nolur yardım edın arkadaslar zor durumdayım
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 04-01-2006, 19:14 #1

çıtıpıtı

Foruma Isınan Üye

nolur yardım edın arkadaslar zor durumdayım



ya sımdı ben bırıyle çıkıyorum ama sevmıorum bu çocuk benı okulların açıldığı günden berı sevıyo ben bunla daha once 4 gün kadar çıktım olmadı ayrıldım bi anım oldu nası oldu bilmiyorum ona tekrar umut verdım su anda çıkmak zorunda kaldım ve çıkıyorum arkadaslarda sevıyo senı fln çık deyınce çıktım ama sevmıyorum yanı sımdı ben baska bırınden çok hoslanıyorum o da benden aynı sekılde ama bu çocuktan ayrılırsam yıne ve onla çıkarsam kıyametler kopar aynı okuldayız su an çıktığım belalı tıplerden mahfolurum ben zaten artık kımsenın yuzune bakamam o zaman ya napıcam ben o hoslandığım çocukla okulda bakısıyorum su an bırıyle çıktığımı bılıyo ve durumumu anlattım anlayıs ğosterdı beni bekleyeceğını çabuk olmamı soledı napıcam bılmıyorum cok zor durumdayım nolur yardım edın



Benzer Konular

Görüntüleme:1345, Cevaplar:12

İlginizi Çekebilir >
Alt 04-01-2006, 19:18 #2

okyTa

Forumun Tiryakisi


iyi dü$ün ona göre karar vEr. ama Simdi ki Erkek arkadasInI Kenara cEk bi koNus, böle böle de , oLayI anLat, Sewnı SewemIorum de , anLayısLı dawranabıLır. beLki





Alt 04-01-2006, 19:20 #3

çıtıpıtı

Foruma Isınan Üye


ya kesınlıkle olamz ona onu sevvdığımı soledım ya çok pısmanı oktaay abı ya çok kotu durumdaayım amam bu çocuktan çok hoslanıyorum ama otekı benı sevıyo soleyemem kesınlıkle asla

napıcam ben ya off





Alt 04-01-2006, 19:21 #4

GamzeLim

Yüreğimdeki Yağmurlar


çıtıpıtı, Neden arkadaslarinin sözünü dinleyip hareket ediyosun sen önce icinden geldigi gibi hareket etmelisin kalbini dinlemelisin arkadaslarini degil.Bu kadar korkma belali tipse belali tip ne yapabilir ama onunla oynadigini düsünmesin.Biseyler uydurup ayril madem gercegi söyleyince anlamayan biri.Simdiki ho$landigin cocukta beklesin seven insan bekler,ayrilir ayrilmaz onunla beraber olma biraz ortalik sakinlessin,birlikte olsaniz bile kimseyede aciklamayin..Hersey gönlünce olsun,üzülme canim





Alt 04-01-2006, 19:27 #5

çıtıpıtı

Foruma Isınan Üye


çok saol duygu ablacım öyle yapıcam artık bı sure sonra bı sey uydurup ayrılıcam ama onun benden ayrılmasını ısağlayabılır mıyız dıe dusunuyorum ya ters davranıyorum çocuk bana ii davranıyo acaba napım ya belalı dedım ya bana bısey olmaz ama arkadasları fln rahat vermes ya daha once de oldu bole bısey cunku ama sen çok saol canım ablacım





Alt 06-01-2006, 20:39 #6

çıtıpıtı

Foruma Isınan Üye


arkadaslar ben o sorunu hallettım ama sımdıde eskı sevğılım onu tamamen unutamamıstım bu gun yanıma ğeldı ve benle konustu çok yakın davrandı yanı yaklastı bana elımı fln tutlu çekıldım o benı bırakıp ğıtmıstı bana eskıye daır seyler soledı ıçım ğitti ya fena oldum simdi napıcam ben bu hoslandığm çocukla ısler ılerledı yarın bulusuyoruz ama eskı sevgılım onu çok sevdım ve sevıyorum napıcam benı çok uzdu onu ama çok sevıyorum onu allahım ya bırı bıtıyobaska bı dert baslıyo





Alt 06-01-2006, 21:44 #7

harbi_kıs

Forum Üstadı


çıtıpıtı, canım ya sen iki ara bi derede kalmışsın aşkta gurur olmaz diyolar ama bazen öyle bi oluyoki sen bile anlamıyosun bak canım sakın eski sevgiline dönme hatırlasana o sana ne kadar acılar çektirdi sonrada senin ona olan sevgini karşılıksız bırakıp çekip gitti bunları unutma sen şimdi çıktığın çocukla mutlu olmaya çalış eski sevgilinin yeniden sana o acıları yaşatmasınımı istiyorsun çok dikkatli olmalısın eski sevgiline dönüpte yeni çıktığın çocuğu yüz üstü bırakırsan o çocuk senden nefret eder ve olan sana olur harcanırsın arada neyse canım herşey gönlünce olsun.....





Alt 08-01-2006, 10:55 #8

çıtıpıtı

Foruma Isınan Üye


ewet dogru donmem zaten onun nıyetı baskaymıs galıba yanı anlarsınız ya ıste ole asla o na kanmam





Alt 08-01-2006, 12:38 #9

harbi_kıs

Forum Üstadı


çıtıpıtı, boşver canım sen en iyisini yapıyosun zaten





Alt 14-01-2006, 01:23 #10

çıtıpıtı

Foruma Isınan Üye


evet ya en iyisi bu çok saol harbi_kıs ya sız hepınız çok ıyısınız çok sevıyorum hepınısı ıyı kı bu siteyı bulmusum





Alt 14-01-2006, 15:04 #11

harbi_kıs

Forum Üstadı


çıtıpıtı, canım benim bizde seni çok seviyoruz





Alt 14-01-2006, 15:06 #12

without

Foruma Isınan Üye


çıtıpıtı, benımkafam durdu kım geldı gıttı bısı anlamadımm yaa...





Alt 14-01-2006, 15:20 #13

BeRKaY

Ailenizin Yöneticisi


çıtıpıtı, aynı şey abna da olmuştu bi kızla hiç sewmediğim halde çıkmıştım sen en iyisi çıktığın çocuğun sen den nefret etmesi ni sağla eğer yapabilirsen





Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:31 .