Sponsorlu Bağlantılar:
  Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Önemli Açıklamalar Yaptı!
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 25-06-2018, 03:00 #1

For Answers

ÖZEL ÜYE

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Önemli Açıklamalar Yaptı!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven Önemli Açıklamalar Yaptı!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Önemli Açıklamalar Yaptı!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Sadi Güven, Türkiye'deki Genel Seçimlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

YÜKSEK SEÇİM KURULU (YSK) OYLARI ANINDA SİYASİ PARTİLERLE PAYLAŞIYOR!

Bugün genel seçimlerde sandık tutanakları ilçe seçim kuruluna teslim edildi, oyların girilmesi sırasında ıslak imzalı tutanaklar da resim formatında sisteme yüklenmektedir, sisteme girilen sonuçlar ve sandık sonuç tutanakları YSK'ya geldiği anda siyasi partilerle paylaşılmaktadır.

Genel seçimlerde sandık kurulları tarafından tutulan tutanaklar, YSK'ya teslim edilmekte, dört siyasi partinin üye olduğu seçim kurullarında sisteme girilmektedir, oyların girilmesi sırasında ıslak imzanın sayım döküm cetvelleri de resim formatında sisteme yüklenmektedir.

TÜRKİYE, GENEL SEÇİMLERDE DÜNYA'DA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRİYOR!

Genel seçimlerle ilgili olarak sandık sonuçlarının ilanıyla birlikte internet sitemizde ıslak imzalı tüm vatandaşlarımıza sunulmaktadır, karekodlar aracılığıyla bize geldiği anda siyasi partilerle 2014'den beri eş zamanlı paylaşılmaktadır, tüm türkiye cumhuriyeti vatandaşımızın incelemesine de açık tutulmaktadır, dünyada da bir ilktir.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN OYLARIN ÇOĞUNLUĞUNU ALDI!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) olarak sistemimizden oyların yaklaşık % 97.7'si alınmıştır, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde şuanda sisteme girilmeyen oyların seçimin sonucunu etkilememektedir. Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçimi kanunun geçerli oyların salt çoğunluğunu almıştır. Yüzde 10'luk barajı da aşan AK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, HDP, İyi Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Bugünkü genel seçimlerle ilgili tüm sonuçlar birkaç gün içerisinde tüm vatandaşlarımızın incelemesine açılacaktır.

Kaynak

Benzer Konular

Görüntüleme:44, Cevaplar:0

Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:56 .