![]() |
| |||||||
| Kayıt ol | Sohbet | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Uyarılar |
![]() |
| | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Forum Üstadı ![]() Üyelik tarihi: 10-07-2006 Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 4.460
Konular: 466
Ruh Halim: Rep puanı:659 Toplam Online: N/A | GüLüMSe… Çünkü: Bir gülümseme; sevginin ve insan olmanın anahtarıdır. Bir gülümseme; iç dünyamızın güzelliklerini, dışa yansıtır. Bir gülümseme; bir külfeti yok eder, fakat çok şey kazandırır. Bir gülümseme; evde saadet, iş yerinde muvaffakiyettir. Bir gülümseme; başkalarına ikramda bulunmak demektir. Bir gülümseme; vereni fakirleştirmeden, alanı zenginleştirir. Bir gülümseme; bir an sürer, bazan ise ebediyen yaşar. Bir gülümseme; yorgun olan insanı dinlendirir. Bir gülümseme; ümitsiz olana neşe ve hayat bahşeder. Bir gülümseme; karanlık bir çehreyi aydınlatabilir. Bir gülümseme; satın alınmaz, rica ile elde edilemez. Bir gülümseme; ödünç verilmez, çalmak da mümkün değildir. Bir gülümseme; kendiliğinden verilmedikçe, işe yaramaz. Bir gülümseme; ona ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelir. Bir gülümseme; sevgi köprülerini sağlamlaştırır. Bir gülümseme; bazan bir hayat kurtarır. Bir gülümseme; bazan bir savaşı da önler. Bir gülümseme; bazan gülümseyemeyeni gülümsetir. Bir gülümseme; sadaka yerine geçer, sevap kazandırır. Bir gülümseme; gülümsemeye ihtiyacı olana bol bol verin. Bir gülümsemeye; gülümseyemeyenlerin, ihtiyacı olduğunu unutmayın! Bir gülümseme için hiç kimse, ona ihtiyaç duymadan yaşayacak kadar zengin ve kuvvetli değildir.
__________________ “Only two things are infinite. the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former.” ''Einstein'' |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ♥ iнтiудсı|м| ωдя ѕдид ♥ ![]() Üyelik tarihi: 01-13-2007 Bulunduğu yer: ♥нudмә||м||♥♥♥ qara quzuNunda quZusuu♥♥ Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 8.682
Konular: 417
Ruh Halim: Rep puanı:122919 Toplam Online: 1 Gün 5 Saat 17 Dakika 57 Saniye | çok saol tşkrlr ![]()
__________________ ..iнтiудсı|м| ωдя ѕдид .. hudмe|||м||| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| SeN ßeniM sevda y/aşımsın ![]() Üyelik tarihi: 01-26-2007 Bulunduğu yer: MasaL tadında bir Aşk ßu yaşadığımız..ÇocukLarımıza GururLa AnLatacağız..! Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 16.172
Konular: 731
Ruh Halim: Rep puanı:49163 Toplam Online: 5 Saat 29 Dakika 8 Saniye | çok güzeLdi ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| +.. m!su+€r! ..+ ![]() Üyelik tarihi: 03-28-2007 Bulunduğu yer: Yalnızlığımla başbaşa .... Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 10.423
Konular: 850
Ruh Halim: Rep puanı:1460632 Toplam Online: 4 Gün 20 Saat 15 Dakika 51 Saniye | Bir gülümseme; kendiliğinden verilmedikçe, işe yaramaz. Bir gülümseme; ona ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelir. Bir gülümseme; bazan gülümseyemeyeni gülümsetir. Paylaşım için teşekkürLer... ![]()
__________________ ![]() ...yalnız_mele[K]artal... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Deneyimli ![]() Üyelik tarihi: 08-25-2007 Bulunduğu yer: -£mo GirL- Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 1.994
Konular: 7
Ruh Halim: Rep puanı:87 Toplam Online: N/A | emeqine saqLık ![]()
__________________ İmzanın 400*200 boyutunda olmalı [yönetim] Konu$mazsan konu$mam -----> çenesi dü$ük déiLim... ßakmazsan ßakmam -----> mérakLın déiLim... Atıp,tutmam -----> koLpa déiLim... GéL démézsén qéLmém -----> yüzsüz déiLim... Arkadan konu$mam -----> dédikoduju déiLim... HérkésLé anLa$amam -----> uyumLu déiLim... |
| | |
| | #8 (permalink) | ||
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 08-06-2007
Mesajlar: 343
Konular: 28
Ruh Halim: Rep puanı:1152 Toplam Online: 3 Saat 17 Dakika 29 Saniye | Alıntı:
Alıntı:
| ||
| | |
| | #9 (permalink) |
| *Samo Za Tebe* ![]() Üyelik tarihi: 05-01-2007 Bulunduğu yer: Bedenim İZMİR'de Kalbim ANKARA'da Cinsiyet: ![]()
Mesajlar: 8.859
Konular: 126
Ruh Halim: Rep puanı:1627292 Toplam Online: 1 Hafta 3 Gün 3 Dakika 25 Saniye | paylaşım için tşkkrler fatih çok güzeldi eline emeğine sağlık
__________________ ![]() Dokunsalar ağlayacağım bir ömür boyu.. Ve değseler hüznüme, döküleceğim parça parça... |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| çekiyorum gülümseyin | İ>>L€G€ND&LOV€<<B | Komik Yazılar | 17 | 01-08-2008 22:28 |
| hadi gülümseyin | nil_ser | Paylaşmak istediklerim | 4 | 09-26-2007 14:02 |
| Gülümseyin :))) | Didem aydın | Komik Resimler | 3 | 07-04-2007 17:44 |
| gülümseyin...:) | Didem aydın | Komik Yazılar | 9 | 06-14-2007 14:49 |
| GüLüMSeYiN ÇeKiYoRuM :)) | PERIKIZI | Paylaşmak istediklerim | 12 | 04-08-2007 20:18 |