-bak yazıyorum beni baştan.
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 02-07-2018, 12:18 #761

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

merhaba izmir...
11. gündü bugün ve sabah uyanır uyanmaz habitatı götürdüm bıraktım. ben yolda buldum ama yolun yanındaki camiye bıraktım. ki zaten iyi de yapmışım. annesi zannettiğim bir kedi ve üç yavrusu da ordaydı.
habitatı annenin önüne koydum ve direkt yalamaya sevmeye başladı. orda bunlara bakan bi amca varmış meğerse. habitatın annesinin öldüğünü ve bu kedinin onu kabul ettiğini, emzirdiğini söyledi.
mama da almıştım giderken çünkü çok az kalmıştı. ordaki mamalarla karıştırdık. zaten en minnağı benimki.
içim bi garip oldu. hiç gitmek istemedi sıkı sıkı tutundu bana ama annesini görünce mutlu oldu gibi geldi.
her ne kadar üzülsem de, alışsam da, şimdi bacağıma tırmanan bir şey olmasa da doğru olanı yaptığımı biliyorum. hem zaten mama alıp alıp görmeye giderim ben onu.
şimdi fotoğraflarımıza, videolarımıza bakıyorum. oğlunu askere gönderen analar gibiyim. özledim kız seni şimdiden. iyi ol, güçlü ol ve hayata tutun tamam mı.
sen çok güzelsin..




♪Soluk Bir Mavi♪ Bunu beğendi.

Alt 05-07-2018, 08:55 #762

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

günaydın izmir.
ben bugün gidiyorum. evet istanbula.
daha bilet almadım ama hazırlanıyorum.
gitmeden bi kızımı ziyaret etmek istiyorum mama alıp.
sonra da ...
bu arada ben hala oluyomuşum. resmen 1 aydır sürekli rüyamda gelinlik - kız bebek - hamilelik üçlüsünü görüyodum ve nedenini anlayamıyodum. hep aynı tema garip geliyodu. meğersem yengem hamileymiş.
sadece hayırlı olsun demek istiyorum bu konuda.
neyse. sadece haber vermek istedim.
5. ay içindeyiz ve annemi o kadar o kadar o kadar çok özledim ki..




Alt 06-07-2018, 10:12 #763

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

günaydın.
istanbuldayım.
dün kızımı görmeye gittim ama göremedim, çiftliğe göndermişler. birileri sahiplenmiş. göremediğime üzülsem de buna sevindim.
ve yeni batarya almama rağmen şarj hala aynı. beni çıldırtıyo. EVET İNANDIM SOKET SORUNLU. çıldırıyorum...
gelir gelmez anan anam canım anamla hasret giderdikten sonra ve fındığımı ısırıp koklayıp SÜTLAAAAAÇSIN SEEEN SÜTLAAAAÇÇ dedikten sonra kargoma saldırdım. sonra gelirim belki yolculuğu ve yaşadığım ekşını anlatırım. hadi bay




Alt 08-07-2018, 09:01 #764

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

günaydın izmir..
o gün kafam çok doluydu ve yanlış otobüse bindim. çantamı koltuğa, kot ceketimi de yukarıya koyup indim. otobüsün arkasında sigara içiyodum ve baktım ki otobüs geri geri gelmeye başladı. gittim açtırdım kapıyı ve muavin, şoför, tüm yolcuların şaşkın bakışları arasında bindim. o otobüsten sonraki otobüsün benim olduğunu anlattılar. ben de haliyle allık oldum ve koşar adım çantamı alıp indim. içimden bir ses bir şey unuttuğumu söylüyodu, diğer ses de "amaaan neyse ne" diyodu. hareket etmeden evvel bi çocuğun yukarıya bir şey koyduğunu gördüm. o an kafamda şimşekler çaktı ve kot ceketimin benden önce istanbul'a varacağı gerçeğiyle yüzleştim. içimi inanılmaz bir sıkıntı sardı. o ceketin benim için yeri başka. ne sıkıntılı dönemlerde almıştım onu.

neyse muavinle konuşup durumu anlattım ve müşteri hizmetlerini aradı. bu sefer de kadına anlattım. "tarif eder misiniz ceketi?" dedi. "markası vena, gri kapşonlu kot ceket" dedim. "tamam ben araçla görüşüp dönücem hatta bekleyin" dedi. 5 sene gibi gelen bekleme süresinden sonra "arkadaşlarım gördü ceketi" dedi. o an içimi tarifsiz bi mutluluk doldurdu. "ayvalıkta bırakacaklar ordan alabilirsiniz" dedi. teşekkür edip kapattım. uykum vardı uyuyamıyodum. zaten 1 numaralı muavinden de hayır yoktu. çünkü bana "hatırlatın yoksa unutabilirsiniz" demişti. bu cümlenin garipliğini bi kenara bırakalım. balıkesir'in her noktasında durduğumuz için nefret ettiğim balıkesir'e bir an önce varmak istiyodum o an sadece.


ayvalığa vardığımızda hemen aşağıya atladım. ve koşarak içeri girdim. adama durumu anlattım. "yoo kimse ceket bırakmadı" dedi gayet ciddi. "ama nasıl bırakmıyolar ya" dedim ve gülmeye başladı. "ceketiniz burda hanımefendi, anlatışınız sevimli geldi ondan." dedi. söylediklerini duymazdan gelerek ceketime sarıldım. "şükürler olsun allaahıım" diyodum kendi kendime. "ben de bana hediye edersiniz sandım" dedi. "kolay gelsin" diyip çıktım.

yolculukla ilgili sadece bu kısmı anlatmak istedim. çünkü mücadelem unutulmamalı izmir fkfkfkf
bu arada kargoma bayıldım (kendime bayılıyorum) gök mavisi ojenin üstüne glitter oje sürdüm. şimdi parmaklarıma bakıp bakıp gülümsüyorum. beni gülümseten tek şeyin bu olması da, ne bileyim pek anlatılacak gibi değil.

ayrıca sorun soket değil, şarj kablosuymuş. gerizekalılar.
neyse. şükür ki düzeldi telefonum. artık dırrink gubilip seslerini duymuyorum.

bu arada çok fena üşütmüşüm. boğazım şişti. dün öğleden sonra bi üşümeye başladım ama aynı zamanda ateşim de vardı. erkenden uyumuşum. şimdi daha iyiyim. umarım hasta olmam çünkü ne gereği var?

bugün bana önerilen vanilla sky'ı izlemeyi bitirdikten sonra kendi film listeme bakıcam. üç beş tane izlemek istediğim güney kore filmi vardı. onları annemle izlemek çok hoş olur. eski günlerdeki gibi...
gerçi ben sherlock izliyodum bi ara. 2. sezonda bırakmıştım. onu da tamamlayabilirim.
bilmiyorum. kafam çok karışık. kendimi kimseye ifade edebileceğimi sanmıyorum. kimsenin beni anlamak isteyeceğini de...
hadi bay

(sana bayılıyorum sancak.
sen bu ülkeye fazlasın.)

+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


düşün ki güneşsin ufkumda
düşün ki saçların omzumda...



♪Soluk Bir Mavi♪ Bunu beğendi.

Alt 08-07-2018, 23:26 #765

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

o kadar kötüyüm ki elimi kaldırıcak halim yok.. gündüz bir şey yok akşamüstü olunca hem ateşim çıkıyo hem üşüyüp duruyorum.
o kadar kötü olmama rağmen sesini duymak istedim. evden çıktım, ayakta durcak halim olmamasına rağmen mal mal bir saat dolaştım. o naptı peki?
beni meşgule atmaya bile tenezzül etmedi. sessize alıp geçti, hiçmişim gibi.
sonra aradım diye suçlu ben oldum. oysaki ben yoğun bi dönemde, gergin diye yanında olmak istemiştim.
en kötü ihtimalle mesaj atıp müsait değilim diyebilirdi. belki gene üzülürdüm ama hiçmişim gibi hissetmezdim.
ama kalbimi kırıp atmak kolay. çünkü ben hep ordayım. bi yere defolup gittiğim yok. bu yüzden böyle.
kendi dertlerimden bahsetmiycektim bile. saatlerce de tutmuycaktım. en fazla 15 dakikaydı bana ayıracağı.
neyse...
bugün herkes üstüme üstüme geliyo. susuyorum. susuyorum. susuyorum.
ama yapmayın. içim patlamaya hazır bomba.




Alt 09-07-2018, 21:16 #766

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

yarın akşam tekrar yolcuyum. eğer bu bi tuzak değilse (çünkü kimseye güvenim yoook) eşyalarımı alıp, anahtarı verip, senedimi yakıp gelicem tekrar.
bu hasta halimle de nasıl yol çekicem gerçekten bilmiyorum ama biraz daha dayanmam gerek.
içimden sürekli ağlamak geliyo ama ağlamıyorum çay içiyorum.




Alt 10-07-2018, 10:59 #767

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

günaydın izmir. deli gibi acıkıp hiçbir şey yiyememek çok kötü bi şey. gece boyunca kabus gördüm. ki annem de söyledi zaten. sayıklayıp durmuşum.
ayağa kalkınca kulaklarımda şelale akış sesi duyuyorum. ya da kulağımın dibinde bardağa hızla kola dökülüyo gibi bi sesler. gözlerimin önünde minnak yıldızlar uçuyo ve eğer yatağa uzaktaysam bulunduğum yere çöküveriyorum. boğazım iyice şişti. öksürüp duruyorum. ve ACABA YOLDA ÇOK ÖKSÜRÜP İNSANLARI RAHATSIZ EDER MİYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ALLAHIM BENİ NİYE BU KADAR İNCE DÜŞÜNCELİ YARATTIN?
hasta olacağımı anladığım andan beri ilaç içiyorum ama bi işe yaramıyo. gerçekten şu halde yolculuk yapmak çok zor... daha da kötüsü bütün gün boyunca koşturucak olmam ama buna dayanabilir miyim bilemiyorum.



Maya. Bunu beğendi.

Alt 12-07-2018, 17:58 #768

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

eşyalarımı aldım dün. abonelikleri hallettim ama dediğim gibi tuzakmış. senedimi vermedi. boya parası (pis boğazının parası) istiyo.
o kadar yorgunum ki hala nasıl yere yığılmıyorum bilmiyorum.
bu akşam dönüyorum. anne kahvaltısı hiçbir şeye benzemiyo.
ve benim sinirli halim de hiç kimseye benzemiyo.
akşam olsun hemen. sonra da sabah.
iki bavulla napıcam bilmiyorum. gerçi artık hiçbir şey bilmiyorum. hiçbir şey de istemiyorum. sadece bıktım.



Maya. Bunu beğendi.

Alt 13-07-2018, 19:50 #769

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

geldim tekrar istanbula sabah dokuzdu. garip bi yolculuktu ve hiç anlatasım yok. güya gelir gelmez uyuycaktım ama nerde.. elime geçen her şeyi yıkıyorum ve asıyorum sabahtan beri. tertemiz, katlı şeyleri bile gözümü kırpmadan makineye soktum.
bi ara emin istedi diye abimlere gittik. oyun oynadık.
uyuycam diye tekrar eve geldim ve tekrar uyumadım. telefonum gene şarj olmamaya başladı. yarın gidicem ve canına okuycam o telefoncunun. kafam fazla karışık. hem karışık hem de dolu. içim sıkılıyo ve ağlamak istiyorum ama ağlamıyorum.
biliyorum her şey olacağına varıyo ama bi kere de benim istediğim gibi varsa nolur ki sanki?
her şeyden çok yoruldum. çok fazla yoruldum.
ben artık yerimde saymak istemiyorum. buna tahammülüm kalmadı. bununla beraber hiçbir şeye.
sabrım yok ama sabretmek zorundayım. hep bir şeylere zorunda kalıyorum. hep. neyse gidiyorum.




Alt 15-07-2018, 19:59 #770

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

merhaba izmir. iş buldum. bize çok yakın pastanede çalışıcam 2 ay boyunca. ben şartlarımı söyledim, o da şartlarını söyledi. anlaştık. tek kötü tarafı 6da gitmem gerekiyo. bu da demek oluyo ki 5te uyanmam gerek. 4te de çıkıcam işte.
ne heyecan ne de başka bir şey hissetmiyorum şu an. sanırım böyle olması da daha iyi. bu adımı atmam gerekiyodu, çünkü içimdeki varolan sıkıntı evde durdukça büyümekte. umarım her şey yolunda gider...



♪Soluk Bir Mavi♪ Bunu beğendi.

Alt 16-07-2018, 21:24 #771

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

düşünüyorum. bir insan hiç mi özlemez? şu kadarcık bile mi? yok... ben seni şu kadarcık bile özlemiyorum. sesini duymadan geçirdiğim her gün çok kıymetli geliyo gözüme aç kalsam bile.
ne kadar acı. neyse.

ben bir insan ne kadar çökebilirse neredeyse o kadar çökmüş durumdayım. hiç kimse farkında değil. farkında olsalar bile umurlarında değil. ben gerçekten iyi değilim. bir kıvılcım yetiyo ortalığı yakıp yıkmam için. beni nasıl bu hale getirdiniz? durup durup ağlamak istiyorum. ağlayamıyorum. sonra gidip eski fotoğraflarıma bakıyorum. gene ağlamak istiyorum. gözlerim doluyo. gene ağlayamıyorum. bu öyle "canım sıkıldı bi ağlayayım, moralim bozuk bi ağlayayım" ağlaması değil. bu içine okyanusları biriktirmekten. bu nefes alamamaktan. bu boğulmaktan. bu delirememekten. bu tahammülsüzlükten. ben katlanamıyorum. nasıl yapıcam? içimde bi enkaz var. toplanamıyorum. ben toplanamıyorum. ben yapamıyorum. ben o kadar kötüyüm ki..

hiçbir yerde değilim ama her yerden gitmek istiyorum!




Alt 20-07-2018, 16:56 #772

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

merhaba izmircimm günlerdir sana yazamadım. şimdi nesguiiiink yerken ve yarım saat sonra işe gideceğimden yazmak istedim.
sabahın 5inde kalktığım ve 4te çıktığım için akşam 11 dediğin zaman yıldız gibi kayıp satürne gidiyorum. hep yazmak istiyorum ama halim olmuyo.
hiçbir heyecan ve sıkıntım yoktu bu işe başlarken. taa ki 2. iş günümde bu yelloz işe girene kadar.
3. güne kadar sabrettim ve sonra 2 ayımı bu şekilde geçiremeyeceğimi anlayıp patronla konuştum. ben daha gelmiycem dedim. oturur konuşuruz falan dedi. ben konuşmak istemiyorum dedim çünkü yellozluğu 5 km öteden hissederim. ki aynen öyle oldu. tartıştık falan ama adam benim çıkmamı istemiyo. ben de tamam abi dedim birini bulana kadar kalcam.
bugün (yani taa geceden) hiç halim yoktu ve gitmedim. numarası falan da olmadığından haber veremedim. 2 saat önce konuşmaya gittim ve öğrendim ki yelloz müşterinin biriyle de kavga etmiş. ALLAHIM BANA SEVGİNİ BÖYLE GÖSTEREBİLİRSİN İŞTE
ve oğlumun kafası yarıldı bahanesiyle öğlen defolup gitmiş. %90 gelmez diyo ama ben inanmıyorum. neyse sonra giderken 5 ile 7 arası gelebilir misin bi yere gitmem gerekiyo dedi tamam abi dedim.
gitmişken birkaç müşteriye çay bile götürdüm. benim gibi çalışanı kim nerde bulucak. bunun egoyla ilgisi yok gerçekten. aynı anda her şeye koştur sonra haksızlığa uğra. sonra da benden susmamı bekliyolar. benden? susmamı? bekliyolar? sonra da ben asi gööörl oluyorum. neeeeysssse. gittiği yere kadar gider. kavgayı detaylı anlatmak isterdim ama vaktim yok, sadece iki diyaloğu yazmak istiyorum.

1. yellozla tartışırken

+beni tanımıyosun yorum yapıyosun
- seni tanımaya ihtiyacım yok!

2. patronla konuşurken

+okulda sorun olunca okulu bırakmıyosundur. evde biriyle tartışınca evi mi terkediyosun?

- evet.

THUG LİFE

hadi görüşürüz bebeeeğim.



♪Soluk Bir Mavi♪ Bunu beğendi.

Alt 21-07-2018, 18:59 #773

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

ooooff sarıl bana!
beni biraz anlasana...




Alt 23-07-2018, 14:29 #774

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

istifa ettim izmir. daha fazla dayanamadım. şu hayatta iki şeye susamam. saygısızlık ve haksızlık. bunun illa bana karşı olması gerekmiyo. yok yani olmuyo ben susamıyorum. bak şimdi dinle en baştan anlatıcam.

sabah 8de gittim işe. uyuyakalmışım. gittiğimde osman salağı vardı. dalga geçercesine ağır ağır beni alkışladı ve "sonunda gelebildin" dedi. ben de dayanamadım ve "en azından ben geç de olsa geldim, sen dün hiç yoktun" dedim. ramazan abi de duydu ve güldü. neyse bu gerizekalı daha gelir gelmez başladı. yok bezi AL şuraları SİL, yok çay VER yok ebesinin evi bilmem ne. içimdeki ses "ayşu dayan gelir gelmez tartışma" deyip duruyodu ve ben de onu dinleyip sabrediyodum.

müşterilerin hepsine baktım, masaları sildim toparladım ve kahvaltı etmek için oturdum. daha bi lokma yemeden kahvaltını çabuk yap da...lı cümleler kurmaya başladı. asfalyalarımdan birkaçı tık tık tık diyerek attı ve "sen öyle dedin ya, elimden geldiğince yavaş yiycem" dedim yüzüne bile bakmadan.

neyse bir şey yiyecek halim de hevesim de kalmadı ve iyi şeyler olmayacağını hissediyodum. emir (yiğeni) bana kedilere su döktü falan dedi. çok sinirlendim ama gene karışmadım. kapıyı kapalı tut desem de dinlemiyo çünkü çocuk.

saat 10a geliyodu ben hala müşterilere bakan tek kişiydim. mutfağa gidip sigara yaktım. o sırada gerizekalı ordan çıkıp sigaramı masada içmemi ve emirle birlikte şeker paketlememi EMRETTİ. ben de dün tek başıma paketlemiştim ve sürekli bırakıp çay doldurmak için kalkıyodum. müşterilere baktığımı ve şekerleri emir'in paketlemesini söyledim. ki zaten onun da arayıp bulamadığı şey. 10 dakika sürmeyecek şeyi 1 saatte yaptı. bir şey yaptığı da yok sadece oturup sohbet etme derdinde. en son dayanamadım ve "şekerleri paketlemiyosan gel bana yardım et" dedim. hemen 1 saattir bir türlü paketlemediği şeyleri yapmaya başladı ve ben hala sabrediyodum..

imalata gitmiştim ve 2 dakika sürmedi geri geldim. bulaşıklarla uğraşıyodum. gene çıktı ordan "ayşenur üç çay dedim adam kahvaltısını bitirdi" bilmem ne. asfalyalarım tıklamaya devam ediyodu. "imalata gitmiştim ve bulaşıklarla uğraşıyorum burda, emir verseydi çayı o zaman. illa ben götürcem diye bi kural mı var?" dedim. bakkala gitmiş de bilmem neymiş de. zaten ya bakkala gidiyo ya da 15 dakikada bir tıkınıp 5 saattir aç olduğunu anlatıyo.
neyse bu laf yapmaya devam edince artık dayanamayıp "ben ne yapacağıma kendim karar veririm, kimseye soracak değilim" diyiverdim.
"sen patron musun osman?" dedim. bu tepkilerime baya şaşırdı. susacağımı sanıyodu çünkü.
"ben patron değilim adam bana bırakıyo napayım? ben naptım sana sadece YAP diyorum" diye atarlandı bana. "deme! ben ne yapmam gerektiğini biliyorum. ayrıca benim patronum 1 tane. tezgaha geçen herkes kendini patron sanıyo. sen bana şunu yap bunu yap diyemezsin kimse kendini patron sanmasın! ona bakarsan sen dün hiç gelmedin ve ben hem müşterilere bakıyodum hem de tezgaha" dedim.
yok normalde çalışmıyomuş da o burda yok bilmem ne.. "ben nerden bileyim? ayrıca o patronu ilgilendirir beni değil" dedim.
yok bana bağırmaya hakkın yok bilmem ne diye saçmalamaya başladı çünkü ben bağırmadım. ona bakarsan senin de beni azarlamaya hakkın yok sabahtan beri bu ne dedim.

neyse çok sinirliydim. bardakları dizmeye devam ediyodum ve defolup gitmekle sabretmek arasındaki o çok naif çizgideydim. en azından daha benimle muhatap olamaz ve birkaç saat daha sabredebilirim diye düşündüm. paramı alıp çıkmak istiyodum ama tabi öyle olmadı. gözüm hiçbir şeyi görmedi.

ben bulaşıkları dizerken bu benim yanıma geldi. benim dizdiklerimin yerini değiştirmeye başladı ve zaten minnacık yer, defol git adi köpek ben sana çarpmamak ve değmemek için mücadele etmek zorunda mıyım. allahım ya.

"osman ya gel tüm bulaşıkları sen hallet ya da benim işime karışma" dedim. içeri geçtim tabakları çıkartıyodum makineden. "yardım ediyorum, ne artistlik yapıyosun?" dedi. "senden yardım isteyen oldu mu???? dedim defolup gitti.

bu gerizekalı gene gidip kedilere su dökmüş ve kocaman bi koliye doldurmuş 4 yavruyu ve annesini. bu artık son noktaydı ama gene de sesimi yükseltmeden "osman gene su mu döktün kedilere? bırak şunları nereye götürüyosun ya, abinin haberi var mı?" dedim cevap yok. "bi git başımdan ya bi yere götürdüğüm yok dedi. "o zaman emir'e söyleyeceksin neden yalan söylüyosun diye, o dedi bana götürdüğünü ve ayrıca sen onları götürsen de ben geri getiricem. yazık günah değil mi ya allah iyi demez hem senin de evladın yok mu?" dedim. salak salak konuşmaya devam ediyodu. ve en nefret ettiğim şey olan el kol hareketleri yapmasıydı. bir de bana "ne bağırıyosun beni mi dövceksin?" diyo. "o elini indir, bana el kol hareketi yapma,sen mi beni dövcen?" dedim "salak değiliz bayana el kaldıralım" dedi. "bayan değil KADIN. sen önce bunu öğren de" dedim ve sonra "merhametsizsin sen. hayvana merhamet etmeyenden ne beklenir" deyip dışarı çıktım ve patronu arayıp anlattım. 5 10 dakikaya geleceğini beklememi söyledi.

sinirden ellerim titriyodu ve ayakta duramayacak haldeydim. dışarıya oturup sigara yaktım. sonrasında annemler geldi ve ardından da patron. kalkıp içeri gittim. tam olayı anlatırken sürekli araya girip konuşmama izin vermiyodu.

sonra annem de geldi sen benim kızımı sahipsiz mi sandın utanmıyo musun el kol hareketi yapmaya o elini kırarım senin dedi. anne sen bi dur desem de dinletemedim. sonra o gerizekalı da anneme sesini yükseltince tezgaha bi tane vurup "sen benim anneme bağıramazsın doğru düzgün konuş burayı senin başına yıkarım" dedim. patron dediğime bakma, anlatmak için diyorum. bi onun suratına bakıyo bi benim. ve osman gerizekalısı da "benim hesabımı kes ben gidicem" demeye başladı."senin gitmene gerek yok ben çıktım zaten, böyle merhametsiz biriyle çalışamam, ne beklenir ki senden" dedim. annem de "siz çıkmazsınız burdan parsellemişsiniz burayı, milleti kaçırtıyosunuz sadece" dedi.

neyse sonra para mara istemediğimi söyleyip çıktım. haksızlığın olduğu yerde ben yokum. belki bana yapılana bi yere kadar sabredebilirim ama ağzı olup dili olmayan ve yavrularını koruyamadığı için korku dolu gözlerle etrafına bakan o anne kediye yapılana sabredemezdim. susamazdım. adi şerefsiz ya. hala düşündükçe çıldırıyorum.

o kadar iğrenç insanlar var ki.
ama susmuycam. bi de utanmadan "kedileri götüren benim günah da benim" diyo. "yok ya!" dedim "ben de buna göz yumucam susucam öyle mi???"

allahım çıldırıyorum ya. susmuycam. gördüğüm hiçbir haksızlığa gözlerimi kapatmıycam. susmuycam. duyduğum hiçbir yanlışa kendi menfaatim için sessiz kalmıycam. susmuycam işte.
kaybetsem bile..
susmuycam!


+ YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.


zaman beklemez kimseyi durma
kaderi yenmek için hep güç topla!



♪Soluk Bir Mavi♪ Bunu beğendi.

Alt 24-07-2018, 15:21 #775

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

senet olayını hallettim ama sevinemedim.
niye bilmiyorum içim rahat etmedi.
bazı şeyler yoluna girmeli artık. çünkü yeter.




Alt 25-07-2018, 19:27 #776

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

öyle hissizim ki kızamıyorum bile.
sadece iğreniyorum sizden.
menfaatiniz için ruhunuzu bile satarsınız siz.
iğrençsiniz.
ama bir gün güneş benim için doğacak.
o zaman bu tekmelerin hesabını sorucam.
ben vazgeçmiycem.




Alt 28-07-2018, 00:07 #777

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

mereba ben ayşu
asla dediğim şeyleri yapmaya bayılırım.
evvveeettt izmircim sana psikolojik çöküntü seviyemi anlatmaya geldim. öncelikle açıcı aldım. neden?
çünkü saçlarımı sarıya boyuycam. eminim sen bile AY OHA AYŞU İNANMIYORUM YAAAAA diyosundur şu an.
biliyosun ki en son şubatta kuaföre gidip siyaha boyatmıştım ve o günden beri de hiçbir şekilde ne boyadım ne de boyattım. hem saçlarım uzadı hem de baya bi aktı. bana göre açık kahve şu an ama kime sorsam açık kestane diyo. (neyse bu detayların bi önemi yok ama kahretsin ki başak burcuyum)
resmen 2 senedir istediğim bi renk var ama kimseler anlamıyo beni. bal köpüğü desen değil, açık papatya desen değil ama sarı desen hiç değil.
sarımsı bir şey ama değil. yani sarı dedim diye civcivler canlanmasın gözünde.
bu yüzden bu açık kahveli kestaneli saçlarımı önce açıcıyla açıcam. KALBİM KÜTÜKÜTÜKÜT ATIYO. neden? çünkü boyattıktan üç ay sonra kuaföre tekrar boyatmak için gittiğimde, saçlarımın açılamayacağını, açılsa bile çok zarar göreceğini, boyanın biraz daha akması gerektiğini çünkü çok ince telli olduğunu anlatmıştı.
açıcı kullanmak tamamen risk ama çok ekşınlı. turunculu bir şeyler de çıkabilir ortaya. eğer şanslıysam direkt istediğim renk olur ve boyamam.
ama ben şanssız ve de bahtsız kelimelerinin anlamını tek başına karşılayacak potansiyele sahip olduğum için tabi ki boya da aldım. sarı ve açık papatyayı karıştırcam.
çünkü açıcının ne yapacağını kestiremiyorum. e açıcıdan sonra sarıyı hiç kestiremiyorum. bu yüzden açık papatya dengeyi sağlayabilir diye umuyorum.
dip boyayla falan uğraşmak istemediğim için acaba diplere girmesem mi diye de düşünüyorum ama girecek gibiyim tutma beni izmir!!!11!1!1
düşün psikolojim nasıl çöktü... şimdi anlamışsındır.
pazartesi günü yapıcam. çok heyecanlıyım.
hadi bay




Alt 29-07-2018, 16:10 #778

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

aşırının aşırısı bunalımdayım deliriyorum herhalde




Alt 03-08-2018, 14:30 #779

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

merhaba izmir.
iki gün önce boyadım saçımı. nasıl cesaret edebildim hala bilmiyorum.
bir de emin beni ispitledi. zaten gitmeyi düşünüyodum ama tam olarak bir planım yoktu. kafam karışıktı. ki hala öyle.
"rahat olabilirmişim"
lütfettin..
açıkçası hiç ilgilenmiyorum benim için ne düşündüğünüzle. hem de hiç.
kimsenin attığı tekmeyi unutmadım, yere düştüğümde göz göre göre yerde kalmamı seyretmenizi de. hiçbir şeyi unutmadım affetmedim de.
çünkü o 708 günü ben biliyorum. ben.



Maya. Bunu beğendi.

Alt 04-08-2018, 22:23 #780

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

çikolata komasına giricem sanırım. öğlen çokokrem kaşıklayıp durdum. akşam yemeği olarak nesguuuuink yedim. öğleden sonra çorba içmiş olmam pek sağlıklı beslendiğimi göstermiyo maalesef.
ben de niye içim yanıp duruyo diyodum meğersem çokokremdenmiş. şimdi de çay içiyorum.
erikle konuşmak çok güzel ayrıca. annem sevgilim sanıyo. niye inanmıyosun dedim çünkü onunla konuşunca çok sigara içiyosun dedi. TESPİT GİBİ TESPİT.
naaaapiyim anne kaç senelik konuşucak şey var.
ayrıca kent siviç 11 tl oldu inanabiliyo musun. vice aldım ama yok yani ısınamadım.
bu arada gene gergin dönemimdeyiz (ne zaman değildik?) 17 eylülde okul açılıyo.
kafam çooook karışık. ve ben oturmuş sürekli ferihayı izliyorum. izleyeceğim dediğim hiçbir diziyi izlemedim. kafamı veremiyorum.
bi de eveshopa bakıp ALACAĞIM ŞEYLERİ FAVA EKLİYORUM. hem fakirim hem umutlu..
öfkemi yenip göklere serin, ben bu ormanda ıssız bir evim!
kaldırımlardan düşer bedenim...



Maya. Bunu beğendi.

Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (1 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:37 .