..::Gidiyorum::..
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 28-03-2008, 11:52 #21

go_girl

Foruma Alışıyor



SENİ SAKLAYACAĞIM

Seni saklayacağım inan
Yazdıklarımda,çizdiklerimde,
Şarkılarımda,sözlerimde.



Sen kalacaksın kimse bilmeyecek,
Ve kimseler görmeyecek seni,
Yaşayacaksın gözlerimde.



Sen göreceksin,duyacaksın
Parıldayan bir sevi sıcaklığı,
Uyuyacak,uyanacaksın.



Bakacaksın benzemiyor
Gelen günler geçenlere,
Dalacaksın.



Bir seviyi anlamak
Bir yaşam harcamaktır,
Harcayacaksın.



Seni yaşayacağım,anlatılmaz,
Yaşayacaksın gözlerimde;
Gözlerimde saklayacağım.



Birgün tam anlatmaya...
Bakacaksın,
Gözlerimi kapayacağım...
ANLAYACAKSIN.





Alt 28-03-2008, 11:52 #22

go_girl

Foruma Alışıyor


Kurşuni sevdaların yaşandığı,
Masallar çoktan geride kaldı.
şu üç kısa günümde tükettim,
Bütün aşkları.
Adını masal koydum,
Beklediğim yollarda,
Bir var, bir yoksun.
Sen de yaşadığım,
Tüm aşklar gibi;
Hem çok, hem yoksun.

Sen ey çocukluk masallarımın,
Kar perisi !
Çoktan vurdun saçaklarda ki
buzdan hançerinle.
Çektin vurdun beni son defa
GÖZLERİNLE.





Alt 28-03-2008, 11:53 #23

go_girl

Foruma Alışıyor


Hayallerim dustu denizlere
Dalgalar vurur bilmedigim sahilere adini
kucuk bir limanda bulurum kendimi
Bir balikcinin agina takilmis bakislarim
Tum renkler ayni
Mavi deniz , mavi gokyuzu
toprak mavi dus tarlasi
Bence ; Sadece bir kum tanesi
Sana yangin...
Sana ac...
Sana susuz...
Sana sevdali..





Alt 28-03-2008, 11:53 #24

go_girl

Foruma Alışıyor


Ellerin benimkilerden uzaklasiyor
Gozlerim seninkileri kaybediyor
Butun benligim bunu biliyor
Cok can yakiyor...

Opucuklerin sogumus
Ellerin ne zaman yok olmus
Bakislarin silinip ucmus
Yerlerini yaslar doldurmus...

Gidiyorsun bile bile
Terk edisini izliyorum sessizce
Gucum yetmiyor onlemeye
Kaybediyorum seni gunden gune...

Seni cok seviyorum , biliyorsun
Niye sessizce terk ediyorsun?|?
Her gun biraz daha uzaklasiyorsun
Durduramiyorum, gidiyorsun.

Birakma her seyi, dur , gitme
Her seye ragmen kal benimle
Birakma beni , bu kadar uzme
Ne olur gitme.....





Alt 28-03-2008, 11:54 #25

go_girl

Foruma Alışıyor


Pencereden baktığımda görüyorum
Senin yüzün incir yaprağında
Senin ürkekliğin duvar üstünde yürüyen
Bir kedinin kıvraklığında

Aynada dururken görüyorum
Kırmızı öpüşün sol yanağımda
Dişimi fırçalarken senin ağzın
Serin suların berraklığında

Rakı devrilmiş masalarda yokluğun
Veya benden önce kalkıp gitmişliğin
Gece boyu dolandığım barlarda
Sarhoşlara tekrarladığım adın
Balıkçı kahvesinde,çorbacıda,kenarlarda

Dökülmek istemiyorum hayır!..
Çingene çiçekçiler habire yaltaklandığında
Bilmediğim soruların açtığı çukuru
Yalanlarla doldurmak istemiyorum

Seni kaybettim galiba
İki taşın arasında kaldım
Bu, benim hatam değildi
Seni ben çook geç tanıdım

Derin acılar bahçıvanı
Yüreğime ne ektin böyle...
Aşk korkağını bağışlar mı?
Söyle...

Aramak ne kötü herkeste seni
Her gözde bulup yanılmak seni
Ah turuncu rüyalar güzeli
Hem kendini yok ettin
Hem beni

Başka ne acıtabilir içimi
Yaşım kırkı devirmişken
Seni böyle patavatsızca sevmişken
Ve, tam aynayı güneşe çevirmişken
Başka ne...

Seni vefasız aşklara bırakıyorum
Yüzümü kırılan bardaklarda ara
Düşünme ben ne olurum
Sanırım bi daha onarılmaz
İncinen gururum....





Alt 28-03-2008, 11:54 #26

go_girl

Foruma Alışıyor



Sevdim bir kere seni
Bin umutla bağlandım
Desteğini göremedim
Beni bir türlü sevemedin

Kalbimin acısını hiç hissetmedin mi?
Gözlerimin dolgunluğuna hiç bakmadın mı?
sözlerimi hiç saymadın mıı?
Doğru askım doğru!
sen bana ne zaman aşık gözüyle baktın ki!
Sorma
Söz etmem
Umutlanmam hata
ama unutma
diyemem hiçbir zaman sana elveda





Alt 28-03-2008, 11:55 #27

go_girl

Foruma Alışıyor


Pencerenin önünü ben mekan tuttum...
Gelirsin diye yollara baktım.
Gelmedin vefasız, boynumu büktüm..
Yalanlar söyledin, ben sana küstüm...
Beni böyle yüzüstü bırakıp gittin..
Gönlümü, ömrümü perişan ettin..
Gelmedin vefasız, boynumu büktüm..
Yalanlar söyledin, ben sana küstüm...
Böyle ayrılıklar, sonsuz gidişler..
Haram oldu bana, sensiz gülüşler..
Gelmedin vefasız, boynumu büktüm..
Yalanlar söyledin, ben sana küstüm..
Elvedalar demen, zulümdur bana..
Hatıralarım hep senden yana..
Gelmedin vefasız, boynumu büktüm....
Yalanlar söyledin, ben sana küstüm...





Alt 28-03-2008, 11:55 #28

go_girl

Foruma Alışıyor


Bir gece yıldızlara baktım,
Gözüme bir ışık çarptı, O hepsinden farklıydı
Tüm şehvetiyle parlıyordu gökyüzünde
Sanki diğer yıldızlara nispet yaparcasına
Ben en güzelim diyordu, bunu hakediyordu
Diğer yıldızlar sönük kalmıştı onun bu güzelliği karşısında
Kıskanıyordu diğer yıldızlar..
Neden O daha güzel diyorlardı neden daha çok parlıyor ?
Ama sebebini anlayamıyorlardı
Sonra birgün sönük yıldız parlak yıldıza sordu
Sen neden bu kadar güzelsin diye
Parlak yıldız şöyle dedi :
Ben kötülük yapmıyorum, herkese yardımcı oluyorum
Kimsenin kalbini kırmıyorum DOSTUM !!
Sönmüş yıldız büyük bir şaşkınlığa uğruyor
Parlak yıldızın ne anlatmaya çalıştığını anlamıyor
Ona DOST ne demek diye soruyor
Çünkü bugüne kadar DOST kelimesini duymamıştır sönmüş yıldız.
Parlak yıldız açıklamaya başlıyor
Dost; kötülük yapmayı sevmeyen , arkadaşları için herşeyi yapabilen
Gerektiğinde onunla mutlu olup , onunla acı çekebilen
Hayatındaki tüm güzellikleri arkadaşlarıyla paylaşabilen kişidir DOST
Sönmüş yıldız o an duruyor, kendini sorgulamaya başlıyor
Sonra üzülüyor kahroluyor , neden ben dost değilim diyor
DOST'un tavsiyelerine uyuyor
Dost gibi olmaya başlıyor , sevinçlerini mutluluklarını
Başkalarıyla paylaşmaya başlıyor
Diğer sönmüş yıldızlarla tek tek konuşuyor
Ve sonunda gökyüzündeki bütün yıldızlar parlamaya başlıyor..

Ama orada bir yıldız var ki;
Onun şehvetine güzelliğine hiçbir yıldız ulaşamıyor
Çünkü o yıldız TEKTİR ve gerçek bir DOST'tur.





Alt 28-03-2008, 11:56 #29

go_girl

Foruma Alışıyor


Sen Yoksun...

SENSİZLİĞİN SABAHINDAYIM ŞİMDİ
HER YER SENSİZ
HER YER KARANLIK
SANKİ HİÇ GÜN DOĞMAMIŞ ÜZERİME
HİÇ DOĞMAMIŞ GÜNEŞ

YÜREĞİM SUSKUN
YÜREĞİM ÇARESİZ AĞLIYOR BENDEKİ SENSİZLİĞE
SENSİZLİĞİN SABAHINDAYIM ŞİMDİ
SENDEN GERİYE HASRETLER KALIYOR
SONU KALMAYAN HÜLYALAR
BİR TÜRLÜ BİTMEYEN GECE
BİR TÜRLÜ BİTMEYEN YOL
HEP GÜN BATIMLARI
HEP KARANLIKLAR
SENSİZLİĞİN SABAHINDAYIM ŞİMDİ
BİR BOŞLUK VAR YÜREĞİMDE SEN YOKSUN DİYE...





Alt 28-03-2008, 11:58 #30

go_girl

Foruma Alışıyor


Bana yansıyan bir sen var şimdi sisli aynalarda
Ve yaşlı gözleri vuruyorum,kırılsın bu işkence
Ama çare değil, bu acı...
Gözyaşlarım dağılıyor,parçalanıyor damlalar bir bir parmaklarımın ucunda.
Çarpıyorum sen kokan ellerimi,
Bu soğuk aynaların yaşlı yüzüne.
Ben kanıyorum acılar içinde damla damla
Titrek bir yanlızlık alıyor yerini
Hıçkırıklar sana düğümleniyor
Eşsiz kelimeler seni fısıldıyor
kanlı yorgun dizelere.
Zamanın içinde kaçarken:
Benim bile düşleyemeyeceğim,
ama yinede inandığım sensiz senelere.
Kusuyorum öfkemi içim çıkarcasına umut ettiğim geleceğe.
Anladım ki acıma susamışcasına kuruyan ellerin
Çekmiş çorak avcunun içine saat ve takvimlerimi.
Ne fayda geçmiyor sana saplanmış zaman
Olmayacaktır bir başkası benden başka,
Kırık kanlı gözyaşlarıyla buğulu aynalara bakan..





Alt 28-03-2008, 11:58 #31

go_girl

Foruma Alışıyor



Issız sokaklarda dolaştım.
Soğuk kaldırımlarla tanıştım.
Sokak lambalarıyla sohbetin tadını aldım
Ellerim cebimde
Yoluna arkadaş ettiğim
Teneke kutuya anlattım seni
Günlerce seni düşündüm
Bazen ağladım
Bazen sustum
Bazen tebessüm ettim geçmiş günlere
Katlandım
Ama canım çok yanıyor
İçimde bilemediğim bir şeyler oluyor
Kimi zaman avazım çıkıncaya kadar bağırdım
Bazen bir köşede ağlamak geliyor
Kayıp şehrin duyguları içindeyim
Seni çok özledim
Gözyaşlarımı içime akıttın
Yüzüm güleç
Kimse bilmedi kayıp duygularımı
Göstermedim kimseye gerçek yüzümü
Seni çok özledim





Alt 28-03-2008, 11:59 #32

go_girl

Foruma Alışıyor


Bu hayatı benmi seçtim sanırsın
Lanet olsun yeter artık be felek
Boş boşuna günahımı alırsın
Lanet olsun yeter artık be felek
Suçum neki günahım ne bilmiyom
Sürünüyom sürünüyom ölmüyom
Eller güler ben aglıyom gülmüyom
Lanet olsun yeter artık be felek
Yüzüm güler içim kara bağlıyor
Bu gariban için için aglıyor
Yaram derin içerimi daglıyor
Lanet olsun yeter artık be felek
Ben çekerim kimse bilmez halımı
Dert iyiye bulmuyorki zalımı
Felek kırdı kanadımı dalımı
Lanet olsun yeter artık be felek
Ahmet Erbay yüzün neden gülmedi
Yaşıyormu ölümüdür bilmedi
Yalvarıyom yakarıyom olmadı
Lanet olsun yeter artık be felek





Alt 03-04-2008, 11:20 #33

go_girl

Foruma Alışıyor



VarsayiLan GozLerdeKi İsiK
Yada ArzuLanan Bir muTLuLuk
Yoksaysan Ne FarkEder
yeTmezmi Sanki HayaLLer
Zor DeğiL Tasimak yeTer
Gokyuzune Bak NeLer Var NeLer
Alda GeL hayaLLerini Korkmadan
Gece sizide Misafir Eder
Sensiz DeğiLdir Gece Sandigin Kadar
Gece Meskine Ay'ıda KaTar
Gormesende SessizLeri KimLer
KimLer Basını Omuzuna yasLar
Gece GorebiLene İsik Sacar
Ve duyabiLene Ask'i FisiLdar
Gece Birde Sana Bos KagiT BaGisLar
Yaz KaybeTTiGinLe Beraber
Gecenmin Hatırına Bir An KaGiTLarda AgLar......





Alt 03-04-2008, 11:21 #34

go_girl

Foruma Alışıyor


-BENİM MUTLU OLDUĞUM TEK AN-
Uçsam hiç bilmediğim bir yere
afallasam,gören göz görmez olsa
Anlık parıltılar ve milyonlarca renk
Çakıp dursa beynimde
Anlam veremesem olanlara
Açıklayan biriside olmasa
Bakakalsam öylece,olabildiğine saf
Havanın kokusu olmasa
koku alamasam
Nefes alıp verdiğimi unutsam
Sesler gelse garip ve duymadığım
Ve bu sesler beynimde yankı bulsa
Ve beynim onları anlamlandıramasa
En ufak endişe kırıntısı duymasam
Koşmak istesem ve bu isteğimle
Uçmam bir olsa
Tenimde ferahlık hissetsem
Hafif soğukluk çok hafif
Tüylerim ürperse ve mutlu olsam
Kalkıp gitmek serbest olsa
Ve ben hiç tercih etmesem
Ve o gelse
İkimizde toz olsak karışsak sırra..........





Alt 03-04-2008, 11:23 #35

go_girl

Foruma Alışıyor


Karanlık sular çekiliyor hücrelerime
Hasret vuruyor gözlerime
Sensizlik acımadan saplanıyor
Kalbimdeki sevgine...

Bedenim yıkıldı kaldı olduğu yere
Hayallerim yerle bir oldu
Yalan sevgin vurdu beni
Sevgimi, umutlarımı...

Fazlasıyla kimsesizim
Göçebe olmuş yüreğimle
Her sabah yeni yolculuklara çıkıyorum
Umudun türküsünü söylüyorum öksüz bakışlarımla...

Karanlığa mahkum ettin günlerimi
Aklıma düştün en olmadık zamanlarda
Zamansız yaralandım
Acılarım yüreğimde çöreklendi...

Sen yoksun...
Her yanım sislerle kaplı
Ne seni görebiliyorum..
Ne de çevremdekileri.....





Alt 03-04-2008, 11:23 #36

go_girl

Foruma Alışıyor


Bu sabah hüzünlüyüm, dokunsalar ağlarım..
Kalbim acılarla dolu, yokluğunun ilk sabahında..
Unutmuşum saatleri, zamanlar durmuş senin için..
Gidişine sabahlar bile isyan etti....
Sensiz güneşler bile doğmuyor, gözlerimde..
Zaman acımasız, zaman hain....
Bir sözünle güneşler batırmışsın, sabahlarımda..
Atmış gitmişsin beni bir köşeye..
Yokluğun bana doyar, ben yokluğuna susamışım..
Aklıma geldiğinde yudum yudum tükenirim..
Yokluğunun ilk sabahında...
Bir gün gelir bende çekip giderim sevginden..
Ama ozamana kadar bin kere ölürüm..
Bin kere dar ağacına asarım duygularımı..
Ama yinede fayda vermez, isyan ederim kaderime..
Dudaklarım boykot etmiş adını , zamansız..
Matemini dalga dalga yazarım gecelerime..
Gözlerim seni ağlar, ellerim seni yazar..
Ben çeker giderim hayatından, sen kalırsın o şehirde..
O şehirde insanlar çabuk unutulur, çabuk biter sevgiler..
İçeceğim yokluğuna , bu gece nöbet nöbet..
Lanet olsun bu karşılıksız sevdalarıma..
Lanet olsun beni hiç sevmemişliğine....
Benim olmayacağını bilerek yazacağım..
Ve benim hiç olmadığına içeceğim..
Vaad edeceğim bir şey yok sana benden başka..
Ama sen beni anlamadın istemedin asla...
Uzaklarda ışık var ama senin ışığına benzemez..
Öyle bir ateş yaktın ki bende yazmakla bitmez..
Sen beni aramazsın, özlemezsin biliyorum..
Ben seni esen yellerden bile soruyorum...
Öyle bir şarkı olsa ki seni anlatmasa..
Öyle bir şiir olsa ki seni yazmasa..
Öyle bir gün olsa ki senle doğmasa..
Çeylan gözlüm, yokluğunun ilk sabahında..
Sana hasretim sarılmasa..





Alt 03-04-2008, 11:25 #37

go_girl

Foruma Alışıyor



Kaçmaya çalıştığın gerçek,
Birgün karşına çıkacak.
Ve işte o gün
Kaçacak yerin olmayacak.
Ben senin varlığını seviyorum,
Yokluğunu seviyorum
Sana ulaşamadığım dakikalarda.
Seni duymayı
Seni özlemeyi
Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum.
Hiç korkmuyorum seni sevmekten.
Senin gülüşünü seviyorum.
Her bana bakışında
Gözlerinede okuduğum o duyguyu
Gözlerindeki gözlerimi seviyorum.
Gönlünü seviyorum
Özünü seviyorum senin
Dudaklarındaki sözlerimi seviyorum
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Ben sendeki o sıcaklığı
Sana olan uzaklığı seviyorum.
Yanaklarından akan göz yaşlarını
En çok, dağınık olduğunda saçlarını
Beni arayan ellerini seviyorum.
Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen
Ayrılığını seviyorum,
En çok yalnız kaldığımda
Beni bulan gönlünü seviyorum.
Ben en çok senin bana olan
Sevgini seviyorum.
İçimden haykırmak geliyor.
Dünyaya sığdıramadığım seni
Kalbime sığdırmak geliyor.
Ağlamak geliyor seni görmezsem
Özlemek geçiyor içimden seni
Sevmek geçiyor.
İçimden sana doğru giden
Bin bir türlü yol geçiyor.
İçimden sen mutlu olacaksan
Ölmek bile geçiyor gülüm.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Ben yalnızca seni seviyorum,
Ne o muhteşem güzelliğin
Ne kalbimdeki özelliğin
Ne de sevdiğim için değil,
Seni yalnızca sen olduğun için,
Ruhun için
Kalbin için
Aklın ve sevgin için seviyorum seni.
Ben seni en çok kendim için seviyorum
Belki de ilk defa bencil oluşumu
Sana borçlu olduğum için.
Seni her şey için seviyorum.
Ve sahip olmadığım
Hiçbir şey için.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Her dakika seninle olmayı seviyorum.
Gözlerimi her açtığımda
Aklıma gelişini seviyorum.
Her gece uyumadan önce
Seni sevdiğim aklıma gelince
Sensiz uyumayı bile seviyorum
Uyumadan önce seni düşününce.
Ben seni en çok
Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Ben seni bu şehirde olduğun için değil
Benimle aynı toprağa ayak bastığın için
Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum.
Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı
Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum.
Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi
Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni.
Beş bin yaşındaki bu dünyada
Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum.
Ben seni benimle yaşadığın için
Benden hiç gitmediğin için seviyorum
Beni hiç terketmediğin için.
Ellerini seviyorum tanrıya açıldığında
Kalbini seviyorum kapıları açıldığında
Ve gözlerini seviyorum
Her karşımda kapanıp açıldığında.
Bana baktığında
İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum,
Her bana baktığında
Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Her kibrit çaktığımda
Alevin içinde seni görmeyi seviyorum.
Her sigara yaktığımda
Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum.
Her bana baktığında
O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi
Yalnızca sen olduğun için hayatımda
Kendimi bile seviyorum
Sen olunca aklımda.
Kalbimi seviyorum seni seviyor diye
Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye.
Ruhumu seviyorum, seni ruhuna
Bu kadar yakın diye.
Varlığımı seviyorum,
Sırf sana borçlu olduğum için
Mutluğumu seviyorum.
Gülümsememi seviyorum seni düşününce
Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Ben sana olan sevgimi yazan
Kalemimi seviyorum.
Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum.
Sana olan sevgime benzettiğim
Her sevgiyi seviyorum.
Bana seni hatırlatan herşeyi
Sana giden yolları seviyorum.
O kadar çok seviyorum ki seni
Seni kaybetmek korkusunu bile,
İçinde yalnızca, sen olduğun için
Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için
Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Yine de korkmuyorum seni sevmekten.
Seni seviyorum.





Alt 03-04-2008, 11:26 #38

go_girl

Foruma Alışıyor


Bu günlerde yine aklımdasın



Adın anılmaya görsün



Günlerce çıkmıyorsun hayatımdan



İçimde bir sızıyla yaşıyorum seni



Yeni baştan.



..::Gidiyorum::..



O uykusuz kaldığım geceler gibi yine gecelerim



Belki eksik kaldık yada çok anlamsız bittik



Artık nedenlerle ve sonuçlarıyla yaşamasamda



Bana gelmeyeceğini biliyorum.



Sana gelemiyeceğimi bildiğim gibi.



Çaresizliğin böylesini aklım almıyor



Sana söyleyemediklerim içimde büyüyor



Beni boğarak.



[IMG]*************************/images/statusicon/wol_error.gif[/IMG]Resim Otomatik Küçültülmüştür. Bu yazıyı Tıklayarak Orjinal Halini Görebilirsiniz. Bu resim 850x425 Boyutlarında ve 82 KB dir...::Gidiyorum::..



Ölüyorum bazen…



O gülen güzel yüzüne bakıyorum



Neler neler hatırlıyorum bir bilsen diyorum



Fotoğrafına bakarak



Unutan hatırlar halbuki haklısın



Ben hiç unutmadımki...



..::Gidiyorum::..



Şizofrenik sen sancılarımdan birini yaşıyorum bir kez daha



Saatlerce konuşarak seninle.



Karda açan “kardelen” çiçeğim



Sana sesleniyorum duymasan da beni



Kimseyi sevmedim böylesine



Seni seviyorum diyenler unuttular adını



Ben unutmadım!





Alt 03-04-2008, 11:26 #39

go_girl

Foruma Alışıyor


Bu sana ikinci şiirim baharım,
Yine haykıracağımı sanıyorsun belkide sevgimi,

ortaya koyacağımı zannediyorsun yüreğimi.
Yok... yok baharım...
Anladım ki gurursuz olmamalı insan,
Yaşam olmuşsa ziyan geç olmadan dönmeli bu yoldan.
Ey benim bebek kokulu baharım!...
Sana yazdığım şiirlerimde herkes kendini buluyor,
Ne o? yoksa herkes yasak bir aşk mı yaşıyor,
Aslında merak ediyorum,nedir ki yasak aşk?
Aşkı yasaklayan,duyguları harmanlayan,araya engeller koyan nedir?
Keşke baharım...
Keşke unutabilsem seni...
İçimde büyütüğüm o yüce seni keşke fırlatıp atabilsem yüreğimden...
Bunu o kadar istiyorum ki...
Acı veriyor varlığın,
Gözlerine her baktığımda izini görüyorum pişmanlığın.
Hani geçenlerde keşke bir çocuk olsaydım demiştin ya,
sen zaten çocuksun baharım.
Gözlerin küçük bir çocuk gibi ışıldıyor gülünce
o kadar sıcak o kadar masum ki...
Yasaklara zorluyorsun beni,
Yeter ,yeter baharım!
Bu hikaye bitmeli,alevlenmemeli daha fazla alevlenmemeli...
Çünkü korkuyorum baharım
bu aşkın alev olup ateşlenmesinden,
ikimizi de yok etmesinden korkuyorum...
Biliyor musun baharım?
Dün gece rüyamda gördüm seni, kapkaranlıktı ortalık.
Tam koca bir kuyuya düşüyordum, elimden tutup kurtardın beni
Tam sana sarılacak,teşekkür edecektim ki
"ben gidiyorum" dedin.
Kalmak istemedin yanımda,
çukurdan kurtardın ama o çukur kadar büyük bir yara açtın bağrım da...
Kendime geldiğim de gözlerim yaşlıydı,
Bir kez daha anladım ki olmayacak bu sevda....
Elveda kahve gözlüm belki,belki başka bahara,
Elveda kahve gözlüm belki başka bahara...





Alt 03-04-2008, 11:27 #40

go_girl

Foruma Alışıyor


Hani bilir misiniz, gorunmez olmak, yok olmak, tum varligini tum varliklardan cekmek ister bazen insan..Kim bilir, belki yasadiklarindaki acinin sesini karsi daga duyuramamaktan yorgun dusunce; saklanmakla, yitip gitmekle ses cikarabilecegini sanmanin iskencesini aslinda kendisine yasattigi anlar vardir bazen insanin..Ne aci, cigliklarinin garipligini fark ettiginde onu susturmustur..

iste oyle bir andi. Sesime agliyordum..Aciniyordum..Yukumu yuklenmis bir dag yoluna cikmistim, zirveden kendimi birakacaktim ufuklarima, umudum sonsuzdu. Ayaklarim hedefe yaklasanin o kulak ardi edilen acisiyla sizlarken "O" nu gordum.

Adam. Gozlerinden kan akiyordu..Zirveden bana akan isik, geldi onun kirpiklerinde durdu..Durdum..oylece ona baktim, sadece kirpiklerini gordum, uzerinde benim isigim olan kirpiklerini, ve gozleri kaniyordu..
Hic konusmadi, konusmadik..onunde bir cocuk cesedi vardi, cocuga bakamadim, gozlerim adamin gozlerinde kalakaldim..

O bir umut yolcusuydu, zirveye bes kala bitmisti, ayni yerde bende bittim..coktum yanina..
Biz ikimiz ayni zirveye dogru yol alan iki yolcuyduk, farkinda olmadan onun gittigi patikadan onu takip etmis olmaliydim, yolumun bir yerinde onun kaderi beni durdurmustu..tum umudum yolumun onunla kesistigi yerde oldu, anlam yitti, ucmak ozlemi aldi basini gitti..
Ardimda biraktigim, onumde beni bekleyen ne varsa hicbirisi aklima gelmiyordu, sadece onun gozlerine bakiyordum..Biliyordum, goruyordum, okuyordum tum yarimlarini, yarimlari aciyordu..
Eksik ve yarimlara lanet ettim..Ellerimi zirveye dogru acarak bagirdim,
"ucmak istemiyoruuuuuuuuuuuuummmmm".
Bulutlar dondu, kuslar kanat cirpmadi, dag duymadi, sesim sustu..O sirada gozum cocuga ilisti, cocuk bendim..
Diz coktum sessizce sesime agladim..





Cevapla

Etiket
şiirler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:59 .