Sadece SuSuyoRum..!
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 23-04-2006, 20:19 #1

EfteLya

Foruma Isınan Üye

Sadece SuSuyoRum..!



Bu sana yazdığım son satırlar...
Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş. Kilit vurdum kalbime, umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün… Alın artık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda...
Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana.. Arkanı döndüğün ilk andan gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum.
Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay... Gittiğini sandığın sen, giderken bende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden.... Geri vermeyeceğim onları, benim onlar, bana ait.
Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil.. Belki bir gün sevmeyi öğrendiğin de yanında ben olmayacağım.. Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkası olacak yatağında.. Benim içinse sadece “sen” var olacak baktığım her yerde... Ve işte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yağan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı. Kim bilir belki de aynadaki hayalin ilk kez asacak suratını bana ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım!
Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık. Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı diliyor....
Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye.. Seni düşünüyor ve gecenin ayazında üşüyorum.. Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum…..



Benzer Konular

Görüntüleme:613, Cevaplar:21

İlginizi Çekebilir >
Alt 23-04-2006, 20:22 #2

şєђzค๔є

O|UrUNa b¡rAk


Çok güzel Bitanem Yazan ellerine sağlık...





Alt 23-04-2006, 20:23 #3

EfteLya

Foruma Isınan Üye


beckham_38,SaoL cnSı okyan gözLeRine SağLık





Alt 23-04-2006, 20:26 #4

DJ-SeRKaN

Yasaklı Üye

ellerine saglık





Alt 23-04-2006, 20:26 #5

[ʋʗʋяʋɱʗiʗϵԍi]

'sTNbL


Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil.. Belki bir gün sevmeyi öğrendiğin de yanında ben olmayacağım..


muhtesem bi yazi ya





Alt 23-04-2006, 20:37 #6

EfteLya

Foruma Isınan Üye


SaoLun cnLaR okuyan gözLeRinize SağLık





Alt 23-04-2006, 20:38 #7

ʍαυι

Kartaliçe


ellerine sağlık...





Alt 23-04-2006, 21:20 #8

TaTLixPeRi

Forumun Tiryakisi


Eline Saglik.





Alt 23-04-2006, 22:45 #9

CanimSin_HL

Deneyimli


Daha Önce okumustum sağoL canısı eLLerine saGLık.





Alt 24-04-2006, 00:28 #10

hayalinim1011

Forum Heveslisi

Eftelya ellerine sağlık güzel olmuş valla

Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık.... Bu cümle beni anlatn bişe offff of..

..:::EMEĞE SAYGI LÜTFEN:::..





Alt 24-04-2006, 17:37 #11

Mavi_04

Foruma Isınan Üye


yüreğne sağlık......





Alt 24-04-2006, 17:38 #12

*°|CaRaMeL_a|°*

Forumun Tiryakisi


eline saglik





Alt 24-04-2006, 17:40 #13

cici

Foruma Isınan Üye


eline yüreğine sağlık





Alt 24-04-2006, 19:35 #14

EfteLya

Foruma Isınan Üye


SaoLun bencede çok güSeL bi yazı tşkLeR





Alt 24-04-2006, 20:46 #15

sheker_büshra

Forum Heveslisi

çok güsel canım





Alt 25-04-2006, 15:17 #16

EfteLya

Foruma Isınan Üye


SaoL cnm okuyan gözLeRine SağLık.!





Alt 25-04-2006, 15:24 #17

DeLiRukisH

Aktif Üye


bencede çok GüzeL bi yazı eLLerine SağLık bacıSı...





Alt 25-04-2006, 17:40 #18

κıяıκ ĐüѕŁєя

Forumun Tiryakisi


eLine sağLık





Alt 25-04-2006, 20:51 #19

EfteLya

Foruma Isınan Üye


DeLiRukisH,SaoL cnm

_sevecen_,SaoLaSın okuyan gözLeRine SağLık





Alt 25-04-2006, 23:00 #20

SnnR

Forumun Tiryakisi


çok güzel canim ellerine ve yüregine saglik





Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:44 .