Domino's Aşkı (:
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 24-07-2013, 00:28 #1

Đ.

Deneyimli

Domino's Aşkı (:



Melaba.
Ben Domino's anımı anlatmaya geldim .

Domino's demek milat demekdir. /milaDımsın.
Gel gelelim bu miladı anlatmaya ;

Gamze & ben iş arıyorduk , bir gün çıktık dışarıya oraya buraya eleman alınıyor mu diye bakıyoruz. Bizim kız gel Domino'sa gidelim dedi , ilk önce yok dedim ama çok ısrar edince e peki dedim. Geldik Domino's a hiç bir umudum yokken ve biz CV doldurmak istiyoruz dedik oturduk bi masaya Gamze hanım hemen doldurdu CV bende ona bakıyorum (: , bitirdi ve bana baktı yaa Yeliz sen doldurmamışsın neden ama , lütfen doldur ne olur diye ısrarla söylendi ya yok falan desemde yine ısrarına dayanamayarakdan doldurdum CV'yi. Eleman alınırsa birisi eryamana diğeri Bizim burayaydı , ayrılmakda istemiyorduk Gamzeyle ama 1 ay boyunca aynı yerde çalışabilirdik , Süleyman ben Zafer beyi arayıp beni söyledi bi arkadaşımız var kapalı da temiz birisi ne dersin diye o da gelsin konuşalım dedi biz Gamzeyle Eryamana konuşmaya gittik aslında işe hemen başlamadım ben hatta yine diyorum bak hiç umudum yoktu. Gamze işe girmişti o iki haftalıkken ben işe girdim aynı yerde çalışıyorduk fakat vardiyalarımız bir türlü denk gelmiyordu
günler güzel geçiyordu alışmıştım ben Domino's a ortama insanlarına falan (:
ve bizim oraya gelen müşteriler sevgililer falan ben eve giderken evden işe gelirken otobüste açar müziğimi dinlerdim hep düşünürdüm ki bi gün benimde şehrimde sevdiğim olur mu ki diye fazlada takmazdım kafaya ama düşünmeden de edemezdim .p
bir gün cut table temizliği yapıyordum saat akşam sularıydı ön bankodan birisi bana bakıyor kendi kendime ne bakıyor be bu salak desem de bozuntuya vermedim , bakmadım (umrumdışıydı ) ama ben o kişiyi bi kaç kere daha görmüştüm göz aşinalığı olmuştu geldikçe , şuan bile gözümün önünde ne giydiği nasıl baktığı
ben gececiydim o gün eve 04.00da gelmiştim yatmıştım ama uyuyamamıştım telefonuma baktım bir mesaj var (hiç unutmam her kelimesi mıh gibi aklımda!) ;

Facebookdan gelen bir mesaj ; 'Merhaba ben Doğuş , İhsanın arkadaşı hani şu uzun boylu olan çocuk'

kendi kendime ne oluyor be dedim kim bu Doğuş ve bu saatte ne diye mesaj atmış ve ben vardiya arkadaşlarımın benimle dalga geçtiklerini düşünüyorum o saatte , faceden girdim baktım bugünkü gördüğüm kişi :kiki: bi büyük şok geçirdim sanırım o gece sabaha kadar konuşmuştuk , merak ediyordum onu konuştukça daha da çok!.
Ama onunla sevgili olmayı hiç istemedim , aklımdan da hiç geçirmedim!
İki gün sonra vardiya saatimde Domino'sa gelmesini istedim ve saat akşam dörtte geldi ben de dolaba kola diziyordum onu gördüğümde o sinirli gülüşme halimi hiç unutmuyorum (deli miyim ne Ne diye çocuğa öyle güldüysem sinirli sinirli) sanki gece mesajlaşıp konuşmakdan keyif alan ben değilmişim gibiydi (: ilginç ve tuaftım ÖYLEYİM ben
Her neyse işlerimi bitirdiğimde ona çay ikram ettim kah arabasına gidiyor orada oturuyor kah dükkana gelip bizimle oturuyordu bizim dükkanda onun iki tane arkadaşı vardı birisi benim vardiya müdürüm diğer ise paketçi abimiz. herneyse.
Nihatla yandaki efesden bişeyler alıyorduk ben çikolata aldım orda o da dışarıdaydı onada vermiştim (biliyo musun şuanda hala buzdolabında saklıyor (: )
içeri geçmiştik ben o gün yemeğimi yememiştim. Kickers yemek istedim ama yemeğimi onunla paylaşmak ve çay içiyorduk gecenin biriydi iş yoktu zaten ikide kapanıyor , yemeğimizi yazdım ve o ticket hala cüzdanımın içinde ticketin ismini de DERİN ÖMÜR diye girdim (: tarih ; 19/10/2012 01.06
güzelce yemeğimizi yedik daha sonra saat ilerliyordu 02.00de kapatmamız gerekiyor arkada bulaşıkları yıkayıp temizlik yapmamız gerekiyordu , o gün eve o beni bırakmak istedi ve ben ona güvenmek istemiştim aklımdan hiç kötü birşey geçirmeksizin ve kurye abiminde müdürümde tanıdığı güvenilir bi insan demelerinden daha da güvenim artarak onunla gitmek istedim evime.
Temizliğimizi yaptık sıra üstümü giyinmeye geldi üstümü değiştirip çıktım , o gün beni o evime bırakmıştı değişik duygulardı bunlar insan sevmek isterdi ama sevgili olmak istemezdi yani o insan benim , istemezdim.
günler geldi geçti , telefonlarımızı aldık görüşmelerimiz oldu derken o benden hoşlandığını ilk anda söylemişti ama ben belli etmek istemesemde hoşlantılık vardı aslında :kiss:
ona sadece ; 'sevgili olmak istemiyorum , madem bişeyler hissediyorsak birbirimize karşı zamana bırakmalıyız , konuşup tanımalıyız birbirimizi ona göre olur ilerisi' demiştim fikirlerime saygı duyan birisiydi ve dediğim gibi oldu , konuştuk fakat birbirimizin birbirimizden çok farklı olduğunu gördükçe uzatmak istemedim konuşmamızı içim içimi yese de bu böyleydi ama kader diye birşey var ve alınyazsı ben buna inanıyorum , inanıyorum Rabbimden geldi. kabullendim , çok değişti hayatım ve hayatını değiştirdim şimdi ise o kadar mutluyuz ki nerden nereye değil mi ?
Şuan nikahlı olan iki çiftiz seneye düğünün olmasını bekleyen iki aşıkçift (: gelinlikli halimle Domino'sa gidip resim çektircez inşaAllah bu tek hayalim .p
Ona çok aşığım ben!.
ve ben anladım ki olmaz demekle atılmazmış bir köşeye olmazı olur yapmak meseleymiş , başardım ne mutlu bana (:
NAZARDEĞMESİN!

Miladım ;17Ekim2012


Domino's Aşkı (:



Benzer Konular
  • Jessie J - Domino...

  • Jessie J - Domino...
    I'm feeling sexy and free Like glitter's raining on me You like a shot of pure gold I think I'm 'bout to...

  • Domino Falı...
    Domino ayda bir kez gerçeği gösterir. Standart bir domino takımıyla da fal bakılabilir. Nasıl mı? Domino...

  • Domino...
    üzerindeki noktaLarı iLe zarLara benzer ve iki FarkLı rakam buLundurur .. bir tür strateji oyunudur .. + do...

  • Domino...
    Domino Harvey, varlık ve refah içinde dünyaya ...


Görüntüleme:2723, Cevaplar:25

İlginizi Çekebilir >
Alt 24-07-2013, 01:03 #2

Dreamer Doll

/ SabahUykuM /


- ay ne Güzel bir şeymiş Buu (:
Bak bi dominos nelere sebep olmuş
Kesinlikle gelinlikli halinle Resim Çekinmelisin (:
Ve ben bunu görmeliyim




Đ. Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 01:06 #3

Đ.

Deneyimli


Alıntı:
Dreamer Doll´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
- ay ne Güzel bir şeymiş Buu (:
Bak bi dominos nelere sebep olmuş
Kesinlikle gelinlikli halinle Resim Çekinmelisin (:
Ve ben bunu görmeliyim

(: evet bende öyle diyorum ; Başıma gelen en güzel şey; D. (:
Aynen ya bi işe başlamam arkadaşımın ısrarı onun arkdaşının yanıan gelmesi işte hepsi bi sebep (: , herkes herkese sebep (:
çektircem çektircem inşaAllah o gün gelsinde D:




Dreamer Doll Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 01:10 #4

Dreamer Doll

/ SabahUykuM /


- O halde Ogünü bekliyoruz Hayırlısıylaa inş(:
Güzel olmuş bak kısmetin nerden geleceği belli değil (:




Đ. Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 01:11 #5

Đ.

Deneyimli


Alıntı:
Dreamer Doll´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
- O halde Ogünü bekliyoruz Hayırlısıylaa inş(:
Güzel olmuş bak kısmetin nerden geleceği belli değil (:
aynen (:
evet orası öyle Allah ne nüyük şüphesiz , çok şükür , sonsuz şükür ona.




Dreamer Doll Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 01:14 #6

Dreamer Doll

/ SabahUykuM /


Alıntı:
Đ.´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aynen (:
evet orası öyle Allah ne nüyük şüphesiz , çok şükür , sonsuz şükür ona.
- Kesinlikleee..
Şükür (:
Darısı başımaaa




Đ. Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 01:15 #7

Đ.

Deneyimli


Alıntı:
Dreamer Doll´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
- Kesinlikleee..
Şükür (:
Darısı başımaaa

ehhe amin canım amiiiin




Dreamer Doll Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 01:23 #8

'Đüş'eş..

'Đüş'üme Eş..


Ne tatlı bir hikaye, maşAllah size.
Allah sizi hayallerinizin fotoğrafına kavuştursun. Yalnız, fotoğrafı da görmek isterim, öyle gelip kuru kuruya 'fotoğrafı çektirdik' dersen olmaz.

Şaka bir yana, Rabbim ömür boyu birbirinize aşkla bakmanızı nasip etsin. Ve aranızdaki muhabbet güzelliğini hiç yitirmesin inşAllah...*




Đ. Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 01:26 #9

Đ.

Deneyimli


Alıntı:
'Đüş'eş..´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne tatlı bir hikaye, maşAllah size.
Allah sizi hayallerinizin fotoğrafına kavuştursun. Yalnız, fotoğrafı da görmek isterim, öyle gelip kuru kuruya 'fotoğrafı çektirdik' dersen olmaz.

Şaka bir yana, Rabbim ömür boyu birbirinize aşkla bakmanızı nasip etsin. Ve aranızdaki muhabbet güzelliğini hiç yitirmesin inşAllah...*
Güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum sayın Nazlı (:
Aminnn ehhe (: hayallerimizin fotoğrafını çektirdiğimizde burayada konu açıcam o günler bi gelsinde inşaAllah konu açması kolay olur (:
amin amin Allah razı olsun teşekkürler.




'Đü?'e?.. Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 03:10 #10

Alaz

Forumun Tiryakisi

ve ben anladım ki olmaz demekle atılmazmış bir köşeye olmazı olur yapmak meseleymiş
En güzel cümle burası işte,kıskandım ben de mi paylaşsam?
Ben nazar değecek diye korkumdan saklıyorum bile kendime bazı şeyleri yaaa.
Kul ayırmasın,kul gözü değmesin canım.Mutlu kalın hep.




Đ. Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 04:37 #11

efşan

Forumun Tiryakisi

Tebessüm ederek okudum (:
Allah mutlu etsin canım sizi hep. Güzel fotoğraflarınızı ben de görmek isterim haberin olsun.

Yazmadan geçemicem
Konunun sadece başlığını gördüğümde biri pizzaya olan aşkını yazmış sandım.




Đ. ve 'SeveCen' Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 09:14 #12

Bitmeyen huzur

obsessions


O kadar güzel ki bu hikaye,ne güzel bi tanışma bu.KOCAMAAN Bİ MAŞALLAH!
Allah'ım sizi nazarlardan korusun.




Đ. Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 15:22 #13

a.(e)MiN

Forum Heveslisi

Tebrik ederim. Allah daim etsin mutluluğunuzu.




Đ. Bunu beğendi.

Alt 24-07-2013, 17:00 #14

Đ.

Deneyimli


Alâz.
ve ben anladım ki olmaz demekle atılmazmış bir köşeye olmazı olur yapmak meseleymişEn güzel cümle burası işte,kıskandım ben de mi paylaşsam?
Ben nazar değecek diye korkumdan saklıyorum bile kendime bazı şeyleri yaaa.

Kul ayırmasın,kul gözü değmesin canım.Mutlu kalın hep. Domino's Aşkı (:

paylaş sende (: , bende nazara inanlardanım ama içimden genede paylaşmak geldi (:
ohooo ona kalırsa bende herşeyimi dökmüyorum ortalığa benimde sakladığım onca şey varki günlüğüme yazmaya korktuğum kıyamadığım ehhe (:
amiiiin amin canım sizlerde öyle daima mutlu kalın iki cihanda da (:
:*
güzel yorumun için çok tşkler Mervecim.
SIR ; Tebessüm ederek okudum (:
Allah mutlu etsin canım sizi hep. Güzel fotoğraflarınızı ben de görmek isterim haberin olsun.

Yazmadan geçemicem
Konunun sadece başlığını gördüğümde biri pizzaya olan aşkını yazmış sandım.

İyi yapmışsın Tuğbacım (:
Amin amin Rabbimiz herkesi daima mutlu etsin canım benim ço ksağ ol (:
Tamam inşaAllah (:
ahahhah yok canım ama güzel bi düşünceymiş o da

Autumn
O kadar güzel ki bu hikaye,ne güzel bi tanışma bu.KOCAMAAN Bİ MAŞALLAH!

Allah'ım sizi nazarlardan korusun.

Çok sağ ol bitanem (: , amin inşaAllah herkesi canım benim.

a.(e)MiN Tebrik ederim. Allah daim etsin mutluluğunuzu.

Teşekkür ediyorum amin inşaAllah herkesinkini.





Alt 01-08-2013, 14:17 #15

kalemperest

MEDRESE Gerisi Vesvese.


maşallah
Ne güzel bir tanışma olmuş(:




Đ. Bunu beğendi.

Alt 01-08-2013, 14:29 #16

'Połłчαииα'

Neyse


Başlıgı görünce kendi kendime dominosun pizzası yenir mi lan diyorum.Hey Allahım.İşte görüyorsunuz bir pizza/pizzacı nelere kadiir.
ALLAH ayırmasın yelizcim.




Đ. Bunu beğendi.

Alt 03-08-2013, 17:19 #17

Đ.

Deneyimli


Alıntı:
Kitap kurdu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
maşallah
Ne güzel bir tanışma olmuş(:
Sağ olasın canım (:
Aynen .p =)


Alıntı:
'Pollyanna'´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Başlıgı görünce kendi kendime dominosun pizzası yenir mi lan diyorum.Hey Allahım.İşte görüyorsunuz bir pizza/pizzacı nelere kadiir.
ALLAH ayırmasın yelizcim.
Nie bea yenmez mi .p , Güzel yapıyoruz bi kerem .p =)
Aynenn.p
Amin Rabbimiz kimseleri ayıracak kullarla bir araya gelmeyi nasiplendirmesin !




'Połłчαииα' Bunu beğendi.

Alt 10-08-2013, 18:40 #18

Mavi_Kiyamet

Deneyimli


harikasinizzz Allahim siziii bir ömür mutlu etsin InsAllah iyiki dominos'a gitmissin bak iste




Đ. Bunu beğendi.

Alt 10-08-2013, 21:52 #19

Vera.

nevbahar

sen hayırlısını istedikten sonra Rabbim senin kısmetini nerede çıkaracağı belli olmaz.
Bir de insanın nasibi karşısına gelince susup kalırmış tıpkı senin olduğun gibi Yelizcim.
Allah mutlu mesut etsin. Artık fotoğraflarını paylaşırsın bizimle




Đ. Bunu beğendi.

Alt 09-09-2013, 19:24 #20

Simli Kelebek

Forum Üstadı



MaşAllah (: Rabbim hiç ummadığın anda hayat arkadaşını çıkarmış karşına, ne mutlu size (:




Đ. Bunu beğendi.

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:23 .