kadar Yeşil çam'da çok sayıda filmde rol aldı.Muhterem Nur en sevdiği film Oyuncusudur. Çitlenbik adlı birkaç bölümlük filmde yoksul,iyi yürekli köylü tiplemesiyle dikkati çekti. Feryat Filminde sonra 1960larda Filiz Akın'la film çekti.Bir filminde Gönül yazarla yatağa gireceği için sık sık yıkanır Olmuştu. TV Çalışmalarını sıralamak mümkün değil.Çok sayıda program sundu. Tatlı Yiyelim Tatlı Konuşalım bunlardan biri yanlızca.Ahmet Üstel'in yazdığı parodilerde,özellikle Atılgan Ailesinde oynadı. Egemen Bostancı'nın müzikalleri televizyonda gösterildi. Bunlardan en renklisi Sezen Aksu Aile Gazinosu İdi.Yılbaşlarında skeçler yaptı.Televizyona tutkundu. Bilen Şöför Kazanıyor Halit Kıvanç ile birlikte,uzun yıllar sundu.Bu programda moral hocası oluyordu .Soruları Halit Kıvanç soruyordu.

Gazetecilik-Karikatüristlik

1947de Her Gün gazetesinde Karikatürist olarak çalışma hayatına atıldı.Sonra sırası ile Vatan ,Yeni Sabah, Milliyet ve çeşitli dergilerde karikatür çizdi. Karikatüristlik-Gazetecilik hangisi esas mesleğim bilemiyorum Derdi.Tiyatroculuk ve gazetecilik kızları gibiydi.Dizi halinde yıllarca süren çizimlerinden bazıları: Cafer'le Hürmüz (Münir Özkul-Heyacan Başaran'dan esinlenerek.) Taş Arabası,Yuki (Orhan Boran'nın radyodayarattığı Tipi dergi olarak çizdi.)
1958 yılında ,Yeni Sabahta Gazetesinde çalışırken ,bir hafta boyunca Medrano Sirkinde palyaçoluk yaptı. Teoman Orberk bu macerayı resimlerle ölüsüzleştirdi. Bir Başka Dünya adı altında Sirkteki günlerini Kaleme alıp, karikatürledi.
Anıları Nalıncı Keseri yada Ben Bir yalancıyım adlı bir kitapta topladı. Ölümünden sonra Delikır ile Kırmızı başlıklı seyirci adı altında Füsun Erbulak tarafından kendi anıları ıle birlikte bastırıldı. Bir de bilgi yayın evinin bir çocuk kitabında bu anılardan Füsun Erbulak tarafından alıntılar yapıldı. Uçuç Böceği ile Delikır Kiracı ve Taş Arabası adı altında karikatürlü yazılarını içeren iki kitabı Parantez yayınlarından çıktı. Şu ara Yalvaç Ural kapsamlı bir albümünü hazırlamakta.

Ödülleri:
Altan Erbulak 'ın gazetecilik ve karikatürlerinden ötürü çok sayıda ödülü var.Oyunculuktan İlhan İskender ödülünü Küçük Sahnede oynadığı İkinci Baskı'daki Canavar Cafer rolü ile.(Buradaki kabadayıyı Kahvedekilerle sohbet ederek çalışmıştı. Sustalının nasıl açılıp kapanacağını öğrenmek istediğinde,kendisine Dersi veren kabadayı, Olmadı,demiş.Bunu açınca kapatmayacaksın.)
Ekspres Altın Heykel 1969
Ekspres Altın Heykel 1970
Ekspres Altın Heykel-Yılın en iyi erkek tiyatro sanatçısı 1971
İsmail Dümbüllü 1982-1983 yılının en başarılı sanatçısı
Gazeteciler Cemiyeti- Türk Spor yazarları Derneği
Spor Yazılarında 25.Yıl 1971
__________________
*

SusmaLara kaLdırdık tüm tutuşmaLarı
Yasak keLime oyunu yapmak
YaLan söyLemek mecburi ve serbest ayyuka çıkmak
Artık yağmur sonraLarı toprak kokmak yok
TomurcukLanmak günah ...
pembeli pisi Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2008, 18:17   #126 (permalink)
Forum Heveslisi
 
iremcik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Yeşim Büber, 1977 yilinda Aydin`da dogdu. Diyalog ve oyunculuk egitimi aldiktan sonra `Nasil Evde Kaldim`, `Kirik Ayna`, `Serseri Asiklar` gibi televizyon dizilerinde rol aldi. Belli bir donem baska isler de yapti. Televizyon icin, bir bilisim bir de sinema programi hazirlayan Büber, bu programlarin yapim asamasinda da calisti. Genc oyuncu, 2003 yilinda ilk sinema filmi olan `İnsaat`ta rol aldi ve Nazife adli genc bir kizi canlandirdi. Yeşim Büber ‘Üc Kisilik Ask’ adli televizyon filminde Doktor Ruya karakteriyle karsimiza cikti.

Dizi ve Filmleri
Kaybolan Yıllar (2006) Ezel
Dolunay (2005) Şükriye
Arap Saçı (2004)
Serseri Aşıklar (2003) Deniz
Gelin (2003) Zeynep
Çaylak (2003) Canan
Aynalı Tahir (1998) Sedef
Kırık Ayna (2002) Mercan
Bulutbey (2002) Arzu
Nasıl Evde Kaldım (2001) Selma
Benim İçin Ağlama (2001) Gülse
Dedelerimi Evlendirirken (2000)
Bu Sevda Bitmez (2000) Nergis
__________________
Ben sizi, siz beni seviyorsunuz ya,
Ve biz herşeyi çok seviyoruz ya,
Ve biz koskoca bir sevgi yumağıyız ya,
O BİZE YETER...
BARIŞ AKARSU
<a href=http://img148.imageshack.us/img148/622/barisimza7zr5tj1.jpg target=_blank>http://img148.imageshack.us/img148/6...mza7zr5tj1.jpg</a>
iremcik Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-14-2008, 18:22   #127 (permalink)
Forum Heveslisi
 
iremcik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

Merve Sevi (d. 24 Temmuz 1987) Türk dizi ve sinema oyuncusudur.
1987 yılında İstanbul'da doğdu. Nişantaşı Nuri Akın Lisesi 2003-2004 dönemi mezunudur. Şu anda Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaktadır.
Kariyerine Hayat Bilgisi dizisi ile başlayan Sevi,çeşitli reklam filmlerinde de rol aldı.En büyük şöhreti ise Barış Akarsu ile başrol oynadığı Yalancı Yarim dizisinde kazandı.Çok başarılı bir diziye imza atan Sevi projelerine devam etmektedir.

Dizileri [değiştir]
__________________
Ben sizi, siz beni seviyorsunuz ya,
Ve biz herşeyi çok seviyoruz ya,
Ve biz koskoca bir sevgi yumağıyız ya,
O BİZE YETER...
BARIŞ AKARSU
<a href=http://img148.imageshack.us/img148/622/barisimza7zr5tj1.jpg target=_blank>http://img148.imageshack.us/img148/6...mza7zr5tj1.jpg</a>
iremcik Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-26-2008, 17:28   #128 (permalink)
Aktif Üye
 
ameşya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

emeğine sağlık
ameşya Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2008, 11:18   #129 (permalink)
Foruma Alışıyor
 
manevra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Standart

emeğine sağlık
manevra Çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Yeni Mesaj yazma yetkiniz Aktif değil dir.
Mesajlara Cevap verme yetkiniz aktif değil dir.
Eklenti ekleme yetkiniz Aktif değil dir.
Kendi Mesajınızı değiştirme yetkiniz Aktif değildir dir.

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı
Gitmek istediğiniz klasörü seçiniz

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
en sevdiğiniz erkek oyuncu... iremcik Anket Odası 53 06-19-2008 20:02
oyuncu olsanız..? ßαнα∂iяєм Anket Odası 43 05-26-2008 12:33
26 oyuncu gönderdi YαnLızßαяon Spor 0 01-27-2008 15:53
Yerli Ve YabanCı Ünlülerin Biyografileri Zeh!r Ünlüler 198 12-08-2007 18:49
En YaKiSiKli OyUnCu!!! aglama_sevdigim Televizyon & DiZi 37 11-01-2007 13:00


Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:05 .


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.2.0
2005-2008 TatLiaskim.Com Forumları
karınca duası gamze kıvılcımcevher yenel oceans çetesi iyi uykular mesajı erzurumdizi izle kötü insanları tanıma senesi msn 9.0 full bbg evleri youporn elif ece uzun grup mp3 hayat döner sana blingee gece gülü nihat alptuğ altınkaya