Sponsorlu Bağlantılar:
  -bak yazıyorum beni baştan.
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Like Tree874Beğeniler
Cevapla
Seçenekler
Alt 10-06-2014, 18:37 #1

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

-bak yazıyorum beni baştan.

İzmir'e aşık bir genç kızın günlüğü.

Ben hep İzmir derim. Sevgim İzmir'indir. İzmir huzurdur,huydur ben de. Bazen çok bunalıyorum. Hiç olmayacakmış hissine kapılıyorum ama sonra öyle değil diyorum kendime. Ben bugün bir farklı inandım. Ben bugün çok farklı inandım gerçekten. Güneş'e farklı baktım. Göğe bakalım dedim kendime. Ama artık güzel günler gelse ya,göğe bak göğe bak nereye kadar dediğim de oldu. İzmir'e gidene kadar gökyüzüyle nefes alıcam. Bu zamana kadar öyle yaptım. Gökyüzü gibi oldu İzmir ben de. Kendimi İzmirden ayrı düşünemiyorum. Ve ben inanıyorum. Önümüzdeki günler haftaları,haftalar ayları kovalayacak ve sonunda güzel şeyler olucak. Minicik bir hüzün geçmiyo değil içimden. Ama inanıyorum. Sonunda gidicem İzmir'e ben. Kulağımda İzmir şarkımla. Hep ağlayarak dinlediğim ve eşlik ettiğim şarkıma gülerek eşlik edicem. Benim hikayem başlayacak çok yakında. Çok güçlü bir kız olucam ben. Şuan olduğumdan daha güçlü. İnanırsan her şey mümkün. İnanıyorum,inanıyorum,inanıyorum.Ve sen hep kal istiyorum günlük. Üzülsem de kal,sevinsem de. Ve sen şahit ol İzmir'e gidişime.

Vapurdan sarkıtılan ayaklar,çocukluğuydu İzmir'in.



Benzer Konular

Chn ve Araf Bunu beğendi.
Görüntüleme:55618, Cevaplar:740

Alt 20-06-2014, 13:24 #2

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Haziran şaşırma,sabrımızı taşırma!
Sana anlatmadığım çok şey var. Aslında asıl konu,artık hiç kimseye hiçbir şey anlatmıyor oluşum. Böylesi daha mı iyi bilemem ama anlatmıyorum işte. Bazen çok bunalıyorum. Bazen bu günler hiç sona ermeyecekmiş gibi hissediyorum. Ama güzel günlerin sonu varsa,kötü günlerinde var biliyorum. Artık İzmir diye mızıklanmıyorum. Mesela bahçede oturuyoruz,kahve içiyoruz. Gülüp eğlenen bi kız var orda. Ama konuşurken bile içimdeki ses İzmir diyo. Ağzımdan İzmir kelimesi çıkmıyo artık. Böyle olmasını ben istemedim ama ben seçtim. İzmir'e her güneş doğduğunda orda değilim ya,dünya yanabilir umrumda değil. Artık tahammülsüzüm. Kendime bile.
Diğer gelişmelerden bahsedersem,artık bebeler ayaklandı diye çok zor oluyodu. Barınaklar kedi almıyo. Bi numara arıyorum,diğerine yönlendiriyo. Gel de sövme. Neyse,Ali abi bi numara verdi. Aradık şikayet ettik. Geldiler almaya. Uzun uzun anlatmıycam ama canım çıktı ağlamaktan. Kedi evi boş,eve gelince ve salonda uyudukları koliyi göremeyince hissettiğim şeyi anlatamam. Başkasına yavrularımı emanet etmek ne kadar koysa da,içimdeki sıkıntı başkaydı. Ve sonra gittik. Su kabında su yok. Mamayla tuvalet birbirine girmiş. En kötüsü de Badem'i yavrularından ayırmışlar. Kavga çıktı. Geri aldık tabii ki. Pati dahil. Mutluluğum kursağımda kaldı çünkü ordaki kediler,köpekler gözümün önünden gitmiyor. Çok mutsuzum. Elimden bir şey gelmiyor. Dombiş verdiğimiz kedileri bir deri bir kemik geri aldık işin özü. Allah belalarını verir inşaallah. Daha da bir şey demiyorum.


İzmir diye bir şey yapmışlar,çünkü huzur varmış.
Bu kız gideer.




Alt 23-06-2014, 13:03 #3

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Ama öyle olmayacak.
Öyle olmasını çok istiyosun. Ama olmayacak işte. Kimse sonsuza kadar kalmıyo dünyada. Gerek yok kırmaya. Senin gibi olmıycam ben. Sana rağmen olmıycam. Çok güçlü bi kız olucam ben. Görüceksin. Sen gördüğünde ben olmıycam. Çok geç olduğunu farkedeceksin. Geç. Şimdiden geç. Çok geç. Değmezsin. Şu satırlarımın hiçbirine. Ama yazıyorum. Unutmamak için yazıyorum. Üzüldüğüm için değil. Unutmamak için yazıyorum. Kırıldığım için değil. Unutmamak için yazıyorum. Beni kıramazsın sen. Yoksun ben de. Yoksun içimde. Hiçbir hücremde. Yoksun kalbimde. Hiçbir odasında. Yoksun ruhumda. Olamazsın da. Haketmiyosun. Nokta kadar bile. Yoksun işte. Olmayacaksın. Olmadığını farkettiğinde ne hissettiğinde umrumda olmayacak. Sahi sen hissedebilir misin? O kalp var mı sen de? Sadece kan pompalıyo işte. O da boşuna. Boş. Sadece üzmek,kırmak için varsın sen. Ama üzülmüyorum. Çok güçlü olucam ben. Görüceksin. O günler de gelecek. Benim hikayem başlayacak. Her satırını ben yazıcam. Ve sen noktasında dahi olmayacaksın.



Emek. Bunu beğendi.

Alt 27-06-2014, 02:03 #4

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Ben geldim Miri.
Sana Miri demek istedim. Aslında benim uyumam lazım. Yarın kek,kısır ve bilimum tıkınılacak şeyler yapmam lazım çünkü. Vesile teyzeler gelecek. Tuğçede tabi. Bak baştan anlatıyorum. İyi dinle. Geçen hafta Emin annemin telefonunu almış ve önüne geleni aramış. Annem bunu farkedince,Vesile teyzeyle konuşmuşlar. Öğleden sonra bize geldi. Seneler sonra gördüm ama sanki daha dün görmüşüm gibi hissettim. Haftaya geliriz,bahçede otururuz filan diye konu açıldı. Tuğçeyle görüşmek istersen tabi dedi. Neden istemeyeyim dedim. İşte öyle yani. Yarın güzel olur inşaallah. Deniz abla poooçayı yapmak istedi. Yaptı da.
Bugünde masada baya eğlendik. Hatta akşam onlardaydık. Yarında gitcem galiba. Çık gel çık gel diyo ahaha. Kafam dağılıyo baya. İyi oluyo yani. 24 Haziranda Bnin doğum günüydü. Çok mutlu oldu sayemde. İlk ve tekmişim. İlk ben kutladım çünkü İzmir. O iyi ki doğmuş. Ne kadar öküz olsa da hep mutlu olsun. Bu arada Bademler yine gitti ama bu sefer kedileri seven birine. Pek fazla anlatmak istemiyorum. Çünkü düşünmek istemiyorum. Ziyarete gitcem bi ara. Patide yok zaten. Kokusunu özledim. Özledim işte. Ama bazen sevsen de ayrı kalmak zorundasın. Tıpkı sen ve ben gibi İzmir. Öyle yani. Yani öyle. Anlatmaya başlarken çok konuşurum sandım ama sonra vazgeçtim. O zaman ben gideyim. Sana tüm hücrelerimle sarıldım İzmir. Yakında kavuşucaz. İnan.

uzaklarda arama,
cesaretin içinde
kararını ver,
dur sözünde.



Saturday. Bunu beğendi.

Alt 28-06-2014, 01:42 #5

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Güzel bir gün. Günümün mahvolmasına izin vermeyişim..
İçinden gelerek gülmek,gülmek,gülmek..
Uzun zaman sonra yaşadığını hissederek gülmek.
Sevdiğin insanlarla gülmek..
Kahve içip,fal bakmak.
Sonra ağlamak mesela ama gözlerin acımayarak.
Yorulmak,yorulmak,yorulmak.
Yaptığın kekin çokzel olması.
Gözlerinin içine bakmak sevdiklerinin ve sımsıkı sarılmak.
Umutlu olmak. Hep umutlu.
Sonra gelen o çok tatlı uyku.
Gözlerini açık tutmana izin vermeyen ama direndiğin.
Ve en güzel ayın gelişi.
Sevdiklerini dualarına katmak,dualarını sevdiklerinle harmanlamak..
Planlar yapmak onlarla,yaşayacağına inanarak.
Ve hala o çok tatlı uyku.
Uyu.
Kapa gözlerini.
O çok güzel ay geldi.
Susuzluk bile güzel olacak şimdi..



Saturday. Bunu beğendi.

Alt 30-06-2014, 11:08 #6

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Günaydın İzmir.
Dün güzel bir gündü. En azından yaşanmış sayılabilir sevdiklerim yanımdayken. Elfide ablalarla kahve içicektik. Ben de dedim ki hani eve tıkılıp kalmayalım,bahçede mi içsek diye. Olur filan diye anlaştık. Sonra ben kahveleri yaparken Sema abla aradı. Çay demliyorum,iner miyiz masaya? dedi. Oluuur filan dedim. Elif abla gelmekten vazgeçmiş. Neyse tam gidiyoruz,kahveleri gördü Cemile teyze. Ben de geliyorum dedi. Tabii gelmedi Allahtan. Böyle bi havalar,böyle bi tripler. Mutluluk da mutsuzluk da bulaşıcı. Dolayısıyla ben mutsuzluk bulaştıran daha fazla insan istemiyorum çevremde. Neyse önce benim kahveleri içtik. Sonra Sema abla çayı getirdi. Yardırdık bildiğin. Sonra ben gittim bilumum kuşburnu,papatya,yeşil çay filan getirdim. Öyle de içtik. Sema abla kekimi çok beğendi. Senin kekin gibi olamaz dedim. Hayır daha güzel olmuş dedi. Mutlandım. Bir de biz çayları Elfide ablayla doldurduk. Neyse demliği masaya koydu. Dedim ki Elfide abla eğer masada karınca varsa..... O da dedi ki kesin karınca kebabı oldu yani. Allahım gül gül gül. Krize girdim bildiğin. Sema abla o nasıl gülüş ayşu maşşallah dedi. Ama çok güldüm ya ahaha. Ondan öncede güldüğümde çok mutlusun filan dedi. Annemde iki sevdiği insanda yanında niye olmasın di mi dedi yaniii dedim. Arka masaya birileri gelmişti,okey oynuyodu. Elfide ablada adam ampul bile getirmiş dedi. Haydaaa ben yine krize girdim. Sonra Sema abla döndü,ben esprileri hep kaçırdım ya dedi. Haydaaaaa gül gül gül. Çok komikti ya. Sema abla yeni telefon almış. Çok sevindim valla haketmişti kaç senedir. Sonra Elfide abla bakıyodu. Bizde bir şey konuşuyoduk. Fotoğraf çekiverdi. Sadece fotoğraf çekse iyi,flash yüzünden kaşlarımı çattım. Çok komik oldu. Ben eve giderken merdivenlerin orda durdum. Uzaktan sevdiklerime baktım. Dua ettim. O sırada ezan okunuyodu. Tuhaf hissettim. Çocuklar yürüyüş yolunda köpekleri kudurtuyodu. Bi adam çıktı bağırdı çağırdı. Öldürürüm seni çocuk dedi. Noluyo lan filan olduk o sıra. Sonra yavru kedi yok olmuştu. Meğer köpekleri kediye yönlendirmiş salaklar. Kalbi nasıl atıyodu. Biraz sonra kalktık zaten. Kediyide binanın önüne getirdim. Hiç olmazsa herhangi bi durumda ağaca tırmanır.
Öyle işte. Güzel bir akşamdı.Uzun zaman sonra kardeşimle konuştuk biraz. Nasıl iyi geldi anlatamam. Sadece söylemek istiyorum.
Güzel günler göreceğiz.
Güneşli günler.




Alt 01-07-2014, 13:20 #7

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

İçin sızlar ya hani böyle. Ama gelmez bir şey elinden. Öyle işte.
Kavuşacağımıza inancım tam. Gününü bilmesem de. Bu acıtsa da.
Belki bugün değil birgün diyerek geçiyo günlerim. Öyle.



çєгα? Bunu beğendi.

Alt 02-07-2014, 01:43 #8

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Sustum. Sustu. Sustuk.
Susmak en güzeliymiş. Bağırmak isterken bile yutup susmak. Sadece gökyüzüne bak. Bir yıldız seç. Nolursa olsun parla küçük yıldız.




Alt 03-07-2014, 00:45 #9

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Yalan söyledim.
Ve gözlerimi kaçırdım sonra beni en iyi tanıyan insandan. Üzülmedim ki. Zerre acımadı içim. Yalan söyledim. Nasıl da acıdı kalbim onu öyle görünce. Durdum,insan kalan yerlerim koşup sarılmak isteyince. Derin bi nefes aldım,kovmak için kalbimin üstüne oturan öküzü. Ellerimle kapattım yüzümü. Derin nefes almaya devam ederken acıdı yine. Kalkıp gitmedi öküz. Ezdi kalbimi. Ezdi içimi. Çiğnedi. Gitmedi. Ama acıdı. Üzülmemek kelimesinin her harfinde sızladı içim. Hiçbir kelimemi haketmiyo demiştim. Doğru. Haketmediğini bile bile yazışlarım içimin yangısından hep. Koşup sarılamayışlarım güçlü kız oluşumdan geliyor. Anladım. Belki bir a fazladır oraya bilemem. Sarılmamı bile haketmedin sen. Ama baktım arkandan,içim sızlarken. Sızladı. Sonra söylediklerin geldi aklıma işte. Söylediklerin zihnimi meşgul ederken,üzülmüyorum dedim. Yalan söyledim. Ama bu doğru.



Saturday. Bunu beğendi.

Alt 06-07-2014, 23:47 #10

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Dün gibi hatırlarım sana gelişimi. Sızlatır içimi hiçbir şeyin değişmeyişi. 6temmuz13.

Anlatacak çok bir şey olmasa da geldim. Bugün zil çaldı,kapıyı bi açtım İrem. Pijamalarımla sarıldım hem de ireeem ireemmm diyerek. Kaç dakika öyle kaldık bilmiyorum. Mutluydum sanki bugün. Sonra ne mi oldu? Boşver. Kimseye güven olmayacağını bir kez daha gördüm. Kimsenin beni düşünmediğini ve rahatlıkla arkamdan iş çevirebildiklerini. Oturdum,bi sigara yaktım. Geçti mi? Hayır. Ama alışmışım artık. Koymuyo. Acıtsa da. Sadece hayatımdan çıkarıcam. Öyle.



Saturday. Bunu beğendi.

Alt 08-07-2014, 02:09 #11

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Bile bile incitilen oldum ben İzmir.
Bile bile gözden çıkarılan oldum. Bile bile ona buna değişilen oldum. Gözyaşlarım umrunda olmadı kimsenin biliyo musun? Aksine daha fazla üzmek için çabalamaktı amaçları. Ben ağlayamadıkça canımı yakmaktı. Sonra içerden kalbimin kırılma sesini duydum. O kırıkların içimi deşmesini seyrettim. Canım yanınca sana gelirdim ya hani sana bile gelmiyorum şimdi. İki damla gözyaşımı kendi ellerimle sildim. Gülümsedim. Neden şaşırıyorum ki dedim. Asla yapmaz dediğim herkes daha da fazlasını yaparken şaşırmamalıydım. Sustum. Belki bir gün ben de güneşli günlere uyanırım seninle. Ama şimdi gece. Yalnızlığımla birlikte hüznünü seviyorum tütün kokan parmaklarımla. Seviyorum. Hüznünü bile.




Alt 15-07-2014, 00:43 #12

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Bazen sonu olmayacağını sanırsın. Hani kelimeleri toparlayamazsın, o hissi anlatamazsın ama sadece sen bilirsin. Bugün ben baya şaşırıp baya mutluydum. Günlerden birgün. Günlerden bugün. Oysa şimdi tarihin önemi yok. 15lerin önemi yok. Belki.
Bugün Hazal geldi. Tercih yapmış filan bana soruyo naptın diye. Gözlerimi kaçırmamaya çalıştım. Gayet sakin cevapladım. Ama içimden o an kalkıp gitmek geldi. Sesim diğer seslerin arasında kaybolup gitti. Ben yoktum ama aslında ordaydım. Ne garip. Sonra gittim tek başıma karanlıkta sigara içtim. Ondan önce çocuk gibi ağladım biraz. Sormayın artık dedim. Ama sesimi duymadılar biliyorum. Sigarayı o kadar hızlı içtim ki ciğerimi yaksın istedim. Sanki suçlu benmişim gibi,canım yansın istedim. Sonra gözyaşlarımı sildim ve yanlarına giderken güçlü ol diye fısıldadım kendime. Kendim duydu mu bilmiyorum ama güçlüydüm. Baya bi güldüm sonradan. Tepindim gülerken bi ara. Çok eğlendik çünkü. Sevdiklerim iyi ki yanımda çünkü. Ne farklı şeyler söylemek için gelmiştim bak nasıl bitirdim işte. Hayat böyle hep. Sen hayal kurarsın, yıkıverirler. Sen enkazından kurtulmaya çalışırken, enkazında tepinip giderler. Böyle işte. Biliyorum, birgün gözlerimi kaçırmadan cevaplıycam o soruyu. Yerin dibine girmek istemiycem suçluymuşum gibi. Biliyorum. Ne hislerim, ne de insanlar beni hiç yanıltmadı.

bazen her şey o kadar karmaşıklaşıyor ki, daha ne kadar yorulabilirim diye soruyorum. senelerce değişmeyen,azalmayan tek şey, sana olan sevgim.
o gün kalbim o kadar kırıldı ki,içerden kırılma sesi duydum. yokluğun o kadar deşiyor ki içimi,tek yapabildiğim donuk gözlerle başkalarının hayatlarını seyretmek.


Birgün.
15.




Alt 19-07-2014, 03:21 #13

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

İzmir.
İzmir, izmir, izmir.
Seni tüm kalbimle seviyorum. Tüm hücrelerimle.
Uzun zamandır ilk defa bunu söylüyorum. Kaçtığım sen değildin, kendimden kaçtım. Acımdan kaçtım. Kaçmaya çalıştığım şeyin, hep tam ortasında bulunduğumu unutuyorum bazen. Unutmak istiyorum ya da. İçim böyle o kadar tuhaf ki,sanki güzel günler yakında.
Sana sarılacağım günü bekliyorum sadece. Sen kere özledim seni. Ömrüm yetmez ki özlemimin bitmesine.
Birde biri var. Onunla güçleniyorum. Hem gülümseyip, hem ağladığım biri. Bazen çok kızdığım, bazen kırıldığım ama bir şekilde beraber kalabildiğim biri. Öyle biri ki, kimse gibi değil. Ben konuşmasam, içimi dökmesem de, ne demek istediğimi biliyo ve beni iyi tanıyo. O yüzden güçleniyorum biraz da. Bu biri kim dersen, May Nörsüm o benim. Canım, taa içi canımın. İyi geceler En Sevdiğim.



Saturday. Bunu beğendi.

Alt 19-07-2014, 09:25 #14

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Uyumadım. Tüm gece boyunca umutlar biriktirdim içimde. Kalbimin dibindeki hüznüne, sevgini karıştırdım yine. Penceremin camına yağmur damlaları vurdukça, gülümsedim. Sonra gökyüzüne baktım. Ellerimi uzattım, yağmur damlalarına. Gök gürledi ama korkmadım. Güneşli günler gördüm avuçlarımda. Avuçlarıma düşen her yağmur damlasında, ayrı anılarım var şimdi. Yaşanmayı bekliyor hepsi. Gece boyunca biriken umutlarım gülümsetti beni. Unutmuşum meğer, hep sana inandığımı. Sonra içimin her karesine, sevgin bulaştı. Yaralarıma merhem olmuştun hep unuttun mu? İyileşiyorum sevginle. Fısıldıyorsun içime, "Bekliyorum, geleceksin." diye.



Saturday. Bunu beğendi.

Alt 25-07-2014, 02:48 #15

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Merak ediyorum sadece. Ben kötüyken neden hiç kimse yok? Ben ağlarken? Ben incinmişken? Peki kendime de bir şey sorayım. Neden bu kadar aptalım? Sana sorayım hatta İzmir. Neden böyleyim? Onlar zerre yanında olmaz,sen her zaman koşarsın onlara. Artık kimseye inanasım yok. Bi sana inanıyorum. Sen bana inanmıyosun ama di mi? İnansaydın şimdi böyle olmazdı. İnanma zaten İzmir. Artık sana gelmesem de olur. Valla olur. Bana sarılmasan da olur. Olur işte.
Olmasa da olur.
Olur.




Alt 26-07-2014, 18:14 #16

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Uykuda, uykuda bile insanın özleyeceğini düşünmezdim. Uzakta, çok uzaklarda; öyle bir için gidiyor ki adam akıllı uyuyamıyorsun bile.
Uyanmadan aklında, uyandığında aklında, sağına döndüğünde aklında, soluna döndüğünde aklında.
Geceleri buralar soğuk.
Üstümden düşen yorganı üstüme tekrardan örten birisi yok mesela.
Bunları düşünmüyorum; ama düşünüyorum da. Aklım bana bin bir oyun oynuyor ben uykudayken bile.
Öyle bir özlüyorum ki, yeter diyorum; bari uyumayayım.
Kalkıyorum yataktan, pencereyi açıyorum.
Hiç dinlenemedim. Her sabah bunu fark ediyorum.
Ne zaman saat kurmadan yatacak olsam, yorgun argın kalkıyorum. Aklıma düşüyor özlediklerim.
Kendime soruyorum, uykuda bile mi? 
Uykuda bile.



Saturday. Bunu beğendi.

Alt 27-07-2014, 01:53 #17

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Uzun zaman sonra gülümsedim bu akşam. İçimden gelerek. Kirpiklerim dahi gülerek. Elfide ablayı daha iyi gördüm,İzmirlimle konuştum ve daha iyiyiz.
Bazen böyle oluyomuş. Olması gerekiyodu belki de. Ama böyle içim mutlu. Hani kirpiklerim bile gülümsüyo. Bunu, bu hissi özlemişim. Güzel düşünüyorum ve güzel olsun istiyorum her şey. Fazla anlatacak bir şey yok. Bugünde bu gecede kalasım var İzmir.



Saturday. Bunu beğendi.

Alt 28-07-2014, 04:15 #18

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Bazı insanlar var. İyi ki varlar.
Bugün bayram. Hiç öyle hissetmesem de. Çocuklar şeker toplamaya çıktıklarında hissederim belki biraz. O değil de bugün benim Canımın dibinin doğum günüsü. Dooom günü çocuğu ya. İyi ki doğmuş. Birgün beraber üflüycez o mumları.. İnanıyorum.
Akşam tek başıma masada çay içerken tuhaf oldum. Böyle bi sessizlik filan. Taktım kulaklıkları. Bi baktım kediler bile gitmiş. Bi ara Tosun geldi sandım ama artık gelmiyo. Kaç ay oldu. Neysem sonra Canımcığım aradı. Konuştuk falan. Sessizliğimle arama girdi ihihi. Sonra o eşya taşımak için gitti. Beş dakika geçmedi Semoşum geldi. Gel gel semoşum tek başıma kaldım dedim. Sonra Eminler geldi. Bi ara çok kötü hissettim. Yangın merdivenlerine gittim. Sigara içtim. Uzaklara baktım. Düşündüm. Hep düşünüyorum zaten. Yorgunluğum bu yüzden. Böyle bi ağlamam geldi. Ama ağlamadım tabisi. Semoşumla dertleşmek gerçekten çok iyi geliyo. İyi ki var o da. Allah sevdiklerimizi yanımızdan ayırmasıın amiin.
Bana artık seninle olan bayramlar nasip etsin Allahım.
Herkese iyi bayramlar.
Sabah olsun artık.
Çocuklar gelsin.
Şeker istesinler.
Sonra özgenin nisanın diğer kızların elbiselerine bakıp gülümseyeyim.
En önemlisi Emin.
Damat gibi olacak minik sevgilim.
Allahım şükür her şeye.
İyi geceler İzmir. İzmir'im..



Saturday. Bunu beğendi.

Alt 28-07-2014, 13:32 #19

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Bayram gezmelerini sevmiyorum.
Ananemlere gitmesem kırılacak, gitsem sinir olucam. Of Allahım.
Ama galiba gidicem. Evde de Emin yokken sıkılıyorum.
İki ucu değil kaç ucu boklu değnek belli değil.




Alt 28-07-2014, 20:04 #20

merdümgiriz.

kayboldum kafamın içinde

Ne düşünsem oldu yine. Yine ve yine. Gitsem sinir olucam demiştim ya, siniri geç kavga bile ettim. Hepsi benim üstüme geldi yine de susmadım. Kötüyüm. Çünkü annem üzgün. Ne desem bilemiyorum İzmir. O an dünya yıkılmıştı sanki. Öyle kötü oldum ki. İnsanların ne kadar nankör olduklarını bir kez daha gördüm. Yaptığın iyiliklerin bir çırpıda silinebildiğini gördüm. Ama affetmiycem. Bi kere demiştim sana. Affetmeyeceğim insanlarla dolu hayatıma susarak ve hissizleşerek devam ediyorum diye. Artık susmuyorum.



Saturday. Bunu beğendi.

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:39 .