Sponsorlu Bağlantılar:
  Sadece SuSuyoRum..!
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 23-04-2006, 20:19 #1

EfteLya

Foruma Isınan Üye

Sadece SuSuyoRum..!

Bu sana yazdığım son satırlar...
Bu dinlediğim son şarkı bizim üstümüze söylenmiş. Kilit vurdum kalbime, umutlarıma. Ne bundan böyle sevdaya dair bir şeyler beklenebilir yüreğimden ne de nefret edebilirim birinden. Ben hamal değilim ki; hep kahrını taşıyım ömrün… Alın artık üzerimden hayata dair ne varsa. Alın sevdaya dair acıları, paylaşın aranızda...
Sen sanıyorsun ki, kolay geliyor gidişin bana.. Arkanı döndüğün ilk andan gözlerim gülecek mi yeniden sanıyorsun? Söylesene! Sen ne sanıyorsun aşkı, sevgiyi, söylesene! Kolay olan, kaçmaksa, yalansa, vazgeçişse; ben zor olanı seçiyorum ve Seni Hala Seviyorum.
Sen öyle san, farzet ki her şey çok kolay... Gittiğini sandığın sen, giderken bende kalanlarını, yani seni, yani aşkı, yani bizi alamayacaksın benden.... Geri vermeyeceğim onları, benim onlar, bana ait.
Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil.. Belki bir gün sevmeyi öğrendiğin de yanında ben olmayacağım.. Bir sabah gözlerini yeni doğan güne açtığında başkası olacak yatağında.. Benim içinse sadece “sen” var olacak baktığım her yerde... Ve işte ilk defa o gün sebepsiz ağlayacağım, o gün yağan yağmur gizlemeyecek gözyaşlarımı. Kim bilir belki de aynadaki hayalin ilk kez asacak suratını bana ve o sabah sensiz ve üşümüş uyanacağım!
Her şeyin bir bedeli var biliyorum ve bende bu bedeli ödüyorum. Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık. Oysa yüreğim her şeye rağmen mutlu olmanı diliyor....
Seni bulduğum yerden başlıyorum yürümeye.. Seni düşünüyor ve gecenin ayazında üşüyorum.. Veda bile etmeden gidişin geliyor aklıma, sadece susuyorum…..



Benzer Konular

Görüntüleme:600, Cevaplar:21

Alt 23-04-2006, 20:22 #2

şєђzค๔є

O|UrUNa b¡rAk

Çok güzel Bitanem Yazan ellerine sağlık...




Alt 23-04-2006, 20:23 #3

EfteLya

Foruma Isınan Üye

beckham_38,SaoL cnSı okyan gözLeRine SağLık




Alt 23-04-2006, 20:26 #4

DJ-SeRKaN

Yasaklı Üye
ellerine saglık




Alt 23-04-2006, 20:26 #5

[ʋʗʋяʋɱʗiʗϵԍi]

'sTNbL

Biliyor musun, acı olan asla gidişin değil.. Belki bir gün sevmeyi öğrendiğin de yanında ben olmayacağım..


muhtesem bi yazi ya




Alt 23-04-2006, 20:37 #6

EfteLya

Foruma Isınan Üye

SaoLun cnLaR okuyan gözLeRinize SağLık




Alt 23-04-2006, 20:38 #7

ʍαυι

Kartaliçe

ellerine sağlık...




Alt 23-04-2006, 21:20 #8

TaTLixPeRi

Forumun Tiryakisi

Eline Saglik.




Alt 23-04-2006, 22:45 #9

CanimSin_HL

Deneyimli

Daha Önce okumustum sağoL canısı eLLerine saGLık.




Alt 24-04-2006, 00:28 #10

hayalinim1011

Forum Heveslisi
Eftelya ellerine sağlık güzel olmuş valla

Ödediğim bedel sensizlik, yalnızlık, aşksızlık.... Bu cümle beni anlatn bişe offff of..

..:::EMEĞE SAYGI LÜTFEN:::..




Alt 24-04-2006, 17:37 #11

Mavi_04

Foruma Isınan Üye

yüreğne sağlık......




Alt 24-04-2006, 17:38 #12

*°|CaRaMeL_a|°*

Forumun Tiryakisi

eline saglik




Alt 24-04-2006, 17:40 #13

cici

Foruma Isınan Üye

eline yüreğine sağlık




Alt 24-04-2006, 19:35 #14

EfteLya

Foruma Isınan Üye

SaoLun bencede çok güSeL bi yazı tşkLeR




Alt 24-04-2006, 20:46 #15

sheker_büshra

Forum Heveslisi
çok güsel canım




Alt 25-04-2006, 15:17 #16

EfteLya

Foruma Isınan Üye

SaoL cnm okuyan gözLeRine SağLık.!




Alt 25-04-2006, 15:24 #17

DeLiRukisH

Aktif Üye

bencede çok GüzeL bi yazı eLLerine SağLık bacıSı...




Alt 25-04-2006, 17:40 #18

κıяıκ ĐüѕŁєя

Forumun Tiryakisi

eLine sağLık




Alt 25-04-2006, 20:51 #19

EfteLya

Foruma Isınan Üye

DeLiRukisH,SaoL cnm

_sevecen_,SaoLaSın okuyan gözLeRine SağLık




Alt 25-04-2006, 23:00 #20

SnnR

Forumun Tiryakisi

çok güzel canim ellerine ve yüregine saglik




Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:23 .