Gıcık oLduğum kız en sevdiğim 2 T-shirtimi gaftiLemisti xS
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 27-08-2008, 22:14 #1

нeгα´

Your love is my drug.

Gıcık oLduğum kız en sevdiğim 2 T-shirtimi gaftiLemisti xS



haLa akLıma geLdikce sinirLeniyorum
babamın bi arkadasının kardesinin kızı var . . Her neyse bizde tasınıcaz bir gün eve geLmisti o babamın iknasıyLa
Simdi ben mutfağa gitmistim cay yapmak iCin buda benim odamdaydı . . Ben mutfaktaykende bu bnm en sevdiğim t-shirtlerimi aLdı - kaçtı yapmıs !
O gün gitti bu . . Ertesi günde biz tasınıyorduk . . Neyse ben babamın yanına carsıya gitmistim .. Onlarda yanındaymıs .. Kızın üstünde kendi en sevdiğim t-shirti görünce sok oLdum bakakaLdım
Sonra ayağa kaLktı kendi sucunu sakLamak icin bana " HiLaL bu tişörtün aynısı sende var mı '' dedi Bende sinirLi sinirLi " evet '' dedim Sonra tasıncağımız eve gittik ama ben kıza nasıL pis pis bakıyorum görseniz Sonra bu tişörtün bide sade kırmızıLısı var üstünde Nike'nin simgesi var dedi .. bana ; sen bu üstümde olan tişörtünü nerden aldıın " dedi . Bende mağazadan aLdım dedim .. o yaLancıda tişörtler kendisinin oLsunda diye " e bizde bunu pazardan aldık " dedi .. Bende " iyi be tamam " dedim
sonra tasındık ben tisörtlerime baktım aralarında yok ! Sonra oLan biteni anLadım .. Babamı aradım hemen baba hemen o tişörlerimi getir o yaLancıda kaLmasını istemiyorum dedim
Babamda tamam dedi .. Tişörtlerimi getirdi ..


Tişörlerimi onun aLdığını nerden mi anLadım ? Bana msJ çekmis itiraf etmis ben aLmıstım diye

Bide tisörler kendisinin oLsun diye bana etmediği yaLan kaLmamıstı hanımefendinin



Benzer Konular

Görüntüleme:1999, Cevaplar:21

İlginizi Çekebilir >
Alt 27-08-2008, 22:17 #2

tatlıcadii

Foruma Isınan Üye


pis qarıı yhaa bnde sinirLendim simdii hıh payLasım icin saqqoL





Alt 27-08-2008, 22:40 #3

darqq

Yasaklı Üye

wayy hırkız wayy





Alt 27-08-2008, 22:56 #4

нeгα´

Your love is my drug.


tatlıcadii ;
ne pistir hemdee
darqq ;
Sormaaa





Alt 27-08-2008, 23:11 #5

xx||мéLiѕSs||xx

Forumun Tiryakisi


ayh hiLo$$ dövseydin ke$kee içinde kaLmazdı en azındann
bn oLsam döverdimm nihahahaaa





Alt 27-08-2008, 23:13 #6

tatlıcadii

Foruma Isınan Üye


bnde öLe diecektim keske dövseydin yhaa xD





Alt 27-08-2008, 23:13 #7

нeгα´

Your love is my drug.


MeLiSsS ;

Kız yüzsüz oo gene geLmisti bu sefer etmediğim Laf kaLmadı kızaa ama yakında o dediğinide yapcm hatta geL beraber döveLim MeLosum bnmm


tatlıcadii ;

ehuehue





Alt 27-08-2008, 23:15 #8

.ιl[»тυякιѕн вєвιѕн«

Aktif Üye


ne biçim kızmış o yha x]





Alt 27-08-2008, 23:17 #9

нeгα´

Your love is my drug.


.il[»turkish bebish«

o bicim bi kız o geLsin bir dahada bak neLer oLuyor





Alt 27-08-2008, 23:27 #10

tatlıcadii

Foruma Isınan Üye


aferin kız qöster ona qününü xD





Alt 27-08-2008, 23:35 #11

нeгα´

Your love is my drug.


Alıntı:
tatlıcadii´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aferin kız qöster ona qününü xD
Muhahah Yasasın kötüLük





Alt 28-08-2008, 00:54 #12

esmerim77

Yasaklı Üye

iyi yabmışın qız


hıRzıza bak heleee





Alt 28-08-2008, 02:18 #13

¤ ß®oken heart ¤

..'


gacıya bakdalsaydın kuzum ben olsam varyaahırsız gacı





Alt 28-08-2008, 13:14 #14

Yaqmur*

Foruma Isınan Üye


HiLaL süper anLatıon yanLız kopTum





Alt 28-08-2008, 13:18 #15

Naaz.

Bizden Biri


hırsızlık hastalığı mı ne var bu gacıda galiba manyak mıdır nedir yav
anlattığın için saol





Alt 29-08-2008, 11:53 #16

нeгα´

Your love is my drug.


Alıntı:
iyi yabmışın qız


hıRzıza bak heleee
ne hırsızz

Alıntı:
gacıya bakdalsaydın kuzum ben olsam varyaahırsız gacı
daLcktımda hadi nese

Alıntı:
HiLaL süper anLatıon yanLız kopTum
ne gzL anlatıyorum istee aa

Alıntı:
hırsızlık hastalığı mı ne var bu gacıda galiba manyak mıdır nedir yav
anlattığın için saol
ne manyağı önde gideni mübarek :d





Alt 29-08-2008, 12:37 #17

>Deva<

< Allah'u Ekber >

vuu hırkıssss tşörtleri çalmıss ben olsam döverdim valla ..





Alt 29-08-2008, 15:20 #18

saqo_a$IqI

Forum Heveslisi


terbiyesizz noLck yhaa nese t-shirt Lerini qeri aLmışsın yha ona da şükür





Alt 29-08-2008, 15:25 #19

Feminist.

Forumun Tiryakisi

hirkiz nolcek





Alt 29-08-2008, 15:28 #20

Hubber

Forumun Tiryakisi

Dövemedinmi





Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:40 .