At kuyruğu modelleri ve yapılışları (Adım adım)

Sizler için uğraştım didindim hiç bir masraftan kaçınmadım öhm. biraz zaman ayırdım ve elimden geldiğince detaylı ve çeşitli at kuyruğu modelleri bulmaya çalıştım. At kuyruğu modeli örgülü filan Ayrıca üstüne yapılışlarını da eklemeye çalıştım diyelim. Hem modelleri hem yapılışları kısaca.  Bu kapsamda bilgi veren bir yerler yok sanırsam.  Tabii ki bunu video dan ziyade görseller ile sunmaya çalışacağım. Videolar biraz kota düşmanı olduğu için içeriğin herkese hitap etmesi daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. At kuyruğu yapılışları gayet kolay olmasına rağmen bazıları zorlayabilir de bilemedim şimdi. :)

Adım Adım At kuyruğu modelleri ve yapılışları

At kuyruğu modelleri nasıl yapılır? yapılışı ve günlük paylaşımlara yer vermeye çalışacağım. Maşa ile yapımı örgü yapımı bağlama şekilleri vs. her şekilde paylaşımlar yapıyorum. Konuyu elimden geldiğince karışık tutmamaya çalışacağım bu sebeple yazıdan çok görsel paylaşmaya çalışacağım sizler ile. Çok fazla model olduğu için zaman zaman bunları güncelleyerek sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Tabii ki bu konuya büyük ihtimal ile 2. kere girmeyeceksiniz ama ilk girenler bu konunun sık sık güncellendiğini bilsinler isterim..

Kendi saç uzunluğunuza göre at kuyruğu modeli bulabilir ve kendinizce geliştirebilirsiniz de. Saç renginden ziyade gürlüğü ile alâkalı düzenlemeler yapabilirsiniz. Ayrıca at kuyruğu modeli erkek için farklı bir konu üzerinden devam edeceğiz.

 

Alttaki modellerin yapılışında zorlanıyorsanız eğer 4. sıraya eklediğimiz at kuyruğu modeli anlatımını okuyarak diğerlerinin de yapılışlarını bu mantıkla kısa süre içerisinde çözebilirsiniz.

Örgü ve At kuyruğu saç modelleri görseller

  1. Model Öncelikle kolay bir model ile başlayalım ki hızlı bir şekilde işini görmek isteyenler çıkıp gitsinler, :) adım adım bu modeli çeşitli saç boylarında sizler de yapıyorsunuzdur zaten..
  Dalgalı Saç Toplama Modelleri

at kuyruğu modelleri adım adım

2. Model biraz daha karmaşık fakat kolay gözükse de tek başına yapılması biraz zor bir model tabii ki. Ama sonucu güzel mi? Güzel..

at kuyruğu modelleri adım adım

3. Model yana doğru dönük bağlı bir at kuyruğu modeli. 



at kuyruğu örgü

4. Model Bu modelde detaylıca yazarak anlattık zaten Size sadece yapması kalıyor, kabul ediyoruz en zor kısmı sizde :) 

at kuyruğu

5. model evet tahmin edilebildiği gibi at kuyruğu kurdele model, yapılışı biraz zor gözükebilir fakat adımları teker teker incelerseniz aslında o kadar da zor olmadığını 1-2 dk içinde yapılacak bir at kuyruğu modeli olduğunu görebilirsiniz.

 

at kuyruğu şekilleri

6. model, bu modeli at kuyruğu olarak kabul etmiyoruz ama hoşumuza gittiği için paylaşma gereği duyduk diyebiliriz. :) Sizce de güzel değil mi?

at kuyruğu örgü

7. Model sık sık yapılan modellerden, adımları bol tutulmuş daha kolay anlayabilmeniz için.

at kuyruğu

8. Model 3d çizim olarak hazırlanmış güzel bir kaç model. nerede bırakacağınız size kalmış, dilerseniz sonuna kadar yapabilirsinizde.

at kuyruğu 3d

9. Model evet yana doğru yapılan güzel at kuyruğu modellerinden birisi, beğeneceğinizi tahmin ediyorum..

at kuyruğu yandan

10. model ile sizler için farklı bir seriye giriyoruz, biraz uzun ama detaylı anlatımlar sizlerle birbirinden güzel at kuyruğu şekilleri

Bu sefer sizlere daha detaylı bir şekilde nasıl bu modeller çıkarılıyor gösterelim istedim. Bu sebeple biraz uzun görseller olabilir ama idare edin.

at kuyruğu yapılışı

11. Model tabii ki bunun devamı olan farklı bir model, kafanızı karıştırmaması için araya yazı yazmamız daha doğru olacak :)

 

Gerçek bir model diyebiliriz. Bu hanım kızımız güzel bir şekilde bizlere adım adım nasıl yapılacağını göstermiş.

 

at kuyruğu modeli

 

12. Model, sanırım artık yorulmuşsunuzdur, sona doğru yaklaşsak iyi olacak :(

at kuyruğu adım adım

13. Model ve devamı yakında umarız. Düğüm örgülü at kuyruğu

  Kısa Saç Toplama Modelleri

at kuyruğu

 

Görseller farklı kaynaklardan alınmıştır. Videolu anlatım ve diğerleri de sizlerle olacak çok yakında, Sayfayı çok uzun tutmak istemediğimiz için elimizden geldiğince sade tutacağız.

At kuyruğu modelleri ve yapılışları (Adım adım)” için bir yorum

  1. Modeller çok güzelmiş sağolun, bir kaçını bir kaç güne yayarak deneyeceğim, keşke benimde paylaşma imkanım olsa da kendi hazırladıklarımın fotoğrafını çekip paylaşabilseydim. Ne güzel olurdu..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir