ben bu adamı anlayamıyorum
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 31-12-2014, 19:18 #1

folge

Foruma Alışıyor

ben bu adamı anlayamıyorum



Merhaba arkadaslar,
olayları kısaca özet geçip sizden öneri,öğüt ve fikirlerinizi bekliyor olacağım.

İlk işime girdim, çalışmaya başladım. İş ortamım ofis ortamı. Cok az kısıyız ofiste 4-5 kişiyiz. Oda arkadasımla aramız gayet ıyıydı. hatta o kadar cok ıyıydıkı 2 ay sonra donup baktıgımda neredeyse hergun aramısız bırbırımızı ve mesajlasmısız. Aslında o sureklı bana yazıp duruyordu. ben iş arkadasım dıye cok fazla yakın davranmıyordum. hatta bazen kaçak cevaplar verıyordum mesajlarına. Adam benden 7 yaş buyuk. ben ıse 22 yasındayım.
beni düşünen bir tavrı vardı. Ben incinmiyim, benim gönlüm olsun diye cok ugrasır bır hali vardı. Ben buna anlam veremıyordum daha dogrusu aklıma gelen seyın saçma olacagına ınanıyordum. neyse bana eskı sevgılılerındende bahsederdı. cok rahat davranıyordu yanı benım yanımda. hatta arada bırbırımıze ınat ederdık hem ıs hem baska konularda. kuserdık. baya da küs barış hallerimiz oldu. Benden bır ılgı gormedıgınde ya da ben mesaj atmadıgımda hep soylenırdi hanı darılırdı ve ben buna anlamsız anlamsız bakardım. hep ben yazıyrum sana bır kerede ılk sen yaz falan dıyordu hep bana. bu sozler ,yaptıkları bana hep enteresan geldı. ama iş arkadasım yuzyuze baskıyoruz dıye ben hep suyuna gıttım. ortama gore oynadım yani.
daha sonra kendıme donup baktıgımda ona alıstıgımı farkettım. daha once rahatsız oldugum onca mesajlarını arar oldum. bana yazmadıgı zaman kendımı boslukta hıssettım. bır nevı ben ona alısmıs oldum. kendını bana alıstırmıstı.
Son iki haftadır aramız baya baya bozuk. davranısları bır garip. aslında bır nedenininde su oldugunu dusunuyorum: bır arkadası ona bir kızla tanısmasını soyledı. telefonunu verdı kızın. buda hemen atladı ekledı. watsaptan yazısmaya basladılar. ıste o gun bugundur bana olan ılgısı bıttı gıttı. her sanıye her gun bana yazan adam artık yazmıyordu. ne arıyordu ne yazıyorddu. bende sinir oldum ve bır garıp triplere gırdım kendısıne karsı. yanı yuzune bakmamaya onunla ılgılenmemeye basladım. çok fazla tiye almadım kendısını. daha da uzaklastı. o eskıden pesıme dusmeler... barısalım demeler.. noldu dıye sorgular sualler.. hepsi bır anda bıttı.. hanı ters köşe oldum..
Hatta bu sonra hafta cok degersızmısım gıbı davranıyorum bana. nezleydım falan.. ınsan bır gecmıs olsun derdi.. ama demedi birşey olmaz ıyılesırsın dedı gıttı.. uc hafta oncesıne kadar bana bitki cayı yapıp getıren ıcıren adam sımdı bu halde.
Ben neye ugradıgımı sasırdım.
Ya bos vakıtlerını benımle gecırdı dıye dusunuyorum...
Ya da baskasını buldu baktı ki benden tık yok ona kaydı..
Ya da başka bırsey ama ne bılmıyorum ..
NOT: bu kısı baya da capkın, son derece her gecen kadına bakan bırıydı. hatta benım yanıdada bakardı ben sinir oluyorum dıye eglenırdı. snra tamam tamam derdı falan..
Yani arkadaslar ben anlamadım. nasıl davranacagımıda bılmıyorum. ofıste karsı masamda her daim aynı ortamdayız bır garip yanı.. takmıyım dıyorum ıcımde bırıkıyor patlayacak gıbı oluyorum. yani bu nedir bu nasıl bir tutarsızlıktır anlam veremıyorum.
Kendımde de hata arıyorum. acaba hıc mı karsılık vermeseydım ama bu seferde kendısı maraza cıkarıyordu hep. cok mu taviz verdim kendisine.. yıne yaralanan, düşüncelere dalan ben oldum yani.
Çok uyuz bir durumdayım.
Yorumlarınızı beklıyorum. yanı bu durumu nasıl duzeltebılırım.? veya bundan snra ne sekılde davranmam lazım? bir ışık tutun bana lutfen..



Benzer Konular

Görüntüleme:1114, Cevaplar:10

İlginizi Çekebilir >
Alt 31-12-2014, 22:01 #2

Yönetmen

Karmate


Siz kızlar, size ilgi gösteren erkeklere karşı biraz ağır davrandığınız için, kuş uçunca değerini anlıyorsunuz. Bahsettiğin adam çapkın demişsin, olabilir. Her erkekte bir nebze çapkınlık vardır. İşte burada devreye girip sizden başka birine bakmamasını sağlamalıydınız. Bunu beceremediniz ve kendisine ilgi gösteren bir başka bayanla görüşüyor. Bu son derece normal bence. Buradan çıkarılabilecek en mantıklı yargı, bundan sonraki insan ilişkilerinde aynı hataları yapmamak olacaktır. Hem senden baya büyük ve sen henüz 22 yaşındasın, daha çok insan çıkacaktır karşına.





Alt 31-12-2014, 22:53 #3

ѕє∂яαѕ

Yasaklı Üye

Taş yok mu taş




folge Bunu beğendi.

Alt 31-12-2014, 22:55 #4

Külkedisi

Unconditional Love


Kısaca şunu diyebilirim: baska bi kizla konustugu icin, yani 'yedekte' baska biri oldugu icin senin triplerin fazla gelmis uzaklasmis.. kendini suclamana gerek yok, ilgi gösterseydin de dünden hazirmis falan diyebilirdi.. bence ilk bastan baskasini görünce degisen hallerini görmen iyi olmus, sonradan böyle bi durum ciksaydi daha cok üzülecektin..
Hakkinda hayirlisi olsun, cok fazla takmamaya calis





Alt 02-01-2015, 00:59 #5

Hastasıyız

Deneyimli


Stockholm sendromu.





Alt 02-01-2015, 19:29 #6

folge

Foruma Alışıyor

Alıntı:
Karmate´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz kızlar, size ilgi gösteren erkeklere karşı biraz ağır davrandığınız için, kuş uçunca değerini anlıyorsunuz. Bahsettiğin adam çapkın demişsin, olabilir. Her erkekte bir nebze çapkınlık vardır. İşte burada devreye girip sizden başka birine bakmamasını sağlamalıydınız. Bunu beceremediniz ve kendisine ilgi gösteren bir başka bayanla görüşüyor. Bu son derece normal bence. Buradan çıkarılabilecek en mantıklı yargı, bundan sonraki insan ilişkilerinde aynı hataları yapmamak olacaktır. Hem senden baya büyük ve sen henüz 22 yaşındasın, daha çok insan çıkacaktır karşına.
Valla haklisiniz ya ne diyim.. Yasarken farketmiyorum ne yaptigimi cokta inatci ve zor insanimdir.. Valla dogru demissiniz.





Alt 02-01-2015, 19:31 #7

folge

Foruma Alışıyor

Alıntı:
Alecia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kısaca şunu diyebilirim: baska bi kizla konustugu icin, yani 'yedekte' baska biri oldugu icin senin triplerin fazla gelmis uzaklasmis.. kendini suclamana gerek yok, ilgi gösterseydin de dünden hazirmis falan diyebilirdi.. bence ilk bastan baskasini görünce degisen hallerini görmen iyi olmus, sonradan böyle bi durum ciksaydi daha cok üzülecektin..
Hakkinda hayirlisi olsun, cok fazla takmamaya calis
Aynen bende bu yonden bakmaya calisiyorum artik. Sindirip yoluma devam etmem gerek.. Hayirlisi olsun , hepimiz icin . Sagolun





Alt 02-01-2015, 19:31 #8

folge

Foruma Alışıyor

Alıntı:
Hastasıyız´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Stockholm sendromu.
Galiba bir bakima oyle 😃





Alt 02-01-2015, 22:00 #9

Burak

Mühendis Bey


Vay arkadaş bir tek bizim şirket dallas sanırdım
Bence, onun peşinden gelmesi hoşuna gidiyordu ve sende bunu kullandın. Belki ilk zamanlar farketmedin ama şu triplere girip peşinden geleceği olayına inandıracak kadar yüz vermişti sana. İşler umduğun gibi gitmedi daha fena triplere girdin Eğer adam gerçekten çapkın bir tipse yaşıda otuza gelmiş, o telefonda tanıştığı kişiyle bir müddet takılır. O bitmeye yakın olduğu zamanlarda ona iyi davranırsan sanada dönebilir. Yine de size bir yeşil ışık görünmüyor. Burada en mantıklı hareket hiç birşey olmamış gibi davranmak, ben olsam öyle yapardım iş zamanı iş, sohbet zamanı sohbet. Onu diğerlerinden hiç bir konuda ayırmaz eşit davranırdım. Kesinlikle gidip bu konuyu ona açma, bu durum hakkında konuşma. Normal şekilde muhabbetini devam ettir. Bu durumu unut ve forumda daha sık takılmaya çalış




folge ve bursa89 Bunu beğendi.

Alt 04-01-2015, 18:03 #10

folge

Foruma Alışıyor

Alıntı:
Burak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Vay arkadaş bir tek bizim şirket dallas sanırdım
Bence, onun peşinden gelmesi hoşuna gidiyordu ve sende bunu kullandın. Belki ilk zamanlar farketmedin ama şu triplere girip peşinden geleceği olayına inandıracak kadar yüz vermişti sana. İşler umduğun gibi gitmedi daha fena triplere girdin Eğer adam gerçekten çapkın bir tipse yaşıda otuza gelmiş, o telefonda tanıştığı kişiyle bir müddet takılır. O bitmeye yakın olduğu zamanlarda ona iyi davranırsan sanada dönebilir. Yine de size bir yeşil ışık görünmüyor. Burada en mantıklı hareket hiç birşey olmamış gibi davranmak, ben olsam öyle yapardım iş zamanı iş, sohbet zamanı sohbet. Onu diğerlerinden hiç bir konuda ayırmaz eşit davranırdım. Kesinlikle gidip bu konuyu ona açma, bu durum hakkında konuşma. Normal şekilde muhabbetini devam ettir. Bu durumu unut ve forumda daha sık takılmaya çalış
çok mantıklı, bende öyle yapmaya çalışıyorum artık.
Formda da elimden geldiğince takılmaya calısıyorum, sagolun





Alt 07-08-2015, 23:50 #11

irem_4

Foruma Alışıyor

Sen foruma daha öncede yazı yazmışsın bu sanırım senin aşk hikayenin başlangıcı. Bana sorarsan ve anlattıklarına bakılırsa sen akıntıya kürek çekiyorsun.Niçin imanlı bir adam bulmuyorsun sağa sola kaplan gibi atlayan birisini buluyorsun bu yaptığın çok yanlış.O seni beğenecek diye huyuna gitmekten vazgeç ! O seni değil,sen onu beğenmelisin.Önce kendine değer ver.Kendine güven azcık.





Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:36 .