İtiraflarım.
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 12-07-2012, 19:25 #21

BlueNights

Forum Heveslisi



malesef





Alt 12-07-2012, 19:30 #22

Bitmeyen huzur

obsessions


Yeni itiraflarını bekliyoruz meleğim.





Alt 13-07-2012, 01:10 #23

melegim.

Foruma Alışıyor


haha hepsini zevkle okudumm

benim kuzende cig et yiyor iyyk,





Alt 17-07-2012, 14:32 #24

Gizli Özne

Forum Heveslisi


- Pilav yapmasını bir türlü beceremiyorum olmuyor yahu ya sütlaç gibi pirinçler suyun üstünde yüzüyor ya da takır takır oluyor bu gidişle kesin evde kalırım ben

Öğreteyim mi gııııı

Keyifle okudum canım





Alt 22-07-2012, 00:05 #25

Sürenbayan.

ikizlerin annesi.


- Okuduğum kitapların ve izlediğim filmlerin etkisinde çok kalırım hayalperestim zaten geçen kış Zonguldaktaydım kuzenim bi kitap getirdi yeni almış bende sıkıntıdan patlıyorum hemen atladım bu kitabı okumalıyım diye konusuda İngiltereyle ilgili kont, kontes falan Allahım kitabı her okuyorum bir kontes moduna giriyorum o derece etkilendim o kadar dalmışım ki teyzem seslenmiş seslenmiş duymamışım bi geldi yanıma kitabı aldı elimden ben tabi korktum başladı bağrınmaya sesleniyorum neden cevap vermiyosun yaa teyze ya dalmıştım Lady Rose'nin yerine kendimi koydum neden bölüyosun yarım akıllı seni kalkta bana yardım et temizlik yapıcaz, yaa ama yaa Lady Rose, bırak Lady Rose'yi sen anca onların malikanedeki temizlikçi olursun senden kontes olmaz ben tabi Emrah moduna girdim peki teyze deyip temizliğe yardım ettim
- Yine küçüğüm yaşım en fazla 8 - 9 lokman hekimle alakalı bi belgesel izlemiştik ailecek ben tutturdum lokman hekim gibi olucam diye evdekiler şaşırdı tabi sonra he he deyip geçiştirdiler o an anladımki bana inanmıyolar oysa bende lokman hekim gibi olabilirdim kafaya koydum ya yapmam lazım gittim dolaptan bir kaç tane ilaç aldım karıştırdım birbirine hepsini annemde çorba yapmış döktüm çorbanın içine ertesi gün çorbayı içen bu çok acı deyip mutfağa gidiyo meğer çok koymuşum ilaçları kimse yemedi bir tencere çorbayı döktü annem sonra anladım ki lokman hekimlik kolay değilmiş
- Küçükken demir beş bin liralar vardı kocaman bilenler bilir abim onu bana zorla yutturmaya kalkmıştı tabi yutmam imkansızdı çok büyük çünkü ee küçüğüm anlamıyorumda yutmazsan döverim diye tehdit ediyo bir hışımla aldım parayı elime yutmaya kalktım boğazımda kaldı ne ileri ne geri yan komşumuz zor kurtarmıştı beni elini ağzıma sokup tabi intikamım acı oldu abimin biriktirdiği gazoz kapakları vardı oyun oynuyolardı o kapaklarla hepsini çöpe atmıştım ondan gizli günlerce o kapakları aramıştı ohh olsun
- 5 - 6 yaşlarımdayken evde bi çivi buldum baya büyük paslı bişey o zamanlarda çivinin ne olduğunu bilmiyorum tabi oynayıp duruyorum onunla annem oynama dedikçe annem, babamı işe yolcu ederken bende aldım çiviyi prize soktum hoşuma gitti prizdeki deliğe girmesi çivinin soktukça soktum bi ara sadece babamın beni kucağına aldığını hatırlıyorum meğer çarpılmışım o nasıl bir çarpılmaydı ya ödüm kopmuştu resmen bir dahada prize çivi sokmadım
- 1 şişe nutellayı bir seferde yiyebilirim o kadar seviyorum onu o kadar çikolata düşkünüyüm ve bir o kadar da oburellayım
- Geceleri oyuncak bebeklerin gözlerine bakamıyorum çok korkuyorum sanki karşımda şeytani birisi varmış gibi bööö
- Evde en çok hasta hallerim sevilir özellikle grip çünkü grip olunca acaip halsizleşiyorum mayışmış kediler gibi oluyorum daha çok abim hayranıdır o hallerimin
- Hala annemle yatma huyum var tıpkı küçüklüğümdeki gibi beni kollarının arasına alıp sarıldığında benden mutlusu yok o an
- Lisede Özgür diye bi arkadaşım vardı çok samimiydik ben kimya o elektrik bölümündeydi her teneffüs bahçede bile beraber dolaşırdık sonra biz playstation'a gitmeye başladık boş zamanlarımızda dövüş oyunları oynardık niyeyse hep ben yenerdim çok sonraları anladım meğer beni çok sevdiğinden bana vurmaya kıyamazmış dövüş oyunlarında
- Bayramlarda hep para veren amcaların, teyzelerin ellerini öperdim para vermeyenlerin kapısını çalmazdım

Aklıma geldikçe devam edicem




Bitmeyen huzur Bunu beğendi.

Alt 28-07-2012, 01:40 #26

Bitmeyen huzur

obsessions


- Küçükken demir beş bin liralar vardı kocaman bilenler bilir abim onu bana zorla yutturmaya kalkmıştı tabi yutmam imkansızdı çok büyük çünkü ee küçüğüm anlamıyorumda yutmazsan döverim diye tehdit ediyo bir hışımla aldım parayı elime yutmaya kalktım boğazımda kaldı ne ileri ne geri yan komşumuz zor kurtarmıştı beni elini ağzıma sokup tabi intikamım acı oldu abimin biriktirdiği gazoz kapakları vardı oyun oynuyolardı o kapaklarla hepsini çöpe atmıştım ondan gizli günlerce o kapakları aramıştı ohh olsun

Vay uyanık seni.
Çok sevdim yine itiraflarını.
Devamını merakla bekliyorum Meleğim.





Alt 28-07-2012, 12:43 #27

fetihhh

Aktif Üye


çok hoşsun ya gülmekten kırıldım ama nası yedin çiğ çiğ aklım almadı iğrençsin hakkaten





Alt 28-07-2012, 13:32 #28

Frau

Foruma Isınan Üye


oha bitli fatmaymıssın kızım resmen :ş bu arada bende kömür yermişim sırf bu yuzden mazotlu kalerüfere geçmiş bizimkiler




Favela Bunu beğendi.

Alt 29-07-2012, 01:05 #29

efşan

Forumun Tiryakisi

Herşeyi çiğ yemene bayıldım Melek'im





Alt 30-07-2012, 05:08 #30

Sürenbayan.

ikizlerin annesi.


Aklıma geldikçe yine devam edicem küçümenim beklemede kal sizi güldürebildiysem ne mutlu bana her daim gülün inş. (:
Harbiden öyleydim Alp en son annem o sinirle gaz dolu bidonu kafamdan aşağıya döktü zehirliyodu beni nerdeyse o gündür maşallah hiç bitlenmedim kömür mü ıyyk
Ehehe yerken bende bayılıyorum Tubik'im





Alt 30-07-2012, 06:20 #31

fearless tiger

Yasaklı Üye

güzel





Alt 30-07-2012, 17:33 #32

hayallmuhendisi

J o k e r


En sondakini bende yaptımm
Ve yazıyı okuyunca çok pis sesli güldüm





Alt 07-08-2012, 12:17 #33

Sürenbayan.

ikizlerin annesi.


Hehehe yalnız değilmişim demek ki





Alt 07-08-2012, 17:44 #34

tosbağa.

.


hepsini okudum.. cig yiyorsun demek tuafsın kız cok güldüm hepsine
devamını beklerim





Alt 30-08-2012, 02:27 #35

Sürenbayan.

ikizlerin annesi.


- Benim babaannemle, dedem ben daha 6 aylıkken ayrılmışlar dedemi tanımıyorum desem yeridir tanıdığım kadarıyla kendisi sert, sinirli, katran kadar katı bi adamdır. Babaannemde aksine pollyanna gibidir. Dedeme hala aşıktır. Üstelik kendisi felçlidir onca ayrılıktan sonra barıştılar ve ona dedem bakıyo. Aşk mı desem iyilik mi desem bilemedim. Öyle ki biri çıkıp kaleme alsa yaşanılanları dedemle, babaannem roman olur Neyse işte ayrı oldukları zaman babaannem zırıl zırıl ağlardı başımızın etini yerdi sözde ayrılar aynı mahallede yaşarlardı aralarında 1 ev vardı dedemin oturduğu evde kendi kız kardeşinin eviydi. Babaannem her sabah kapımıza gelir beni kandırır dedeme yollardı bende küçüğüm tabi giderdim. Birgün babaanneme çok üzüldüm, içim sızladı ne yapsam etsemde mutlu olsa dedim yine beni dedeme yolladığı günlerden biriydi babaannem çok ağlıyo dememe kalmadı dedem beni kapı dışarı etti. Bende çok sinirlenmiştim gittim babaanneme dedem seni çok seviyomuş. Senden azcık yakınlık görse barışırmış gibisinden uydurup bişeyler anlattım Babaannem havalara uçtu. Bide bi huyu vardı öyle çok severdi ki dedemi camiye gidişini, camiden çıkışını takip ederdi nasıl bi aşksa artık. Tabi foyam erken çıktı ortaya. Halamlar gelmişti bunu hiç hesaba katmamıştım. Bir ton laf saymıştı halam dövse daha iyiydi Ama ne yapayım ben daha 5 yaşımda bişeydim bunlar olduğunda
- Yine küçükken bazen dedeme gittiğimde evde daha doğrusu salonun ortasında sakatat kızartıp yerdi tiksinirdim dedemden özellikle dil, böbrek, dalak, ciğer falan pişirirdi. Bide benide çağırırdı neymiş tadı çok güzelmiş vitaminmiş ıyyk hayatta yemem En son kızkardeşinin eşi çıkmasını istemişti evden Duvar kağıdı vardı duvarlarda yağ içindeydi heryer böö
- Ben doğduğumda abim adımın Gülçiçek olmasını istemiş. Neyse ki Babam karışmasın kimse kızımın adını ben koycam demiş teşekkür ederim Babacım şahsen adımın Gülçiçek olmasını istemezdim




fetihhh Bunu beğendi.

Alt 06-10-2012, 02:30 #36

Lady_gül

Acemi Üye


güzel itiraflar iyiki bitten kurtulmuşsun kolay geçmiyo oda





Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:22 .