İtiraf ediyorum : Ben 18 olmak istemiyorum =(
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Konu Kapatılmıştır
Seçenekler
Alt 26-07-2007, 01:32 #1

CurseD~DreamS

.....

İtiraf ediyorum : Ben 18 olmak istemiyorum =(



Evet arkadaslar büyümekten korkuyorum...Şu anda bana 20 yaşındaki bir insan bile kocaman geliyor.Oysa aramızda sadece 3 yaş var.Ve bu bile bana aramızda dağlar varmış gibi geliyor.Yazlıktaki 10 senelik arkadaşlarım,beraber oyunlar oynayıp,yaramazlıklar yaptığımız arkadaslarım bile 18-19 yasına geldiler...Bir çoğu seneye çalışmaya başlayacak.Ama ben bunu kabul etmek istemiyorum.İnanılması cok güç geliyor.

Ne kadar of la pufla gitsem de okula en rahat zamanlarım biliyorum.Ailenin ilk çocuğu ve tek kızı olduğum için her istediğim yapılıyor.Bir şeyi isterken alırken düşünmem gerekmiyor.Anlayacağınız bir çoğumuz gibi tabiri caizse ben de ekmek elden su gölden yaşıyorum.2 sene sonra kendi başımın çaresine bakmam gerekecek üni'de.Ondan sonra iş hayatı...Annemin prensesi olarak kalamayacağım sanırım... Düşe kalka da olsa kendim kuracağım hayatımı...Yemeğimi kendim yapıp,çamaşırlarımı kendim yıkayıp,en önemlisi kararlarımı kendim vereceğim.Belki de danışacak kimsem olmayacak...Bu durum beni hem korkutup hem de bana cesaretli olmam gerektiğini hatırlatıyor...
Bir yandan da üzülüyorum...Bu konuyu Fatih (FaTKaN) abmle konustum biraz o az da olsa içimi rahatlattı,özellikle benden büyüklerden yardım istiyorum...Bana yardımcı olursanız sevinirim



Benzer Konular

Görüntüleme:3385, Cevaplar:42

İlginizi Çekebilir >
Alt 26-07-2007, 01:49 #2

Vişиє

için şu zıkkımı


walla haklısın ne deyim





Alt 26-07-2007, 01:56 #3

CurseD~DreamS

.....


Sağol cok içim rahatladı





Alt 26-07-2007, 02:58 #4

»¦«ReBell»¦«

♥ღ!!..özℓє∂ιм


Bende senın gıbiydim canım şuan 18 buçuk yaşındayım şuan bile sorun ediyorum 19 olmak istemıyorum bazen. ben de ekmek elden su gölden yaşıyodum ama bi yere kadar hayatın bi ucundan tutmak gerekiyomuş belli bi yaşa gelince benımkı biraz erken oldu ama napalım ama şu yönden bak bide her yaşın ayrı bi güzelliği vardır ben bunu anladım.Canını sıkma atlatırsın eminim





Alt 26-07-2007, 03:43 #5

CurseD~DreamS

.....


İnş. dediğin gibi olur cnm bnm...Bu duruma gerçekten üzülüyorum...Doğru hayatın bir ucundan tutmak gerekiyor ama çekiniyorum ,bunu başarabileceğimden emin değilim sanırım =( Zahmet edip yardımcı olduğun için de ayrıca teşekkür ederim





Alt 26-07-2007, 03:57 #6

biricigim

Aktif Üye

Cnm penim yaa kIyamam Sene





Alt 26-07-2007, 09:33 #7

BeRKaY

Ailenizin Yöneticisi


Çok da büyük değilim sen le aynı yaşındayım ama şunu diyim sana sen annen ve babanın her zaman prensesi olarak kalacaksın hiç merak etme 2 yıl sonra kendi hayatını düşe kalka kurmaya çalışırken bakacaksın ki temelleri annen ile baban kuruyor..Kendini yalnız hissederken bi bakmıssın ellerine senin omuzun da seni destekliyorlar.


Büyümek hayatın kanunu bunu kimse engelliyemiyorum Benm güzeller güzelli dostum..


Ekmek elden su gölden diye düşünme bence onların senin için yaptıklarına sende karşılık verdin derslerini çalışarak başarılı olarak..

Ama sana yakın olanlar kadar belki yakın değilim ama ...

Kalbim durana kadar,
Mezara gidene kadar,
Sen hala beni kendine yakın görene kadar,
Ben senin yanındayım,

Dipnot:Şair yaptın kız beni sen..





Alt 26-07-2007, 09:54 #8

aybk_tatlı-cadı

Foruma Isınan Üye


Alıntı:
Çok da büyük değilim sen le aynı yaşındayım ama şunu diyim sana sen annen ve babanın her zaman prensesi olarak kalacaksın hiç merak etme 2 yıl sonra kendi hayatını düşe kalka kurmaya çalışırken bakacaksın ki temelleri annen ile baban kuruyor..Kendini yalnız hissederken bi bakmıssın ellerine senin omuzun da seni destekliyorlar.


Büyümek hayatın kanunu bunu kimse engelliyemiyorum Benm güzeller güzelli dostum..


Ekmek elden su gölden diye düşünme bence onların senin için yaptıklarına sende karşılık verdin derslerini çalışarak başarılı olarak..

Ama sana yakın olanlar kadar belki yakın değilim ama ...

Kalbim durana kadar,
Mezara gidene kadar,
Sen hala beni kendine yakın görene kadar,
Ben senin yanındayım,

Dipnot:Şair yaptın kız beni sen..
BERKAY ada bakınn ama çok haklıı





Alt 26-07-2007, 13:53 #9

|>*[S]aRMa$IK>*|

Yasaklı Üye

Benım melegım buyumkeden korkuyomus ama ınan buyumemek gıbı bı sansızmız yok keske olsaydı ama sole dusun melegım AILEN Seni BU YASA KADAR GETIRDI PRENSES GIBI YASADIN VE INSAN BELLI BI YASA GELDIKDEN SONRA IKINCI DEFA COCUK OLUYOR VE SENIN GOREVIN ARTIK ONLARA BAKABILMEK BEnCE BUYUK OLMAK O KADaRDA KOTU DEIL cunku kendı ısını kendın yapabılmek kendı paranı kendın kazanmak cok guzel ve huzur verıcı hayata daha sıkı tutunuyosun ayakların yere sımsıkı basıyor VE VEEE SEN KOCAMANDA OLSAN EVLENCEK YASADA GELSEN ANNENIN HEP KUCUK KIZI OLARAK KALICAKSIN BU GERCEGI HIC BISI DEGISDIREMEZ 20 YASINDAYIM AMA HALA GOZLERINDE BEBEK GIBIYIM HER DUSTUGUMDE HALA ENDISELENIYOLAR OYSA DUSTUGUMDE KALKMASINI COKDAN OGRENDIM O YUZDEN KORKULARIN OLMASIN HER YASIN KENDINE GORE GUZELLIKLERI VAR MELEGIM

sen herseyı basarabılıcek hayata sımsıkı baglanabılıcek her zorlugu asabılcek guce ve akıla sahıpsın melegım sakın korkma ne zaman aklına bısı takılırsa ben yanındayım





Alt 26-07-2007, 14:48 #10

CurseD~DreamS

.....


BeRKaY'ım btaneck arkadasım çok teşekkür ederim güzel yüreğini bana açıp beni kendine bu kadar yakın gördüğün için.Benim senin gibi bir dosta her zaman ihtiyacım var bunu unutma Her şey için teşekkür ederim canım benim ...

ablacım bitanem iyi ki varsın iyi ki yanımdasın.Senin gibi bi ablaya sahip olduğum için çok şanlıyım.Belki de haklısın yaşımın getirdiklerini yaşayıp öğrenmem gerekiyor.Umarım annemin gözünde hep dediğin gibi kalırım.Bana güvendiğin her zaman yanımda olduğun için sonsuz teşekkürler





Alt 26-07-2007, 15:15 #11

afacankız

Forum Heveslisi


benim yaşım 16'tı ama hiç büyükmek istemiyorum hep böle kalmak istiyorum nedense





Alt 26-07-2007, 15:55 #12

CurseD~DreamS

.....


Bir de bizim yaşlarımızdakilere büyümeye meraklı derler





Alt 26-07-2007, 20:23 #13

Eti_Puf

Forum Heveslisi


canim benim takma yaaa


sonucta hepimiz yaslanicaz alismissin sen ekmek elden su golden yasamaya zor geliyo tabi tmm belki anne artik her dedigini yapmiycak birazda kendin yapman gerekicek ama sen her zmn annenin kucuk prensesi olarak kalicaksin bunu unutma

bende 17 yasindayim ve 3. ayda 18 olcam Allahin izniyle ama hic oyle aboww yaslaniyomm diye depresyona girmiyom

ya bide beni yasima gore kucuk gordukleri icin pek sorunum olmuyo

takmamaya calis ok her zmn ii trafindan bak artik 18 yasindan kucukler bakamaz dediklerinde sen ben bakabilcem diyebilcen benimkide laf haa





Alt 27-07-2007, 15:08 #14

CurseD~DreamS

.....


=)) Sağol ya gercekten güldürdün beni





Alt 27-07-2007, 23:14 #15

MinGCY

Aktif Üye


alışırsın alışırsın hatta kaç olduğunu fark bile edemezsin..
büyümek bir erdem olgunluktur..
ilerde bu yazdığını okursan neler düşüneceksin kim bilir..





Alt 27-07-2007, 23:30 #16

CurseD~DreamS

.....


Fikirlerimin aynı olacağına eminim





Alt 27-07-2007, 23:35 #17

MinGCY

Aktif Üye


hiç sanmıyorum sen bundan 1-2 sene sonra bir bak bakalım ne olacak..





Alt 27-07-2007, 23:44 #18

CiMMCoN

нiρokoиdяiуak. . *


Canım benim aynı yaşlardayız seni çok iyi anlayabiliyorum Aynı şeylerden ben de korkuyorum ama olaylara iyi yönden bakmaya çalşıyorum, kendi ayakların üstünde durabilmek, ailenin gurur duyacağı bi kariyere sahip olmak, üniversiteli olmak... pek çok şey de aslında güzel olacak diye düşünüyorum... Belki üniversitede apayarı bi şehise gidicez, farklı kültürler, farklı insanlar... Düştüğünce kaldıracak kadar yakın olmayacak ailen bedenen ama ruhen daima seninle olacaklar Baban düşünecek acaba parası var mı, arkadaşları nasıl, annen yemek yedi mi giyindi mi diyecek, eve gittiğinde kocaman kucaklar açılacak sana Bence bunlar da yaşanılmayadeğer güzellikteler cnm bnm Sen her zorluğu atlatabilirsin cnm bnm sana güveniorum





Alt 27-07-2007, 23:46 #19

CurseD~DreamS

.....


Çok sağol canım benim...Belki de haklısın...Kariyer,kendine güven...Bunlar gurur verici şeyler ama hala bazı şeylerden emin değilim Umarım dediğin gibi olur





Alt 27-07-2007, 23:54 #20

** Yağmur_Perisi **

**Ç@RşI**


CANIM YA NEDEN KORKUYORSUN Kİ BÜYÜMEKTEN her yaşın kendi güzelliği vardır tamam belkide bazı şeylerde sınırlanman olacak ama bide şöyle düşün sen koskocaman kendi ayakları üzerinde duran kendi seçimlerini yapan bir kız olacaksın ve biraz da olgunlaşacaksın
mesela ben 22 yaşındayım ama hala içim çocuk ruhlu en güzel avantajımda bu yeri geldiginde çocuk yeri geldiginde bir genç kız olarak davranabiliyorum cnm





Konu Kapatılmıştır


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:21 .