İtiraflarımdan Bir Kaç Tanesi ~
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 27-07-2012, 10:26 #21

√¡тαℓ¡тч

Foruma Isınan Üye



Arkadaşlar yüzünüzü bir nebze güldürebildi isem ne mutlu bana.
Ne yapalım Allahın bildiğini kuldan mı esirgeyelim




_AKARSU_ Bunu beğendi.

Alt 27-07-2012, 10:41 #22

ozqe<3

Foruma Isınan Üye


ıtıraflarına kurbn senın gayet hostu




√¡тαℓ¡тч Bunu beğendi.

Alt 27-07-2012, 10:51 #23

√¡тαℓ¡тч

Foruma Isınan Üye


Alıntı:
ozqe<3´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ıtıraflarına kurbn senın gayet hostu
Sağol bitanem benim





Alt 27-07-2012, 17:01 #24

Bitmeyen huzur

obsessions


Ah seni de,itiraflarını da yerim.
Devamını mutlaka bekliyorum.




√¡тαℓ¡тч Bunu beğendi.

Alt 27-07-2012, 20:04 #25

√¡тαℓ¡тч

Foruma Isınan Üye


Alıntı:
Dгeameг´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ah seni de,itiraflarını da yerim.
Devamını mutlaka bekliyorum.

Kızım seni ısırırım ben kocaman





Alt 27-07-2012, 23:23 #26

Slam_Jam

Birbaşkabaharabelki


İtiraflar Gayet güzeldi .





Alt 27-07-2012, 23:26 #27

| .SeçKin. |

Deneyimli


baya hareketlı zamanların Olmus olamayda devam edıcek Sanırım
eğlencelı olmak güzeldir tebrık edıyorum
barısılarının Devamını Diliyorum bayan





Alt 27-07-2012, 23:28 #28

Dadlu cocuq

Acemi Üye


Bıyıklı bıyıklı Pala Vitalty hahahahaha :S
Bana laf yetiştireceğine traş ol nihahaha.
Ayrıca itirafları okudum,napak ölek mi :S





Alt 28-07-2012, 01:07 #29

√¡тαℓ¡тч

Foruma Isınan Üye


Alıntı:
Dadlu cocuq´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bıyıklı bıyıklı Pala Vitalty hahahahaha :S
Bana laf yetiştireceğine traş ol nihahaha.
Ayrıca itirafları okudum,napak ölek mi :S
Hey Yavrum benim Ben babam gibi traş olurumda sen neden ANAM gibi giyiniyorsun





BlueNights Bunu beğendi.

Alt 28-07-2012, 21:59 #30

fearless tiger

Yasaklı Üye

Hemen herkesın küçüklüğünde yasadıgı seylere benzer seyler yaşamıssın




√¡тαℓ¡тч Bunu beğendi.

Alt 30-07-2012, 17:39 #31

hayallmuhendisi

J o k e r


Lise 1 de ağlaya zırlaya uyum sağlıyorum derken hayatımda yapmadığım ve benden beklenmedik şeyi yaptım ve sınıfta kaldım ki hayatımda tek bir notu 4 ten aşağı düşmeyen insandım.Kabul ediyorum arkadaş kurbanı oldum.

kadertaşızz




√¡тαℓ¡тч Bunu beğendi.

Alt 30-07-2012, 17:41 #32

√¡тαℓ¡тч

Foruma Isınan Üye


Alıntı:
Lavinyа ´´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Lise 1 de ağlaya zırlaya uyum sağlıyorum derken hayatımda yapmadığım ve benden beklenmedik şeyi yaptım ve sınıfta kaldım ki hayatımda tek bir notu 4 ten aşağı düşmeyen insandım.Kabul ediyorum arkadaş kurbanı oldum.

kadertaşızz
Kaderimizse Çekeriz :d





Alt 10-10-2012, 07:15 #33

Lady_gül

Acemi Üye


Küçükken çok pasaklıydım hatta erkek gibi saçlarım vardı ve mahallede ki kızlarla oynamaz gider erkeklerle oynardım.Bu belediyenin yaptığı kanallara bile girip yüzdüm.

Güzelmiş ya





Alt 24-10-2012, 18:29 #34

GreenDay

Deneyimli


aslında itiraf değil benim küçüklüğümde kızlar , erkekler karışık maç yapardık , voleybol oynardık vs. vs.. ^^
maddelerin birin de de evlilik geçiyor evet kadınlar için en savunmasız bırakan bir kelime son kelime olarak kullanmayı düşünüyorum bunu bir kadına karşı ^^ sen değilsin sadece gözlerinin dolması.
Lise yıllarında ben de çok şey yapmışımdır lise 1. sınıfı hep aynı yoldan gitmişimdir kaybolmayayım diye





Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:22 .