tehdit alıyorum
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 09-06-2009, 20:27 #1

gamziş_abla

Forum Üstadı

tehdit alıyorum



Bana biraz akıl verin canlarım..Ben her zaman dürüstlüğümden hiçbirşey kaybetmedim bugüne kadar..x mağazada özel güvenlik görevlisiyim..Herzaman işimi layığınla yapmayı severim.Bir küfür olayından ötürü olay büyüdüğü için bi arkadaşımızın savunmasını yazarak tutanağını tuttum ve işine son verdirdim.küfür orta yere atılmıştı.bu hem bana hem müdürlerimize hemde gelen müşterilerin yanında yapılmayacak bir davranıştı.arkadaşı öncedende bi kaç kez uyarmama rağmen aynı bildiğini okudu anlayacağınız kendi kaşındı.bizde bir kere uyarı olur iki kere olur ama 3 bir uyarıda affetmek olmaz.işimiz budur..ben gene insaflı çıkarak bu kişiyi kaç kere affettim işimden olacağımı bile bile.ama bıçak kemiğe dayandı artık.geçenlerde biriyle haber yollamış.mahkemede konuşmasın onu harcarım böle yaparım şöyle yaparım diye..sırf işyerinden tazminatını alabilmek için bana yalan konuşmamı istiyor.ama ben doğrudan şaşmayacağım arkadaşlar.ne gördüm ne duyduysam odur..amirlerimiz müdürlerimiz bana dedilerki doğruluktan çekinme.asla bir korku yok o kişiden yana..elinden geleni ardına koymasın.güya dermişki güzel yüzüne yazık olacak kezzabı dökücem suratına .bir laf vardır ısıracak köpek dişini göztermez derler ya hani..
mahkeme daha belli olmadı habire tehdit alıyorum.ama bunlar bana vız gelir.insan doğruluktan hiçbir zaman kaçmamalı bence ben buna inanıyorum.sizlrele bunu paylaşmak istedim.
bir polislerin birde güvenlikçilerin düşmanı çok olurmuş kelle koltuk altında geziyoruz işte böylebide şu var SİZCEDE DOĞRU OLANIMI DÜŞÜNÜYORUM NE DERSİNİZ
Sadece fikirlerinizi almak ve bunu sizlerle paylaşmak istedim.ne kadar olsada böyle şeyler korkudan çok moral bozukluğu yapıyor insana.zaten korksaydım eğer dilekçe yazarak işi bırakır mahkemedede bişi olmadı falan der yırtardımama ben bunu yapmayacağım.mahkemede gereken neyse anlatacağım.istediği kadar beni korkutmaya çalışsın.böyle kuru laflara karnımız tok eyvallah.3 ay boyunca nerdeydi bu adam ne diye bi günden bi güne yolumu kesip bişi yapamadı..neyse sizide sıktım galiba.ama size anlatınca biraz rahatladım inanın.yorumlarınızı bekliyorum canlarım




Benzer Konular

Görüntüleme:4318, Cevaplar:71

İlginizi Çekebilir >
Alt 09-06-2009, 20:30 #2

CheruB_GirL

Foruma Isınan Üye


En iyisini yapıyosun ablamm..
Allah doğrunun yanındadır
Dürüstlüğünden ödün verme sakın..





Alt 09-06-2009, 20:34 #3

gamziş_abla

Forum Üstadı


Alıntı:
cherub_girl´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
En iyisini yapıyosun ablamm..
Allah doğrunun yanındadır
Dürüstlüğünden ödün verme sakın..
canımsın sağol..sizlerdende en büyük desteği alacağıma inanıyorum.dedim ya asla bu tehditler beni korkutmaz.zaten korksam böyle mesleği seçmezdim.bir polislerin birde güvenlikçilerin düşmanı çok olurmuş





Alt 09-06-2009, 20:35 #4

v3d4

Az iNsaN çOk HuzuR..


Alıntı:
cherub_girl´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
En iyisini yapıyosun ablamm..
Allah doğrunun yanındadır
Dürüstlüğünden ödün verme sakın..
aynen katılıyorum..
Laf değil icraat lazım herkes atıp tutar yapmaya gelince yapmazlar ama..
madem tehdit ediyor kendine o kadar güveniyor mahkemede doğruları söylerken tehdit edildiğini de söyle bide şikayetçi ol tam yansın aklı başına gelir o zaman erkek sanırsam o erkekliğinden utansın bi bayana bu tip tehditlerde bulunduğu için..
Ben inanmıyorum bişey yapabileceğine zaten herhalde bayansın fln diye korkuturum sandı kesinlikle icraata geçemez o mahluk..





Alt 09-06-2009, 20:41 #5

gamziş_abla

Forum Üstadı


Alıntı:
v3d4´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen katılıyorum..
Laf değil icraat lazım herkes atıp tutar yapmaya gelince yapmazlar ama..
madem tehdit ediyor kendine o kadar güveniyor mahkemede doğruları söylerken tehdit edildiğini de söyle bide şikayetçi ol tam yansın aklı başına gelir o zaman erkek sanırsam o erkekliğinden utansın bi bayana bu tip tehditlerde bulunduğu için..
Ben inanmıyorum bişey yapabileceğine zaten herhalde bayansın fln diye korkuturum sandı kesinlikle icraata geçemez o mahluk..
ewt erkek canım.bayan olduğum için konuşmayacağımı sanıyor ama aldanıyor.işyerinde bile bana abla valla erkek gibi bayansın helal olsun sana diyolar müdürlerimiz bile seviyorlar beni.hep arkamdalar sağolsunlar..bana bu tehdit mesajını getiren arkadaşlada zaten dilekçeyi yazıcaz..tehdit aldığıma dair.hatta arada o lafı getiren çocuğa dedimki seni karıştırmamayım dedim oda olmaz abla yanındayım dedi sağolsunlar hepside.o kadar seviyorumki yanımda olmaları bana destek veriyor tabiki sizlerinde
yürü be serap kim tutar seni diyicem ve ne biliyosam söylicem mahkemede
erkek adam onla bunla laf göndermez paşa paşa çıkar karşıma bizimn elimiz armut taşlamıyo.bölelerinle çok karşılaştık biz..hani noldu nerdeler şimdi..





Alt 09-06-2009, 20:49 #6

umutsuz_vakayım

Forumun Tiryakisi

Abla valla sen en iiyisini yapıyorsun
ne olursa olsun dogrulukdan şaşmamak gerek ısıracak köpek dişini göstermez zaten
bi hal edemez o da=)





Alt 09-06-2009, 20:58 #7

v3d4

Az iNsaN çOk HuzuR..


Alıntı:
gamziş_abla´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ewt erkek canım.bayan olduğum için konuşmayacağımı sanıyor ama aldanıyor.işyerinde bile bana abla valla erkek gibi bayansın helal olsun sana diyolar müdürlerimiz bile seviyorlar beni.hep arkamdalar sağolsunlar..bana bu tehdit mesajını getiren arkadaşlada zaten dilekçeyi yazıcaz..tehdit aldığıma dair.hatta arada o lafı getiren çocuğa dedimki seni karıştırmamayım dedim oda olmaz abla yanındayım dedi sağolsunlar hepside.o kadar seviyorumki yanımda olmaları bana destek veriyor tabiki sizlerinde
yürü be serap kim tutar seni diyicem ve ne biliyosam söylicem mahkemede
erkek adam onla bunla laf göndermez paşa paşa çıkar karşıma bizimn elimiz armut taşlamıyo.bölelerinle çok karşılaştık biz..hani noldu nerdeler şimdi..

erkek mi ya o erkeğim diye geçinenlerden laf kabadayısı öyleleri..
varyaa elime verseler öylelerini parçalarım
sen en doğrusunu yapıyorsun korkmaman lazım öylelerinden kendini adam sanıyo dimi bide utanmaz git açık açık anlat doğruları..derdini hakime anlatsın cesur adam..
herkes gibi bizlerde yanındayız..


şu lafı çok severim
el yumruğu yemeyen kendi yumruğunu taş sanırmış..

onunkiside o hesap gelsin bakalım ne yapabilecek görelim hep beraber ..





Alt 09-06-2009, 22:02 #8

>Deva<

< Allah'u Ekber >

Hiç bir zaman Doğruluktan dürüstlükten Kaçma..
Sen dürüst ol...Dürüst davran ..
RABBİM sana yardım eder...
ALLAH yardımcın olsun ...





Alt 10-06-2009, 00:17 #9

тнє нαυитỉиG

Azimli Üye

doğru yapıyosun dürüstlük sergiliyosun,tehditlere baş eğmem diyosun ama , madem öyle biri ben hayatını riske atma derim.
yinede dürüstlükten şaşma Allah yardımcın olsun





Alt 10-06-2009, 05:33 #10

gamziş_abla

Forum Üstadı


[QUOTE={{ D e v a 22 }};5514044]
tşk ederim asla vazgeçmeyeceğim davamdan sözümüm arkasındayım





Alt 10-06-2009, 05:40 #11

gamziş_abla

Forum Üstadı


Alıntı:
the hauntỉnG´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
doğru yapıyosun dürüstlük sergiliyosun,tehditlere baş eğmem diyosun ama , madem öyle biri ben hayatını riske atma derim.
yinede dürüstlükten şaşma Allah yardımcın olsun
hayatımı riska atıyorum belkide farkındayım.ama ben yalan konuşamam.önce doğruyu görerek tuttum tutanağı.sonra mahkemede lafı çevirirsem allahhtan korkarım ben.inanın ufacık korkum varsa namerdim.nolacaksa olsun arkadaşım kaderde buda varmış napim şimdi.yinede saol bana moral veriyosunuz daha çok.sizlerden böyle destek aldıkça inanın mutlu oluyorum tşk ederim canlarım





Alt 10-06-2009, 20:41 #12

izmirlikiz

ĶãĽВΐм ЄģЄ’ďЄ κΆŁďΙ


sen yanlis birsey yapmiyorsun aksine cok dogru birsey yapiyorsun.
keske herkes senin gibi olsa
tehditlerdende hic korkma umursamiyormus gibi davran.





Alt 10-06-2009, 21:12 #13

» Mέtkãn «

Yasaklı Üye

Dürüst Olmak En Güzeli Ayrıca Mahkemede Yalan Konuştuğun Öğrenilirse Sende Suçlu Sayılırsın ve Ceza Alabilirsin..





Alt 10-06-2009, 21:17 #14

. Gözüмüп Nυяυ .

~ G&S ~


dürüstlük en iyisi Allah izin vermezse hiç bi halt edemez o sana ancak öyle konusur..Allah herzamn dogrunun yanındadır onun icin kendi dogrundan asla vazgecme Allah yardımcın olsun..





Alt 11-06-2009, 11:38 #15

gamziş_abla

Forum Üstadı


tşk ederim canlarım sizlerden bu desteği aldıkça ölsemde gam yemem artık inanın buna





Alt 11-06-2009, 17:31 #16

şєня-i нüzüη

ßu δon єŁwєĐaЧĐı .. !


sen en iyi olanı yapıyosun





Alt 11-06-2009, 17:48 #17

nesss

Forum Heveslisi


En doğrusunu yapıyosun bence... Dürüstlükten şaşmamak lazım. Hem ne yapıcakmış nasıl yapıcakmış? Allah yardımcın olsun ablam





Alt 11-06-2009, 18:46 #18

özŁem × Ardα.

Honey*


bence de abLAcım kesinLikLe dogruLuktan vazgecme.
$ahsen öLecegimi biLsem dogruLuktan $a$mam heraLde.
o küfür eden eLbet ALLah'a hesabını verecektir
hem bu i$in adaLeti biLmem nesi yok mu ?
Her neysesen icini rahat tut ve asLa dogruLuktan $a$ma.
onLarın yüzünü güLdürmeyeLim





Alt 12-06-2009, 00:58 #19

gamziş_abla

Forum Üstadı


çok tşk ederim canlarım yaaa





Alt 12-06-2009, 23:46 #20

dişi-_-kartal

Azimli Üye


dürüstlüğünden ödün verme bence,hiçbişeyde yapamaz,anca göz korkutmaya çalışıyo.En iyisini yapıyosun..





Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:04 .