SENi seviyorum
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Tatlı Portal Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 29-05-2007, 09:40 #41

!NC!PER!S!_1903

Foruma Alışıyor


SENi seviyorum

Yazılan mı Önemliydi Çizilen mi Sevdalara..
Oysa Ben Ne Yazdım Ne Çizdim sevdamı..
İçimde Büyüttüğüm Ufaklıktın Sen..
Ben Ne kadar Büyüttüysem Seni; o kadar Ufaltmışsın Kendini..
Sen Giderken "gitme Kal Yanımda Sana ihtiyacım Var!"
Diyemedim ki..Diyemezdim de..
Çünkü Sen Kararlıydın Gitmeye..Ki Kalma Meraklısıda hiç mi hiç Olmamışsın..
Ben Ne Savaşlar Vermiştim Yüreğimde..
Ne Volkanlar Patlatmıştım Hep sen ol diye..
Sensiz Olmak Benim sonum Olurdu Biliyordum..
Bildiklerimin de Başıma Gelmesinden Öyle Çok Korkuyordum ki..
korkularıma Rağmen Savaşlarımı hiç ertelemedim..
ertelenmiş bir sevda bana göre değildi..
Ya Sen?
Savaştın mı Benim gibi?
Korktun mu Kaybekten Deli Sevdalanı?
Kaç Kere Yemin ettin Bozacağını;dayanamayacağını Bile Bile?

......

o kadar Gözyaşı döktüm ki Ardından..
Hiç Utanmadım Ve Hiç silmedim Gözyaşlarımı..
Çünkü Görünen Sadece Gözümdeki Yaştı..
Kalbimdeki Acıları bitmişliği Göremezdin..
bu Yüzden Ağladım Karşında İşte Bu Yüzden Ağlamaktan;
Göz Yaşlarımdan Asla ve Asla Utanmadım...

Ben Sevdamdan da Utanmadım..Seni Sevmekten de..
Pişman Değilim Bir Kere Dünyaya Gelsem Bin Kerede Olsa Seni Severim!
Umudumu yitirdiğimde Utandım Ben Yar..!
Çünkü Umutlarımda Binlerce Güzellik Var....

Şimdi Bana Kalan Ardından;
Bomboş Bir Hayat..ve Bir O kadarda Dolu Kalbimin Yamaları..
Bir Avuç Göz Yaşı Ve Bir dünya Kadar Sevdan..
Gittin İşte..
Bitti Bu sefer Dönüşü Yok...
Kalbim Alıştı Belki de Bu sefer ama Telafisi Yok..
Olmayacakta...
Unut Deme Sakın..
Unutmak İçin Sevmedim ki seni..
Kolay mı ki Unutmak o kadar Savaşın O kadar Acının O kadar Sevdanın Ardından Seni...
Hadi Sen Unut Beni Sevgili..
Ben Es geçtim Unutulması Gereken Her şeyi...


Hoşçakal...."Hoşça" kal....Aşkların En Güzeli...





Alt 29-05-2007, 09:42 #42

!NC!PER!S!_1903

Foruma Alışıyor

Öyle kolay değildir hayatıma girmek..
ve rüyalarıma girmek çok zorlar
insanı..

Sevilmesi zor bir insanımdır..
öyle kolay kolay da alamazsın beni hayatına..
soğuğumdur,
cehennem sıcaklığında da olsan
senide buz keser sözlerim..
ben öyle kolay kolay sevemem,
sevdirmem de kendimi..
....soğuk ile aynı cümle içinde geçer adım..
konuşursam kalp kırarım..

Yürek ister beni sevmek..
aptal da olman lazım benimle olman için..
ben çok zor bir insanımdır..
ne sevmesini bilirim ne sevilmesini...
işim gücüm can yakmaktır..
....zalim ile aynı cümlede geçer adım..
konuşursam can acıtırım..

Cesaret ister karşımda durupta sevilmek..
tokat yemiş gibi olursun sevgimden..
mutlu olmasınıda bilmem mesela..
acılardır benim yoldaşım...
ve yoldaşım yol ile benim aramda kalır çoğu defa...
....ruhsuz ile aynı cümlede geçer adım..
konuşursam mutluluğunu alırım..

Emek ister, sabır ister beni sevmek...
öyle her istediğinide yaptırmam..
dediğim dediktir mesela..
kızarsam soğuk olurum,
zalim olurum, ruhsuz olurum...
ne biçim bir insan ile
aynı cümlede sıfatım olur adım..
konuşursam ayrılırım...


....beni sevmek,
ben olmak ister aslında..
ama bir rüya görürsün,
bir melek gelir dünyana...
herşey değişir, ne sen, sen olursun..
ne ben, ben...


böyle
bir adamı yok etmenin hazzını yaşatırsın...
beni sevmek.. yanımda olmayı istemektir..
sadık olmayı istemektir..
yalandan
uzak olmayı istemektir...
her daim sevmek, sevilmek istemektir..
beni sevmek, mutlu olmayı istemektir...
....aşk ile özlem ile aynı cümlede geçer adım..
konuşursam çocuk olur
ağlarım...





Alt 29-05-2007, 10:21 #43

!NC!PER!S!_1903

Foruma Alışıyor

Hüzün kentidir burası

Günbatımı ağlatır insanı

Yalnızsan vurulmuşsan hele bir kez

Dokunur kar tanesi

Yorgun omuzuna düşerken

Ekmek midir, su mudur doyuran seni

Yoksa ince bir tebessüm mü

Kimse beni sevmiyor derken

Ayrılık şarkısının hangi makamındasın bilemezsin

Rüzgarın ellerinden tutup

gitmek istersin kimsenin bilmediği bir yere

Ölüm çağırır da tutup ceketinden

Bu şehir bırakmaz seni

Gidemezsin




[align=right:1d43e55393]Hüzün kentidir burası

Geceler daha bir uzun olur
Yorgunsan, yıkılmışsan hele bir kez

Soğutur rengi elvedanın

Bir meçhule boyun bükerken

Aşk mıdır, acı mıdır çağıran seni

Yoksa bitmesin deyişin mi

Sevdiğin gidiyorum derken

Yüzüne düşer de sevdanın kahrı

Bıraktığı izleri silemezsin

Bütün sevmeleri bir yana koyup

sevmek istersin yok yere

Bahar çağırır da esaretinden

Bu şehir anlamaz seni

SEVEMEZSİN[/align:1d43e55393]





Alt 29-05-2007, 11:38 #44

zeynepnaz

Foruma Isınan Üye


inciperisi saol jnm yaa





Alt 29-05-2007, 12:27 #45

!NC!PER!S!_1903

Foruma Alışıyor

bnmde bi katkım olsun istedm cnm

Mor karanfillere kokun sinmiş,
Dokunmadan geçemem.
Dolunayda gözlerini bırakmışsın,
Ne zaman görsem bana gülümsüyor,
Bakmadan edemem.

Sen, ruhumu alevlendiren çiçeğim
Dün sevdim, bugün seviyorum, yarın seveceğim…
Damar damar kanımdasın,
Yanıyorum.

Ey gece, çek perdeni, karanlığı bırak gitsin
Canım gündüze aç kapılarını.
Sihirli aynama düşsün sevdiğim,
Aydınlansın!

Ansızın yağmur yakalamalı şemsiyesiz ikimizi,
Tepeden tırnağa ıslanmalıyız.
Elimize, gözümüze, yüzümüze sinmeli,
İliklerimize kadar vatan bildiğimiz toprağın kokusu.

Çilingir sofrası ayaklanmış baksana,
Yanında hayâl makinesi dönüyor.
Ben içmem, sana eşlik ederim bir tanem
Dalarım doyamadığım gözlerine,
İlk aşkımızı yaşarız yeniden
Tekmili birden;
Göz bebeklerimizde.

Zaman, yalnız bizim için var
Ötekilere baktığı yok.
Bizi kimse tutamaz bundan böyle,
El eleyiz anılarımızda bile.

Adanmış bir ömrü yaşamak için,
Çiçek açmış sevdalara uyanmak için,
Uzat ellerini bana, tut ellerimi
İlk aşkımızı yeni baştan yaşamak için!





Alt 29-05-2007, 12:37 #46

!NC!PER!S!_1903

Foruma Alışıyor

SENi seviyorum Kal rüyamda, olduğu gibi değil de olmasını istediğim gibi sürsün her şey.. Uzun uzun ve anlaşılması zor cümleler kurmama gerek kalmasın, yalnızca sen anla..

ama....
..sen yalnızca...

Rüya mı bu? Orada beklerken gördüğüm sen misin? Beklettiğim, ama hep beklediğim.. Garip ama değil mi, erkenden olmam gerekirken orada, olamıyorum.. Son dakikaya kadar bekliyorum evde, gelmezsin diye; çıkmıyorum evden.. Bir emin olsam geldiğine derken;
“Geldim” diyorsun, “bekliyorum..”
Sıkışıyor kalbim, kendimi boşluğa bırakıyorum, zamana..

ama...
..yoldayım geliyorum...

Bir siluet uzaktan, üşümüş.. Elleri cebinde, kulağında bir müzik.. Geçmişten kalma bir yaprak düşüyor, son yaprak belki de.. o koridor, o şarkı.. Beynimi yoruyor hepsi, dursun bu flashback..
Bir yara sızlıyor o an; ağlatmıyor.. ağlamama, izin vermiyor.. Yaklaşıyorum, acıyor.. da; nefes aldırmıyor…

ama...
… öldürmüyor da sanki…

Yol bitiyor.. sen ve sesin:
“Merhaba”

Bütün merhabalar uyanıyor içimde, bütün duygular gidiyor.. Ben miyim bu? Neredeyim ben? Hala mı rüya.. Bir melodi geliyor derinden, bakıyorum senden.. Son dinlediğin şarkı olsa gerek, müziği duyuyorum da sözler yok.. Çok tanıdık oysa, ay gibi, dinlediğim bütün şarkılar gibi tanıdık.. Sen gibi tanıdık.. Çıkmaz sokaklarda çıkar yol aradığım, her seferinde, her yolun sonunda karşılaştığım enkaz kadar tanıdık.. Ama sözler karakutu gibi yok, arıyorum yıkımların arasında, ahh bir bulsam.. Çözülecek sanki bu rüya.. Uyanacağım.. Bu son sonrası yok, sonra diye bir zaman yok..
notalarım var;

ama...
sözlerim?

..sözlerimi kaybettim, hükümsüzdür..

“İyi değilsin sanırım, gel dışarı çıkalım”
Evet değilim, hiç iyi değilim.. Sen burdasın ama ben iyi değilim, kalbim.. nefeslerim.. darmadağınım.. Sanırım kuytundayım.. ama soğuk dışarısı, üşüyorum.. Nasıl bir rüya bu, neden saçmalıyorum.. Yanımdasın ama ben üşüyorum, seni göremiyorum, tutamıyorum.. Bakışlarımı kaçırıyorum.. Gözlerim sağda, seninkiler solda.. Değişelim hadi, ben sola sen sağa.. Sesler çoğalıyor evde, gürültü çok.. Yine duyamıyorum seni, kim açtı bu müziği? Bir şeyler anlatıyorsun, hayatı, değişenleri, topladığın parçalarını, bulamadıklarını.. Umrumda mı sence hayat, dinliyor muyum seni.. Sus, sadece sus; bir şey söyleyeceğim ve gideceğim..

“Efendim?”
-Bir şey söyleyeceğim ve gideceğim..
Ortak paydada buluşuyor bir an gözlerimiz, sonra sırasıyla sağa ve sola.. ayağa kalkarken söylüyorum;
..seni seviyorum..
..ve gidiyorum..

Aynı melodi başlıyor yeniden, bu sefer derinden değil, her yerinden bu evin.. Bütün her şey susmuş, yoğun sessizlik.. Odalar küçülüyor, sesler azalıyor.. Sessiz bir fısıltı var kulağımda, balıksın ya, sende susuyorsun.. bende balığım oysa.. Susmalıyım biliyorum..
ama...
..bu şarkı..





Alt 29-05-2007, 12:40 #47

!NC!PER!S!_1903

Foruma Alışıyor

SENi seviyorum

Kalbimin karşı kıyısında
Suların tam ortasında
Sevdalarım yanıyordu uymadım
Yağmur yüklü bulutlarımdan
Hep kırılan umutlarımda
Yalnızlığım büyüyordu uyandım
Aşk dolu rüyalara uyusam
Uyanmak mümkün olmasa
Kabusları sıyırıp atsam karanlıkta
Yollar gider bir gün biter
Rüyalarım kâbuslarım ama onlar benimle
Ömür geçer bir gün biter
Bir tebessüm isterim yolun bittiği yerde
Ağladı gönül ama pes etmedi, başının belası sevgili...





Alt 29-05-2007, 16:06 #48

AhMeT





beni unutma

Bir gün gelir de unuturmuş insan
En sevdiği hatıraları bile
Bari sen her gece yorgun sesiyle
Saat on ikiyi vurduğu zaman

Beni beni unutma
Beni beni unutma
Beni beni unutma
Çünkü ben her gece o saatlerde
Seni yaşar ve seni düşünürüm
Hayal içinde perişan yürürüm
Sen de karanlığın sustuğu yerde
Beni beni unutma
Beni beni unutma
Beni beni unutma

O saatlerde serpilir gülüşün
Bir avuç su gibi içime, ey yar
Senin de başında o çılgın rüzgar
Deli esiverirse bir gün
Beni unutma
Ben ayağımda çarık, elimde asa
Senin için su yollara düşmüşüm
Senelerce sonra sana dönüşüm
Bir mahşer gününe de rastlasa
Beni unutma






Alt 30-05-2007, 19:20 #49

zeynepnaz

Foruma Isınan Üye


ya gel ya çek git yanımdan sen istemiyorsan beni ben seni hiç istemem sen sevmiyorsan eğer hesap soracak değilim zatn adam olan sever gözlerime bakışlarını aradım hep yüzünde..aramakla yetindim tek hani bi baksan yüzüme gözbebeklerimin ardında bulacaksın kendini ve anlayacaksın yüreğimde ki yerini hala unutmadım seni sevmiyorum dedim sen sevmediğin için gururuma yenilmedim onurum herşeyden üstünde aşkındn bile yapamadım işte diemedim beni terkettiğinde sana durup gitme gidipte beni bitirme ..'seni seviyorum'diemedim olmadı istedim söyliyecektim ama olmadı işte....
_bana ait_


olmadı işte





Alt 30-05-2007, 22:38 #50

bLuEMaxXx

Forum Üstadı

[sup:6f4009e761][align=right:6f4009e761]Yeryüzünde bir yansıması olsa.
Kayıtlı olsa belki de
Herkes,hayatların ne kadar kısa
Olduğunu görse.
Ve hak etmeyen yürekleri
Nasıl yaraladığına baksa arşivden,
Hayıflansa.
Unutulanları hatırlasa insan bazen,
İnsanlığın istatistiğinden…
Çıkarsız,art niyetsiz cümle kalıplarının
Hala kullanılabileceğine inansa…

Yaşı yokmuş demek ki inanmanın
Ütopik bir farkındalık değilmiş…
Varmış hala yürek aynası dost gönüller,
Yeniye dair bir umutsuzluk olsa da
Umulmadık,sürpriz zamanlarda
Yüzünü göstermeyi beklermiş meğer…

bLuEMaXxX
[/align:6f4009e761][/sup:6f4009e761]





Alt 30-05-2007, 23:18 #51

AhMeT



Zalim
gözlerimden akan yaşı silmedin,
dertlerime derman oluvermedin,
hayatımda birgün olsun gülmedim,
bıraktın da gittin sen beni zalim.

kara günün hiç aydınlık görmesin,
gözlerinden akan yaşlar dinmesin,
hayatında iyi gün görmeyesin,
terk ettin de gittin sen beni zalim.

bu ahmet'in derdi kederi bitmez,
öyle gamsız yare geri dönülmez,
dünya malı dünyanındır değişmez,
sen aldın götürdün sanki ey zalim.





Alt 31-05-2007, 19:13 #52

zeynepnaz

Foruma Isınan Üye


Sevmeyin beni!

hey size diyorum beni sevenler...şimdiye kadar ben terkettim ben ayırıdm herkesi umrumda deildi...güzelliğimle herkesi kendime aşık edebilirdim istediğimi elde edebilirdim hiç terkedilmedim hep onu ben yaşattım pişmanmıyım hayır ben ayrıldım herkesi ben acıttım!öyle havalı da deilim o kendini beğenmiş kızlardn ayrıyım onlar gibi deilim ...öylelerini sevmem ...herkesin dikkatini suskunluğum ve güzelliğim çekiyordu kimseyi elde etmek içn uğraşmam onlar gelirler ve ben giderim!bu hep böyleydi ve aklıma hiç gelmedi !BENDE TERKEDİLDİM'demek...şimdi çok kötü birisin diyorsunuz hayır değilim terketmek bu kadar kötü olmamalı çünkü kimseye güvenmedim kimseyi ciddiye almadım...ama işte hayat..bende terkedildim.. iyi olmuş demeyin ii olmadı çünkü eden bulur da demeyin.. terkedilenn bu kadar üzüleceğini inanın tahmin edemedim ben soğuk bi insanım öyle çabuk sevmem sevenede güvenmem bu yüzden kim seviyorum dediyse bana hiç inanmadım ..vurulan karagözüme kaşıma vuruldu oysa ben yüreğimi sevecek birini arıyordum! buldum derken gitti anladım ki çok kötü bi duygu terkedilmek ..

bundan sonra hayatıma kimse girmeyecek çünkü kimseyi üzmek istemiyorum artık ben çok üzüldüm ,kimsenin hayatını mahvetmek haddim deil bu yüzden hayatıma kimse girmeyecek girmek isteyenler !!geri dönsünler'!!

hey beni unutanlar terkettiğimde unuttunuz die kızmıştım sizlere ama sizlerede söyleyim ben sizleride sevmemiştm !!



..zeynepnaz..





Alt 31-05-2007, 19:14 #53

fi_l_iz

Forumun Tiryakisi


O Şehre davrandığın gibi davran bana da

O Şehre gittiğin gibi bana da git uçarak

bana da in, bana da kon ve el salla geride bıraktığında:

Elveda benim küçük adamım!

ufacıktan bir Şehri nasıl adam ettinse,

Sevdinse adam gibi, beni de o Şehir gibi sev!

Korkma sakın, adam etmez aşk beni,

geç benden, benim de köprülerim var,

aşkı seyret oradan, dalgın günüm geçiyor,

benim de gecelerim var, danset, etrafımda fırdön,

sen bana dön, bana eşlik et,

benim de sabahlarım var, uyanmaya ne saat,

ne telefon, ne kapı: bisikletin zilini

dizlerini kanatan bir deli kız çalsın yeter ki!

Benim de parklarım var, uzanıver salkım saçak

üstüme, dalımdan tut, benim de yapraklarım var

güneşli gövdene müjde eli kulağında bahar,

benim de Şiirlerim var, aşk konulu,

senin o Şehri sevmene benziyor, seni sevmeye benziyor

adamakıllı serserin olana kadar


" Bir Şehri kıskanıyorum, benim böyle neyim var?





Alt 31-05-2007, 19:43 #54

zeynepnaz

Foruma Isınan Üye


çok seviyorum

biliyormusun?seni çok seviyorum öyle seviyorum ki senin aldatışına bile katlanırım öyle seviyorum ki sensizlikle yaşayabilirim başkasını sevsende ben sevmen için hep umut taşırım..

bana baktığın her bakışta aşk yoktu ama olsun ben o gözleri gördüğüm için bile şanslı sayıyordum kendimi ya uzaklarda olsan hiç göremezdim çok seviyorum bu yüzden..

sen sev sevme banane ben seni çok seviyorum bu böyle biline!!! sensizlik die bişey yok çünkü nefes alışını iliklerimde hissediyorum ben aslında seni yaşıyorum...gitme olurmu_uzaklara bak ben böyle yaşamaya bile razıyken sen bilmiyorsn seni sevdiğimi bilsen belki seversin ama bilme istiyorum çünkü aşk imkansızın adı imkansız olmanı diliyorum!!

seversen belki kanarım aldanırım belki ilk defa senn tarafndn kırılırım böyle kalsın sevdiğim bırak sen ne bil sevdiğimi ne beni sevmeni ben bekleyeyim


..zeynepnaz..





Alt 31-05-2007, 21:02 #55

coolserseri

Foruma Alışıyor

gzl paylaşımlar çok gzl hepsi birbirinden gzl şiirlerle yaşamak saten ayrı bir sanattır





Alt 31-05-2007, 21:57 #56

fi_l_iz

Forumun Tiryakisi


Bilerek mi yanına

almadın giderken

başının yastıkta

bıraktığı

çukuru



Güveniyordum

oysa ben sevgimize

vapur iskelesi

ya da tren istasyonundaki

saatin doğruluğu kadar



Beni senin gibi

bir de annem terketmişti

ki göbeğimde durur

onun yokluğundan

bana kalan

çukur





Alt 01-06-2007, 08:04 #57

sweety-boy

Foruma Alışıyor

Uzağında kaldım her şeyin,
Senin,sevginin uzağında…
Ellerim boşlukta kaldı,kollarım yokluğu sardı,
Sensizlik içime…en içime işledi.
Nedense bir türlü hazmedemedim gidişini !
Sanki hiç bir şey yapmamışsın gibi…
Sen gittin ben bittim…





Alt 01-06-2007, 08:43 #58

hayat_

Yeni Üye

şiirler çok güzeldi





Alt 01-06-2007, 10:38 #59

`°º¤øCandyø¤º°`

iris


Her günün ardindan senden bir ümit var hep gelecekmis gibisin
Içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmis gibisin
Sevmek aci dolu sevmek çile dolu çektirecekmis gibisin
Aklimi basimdan beni su canimdan sanki edecekmis gibisin

Ne sevdim diyorsun ne de sevemiyorsun açmayan bir çiçeksin
Içimde bir duygu gözümde bir hayal sanki sevecekmis gibisin
Her sözün ardindan gizli bir davet var gel diyecekmis gibisin
Askin kanununu kaderimin yolunu sanki çizecekmis gibisin

Gönül topragina dert yagmurlarini yagdiracakmis gibisin
Ne sevdim diyorsun nede sevemiyorsun kokmayan bir çiçeksin
Ne senle ne de sensiz geçmez oldu hayat vazgeçilmez tesellisin
Aklimi basimdan beni su canimdan sanki edecekmis gibisin





Alt 02-06-2007, 00:10 #60

AhMeT




Ödeyemem ki
Senin için ne yapsam,
Mutluluğumun karşılığı edemez ki

Hayattan aldığım zevki,
Bana varlığından başka bir şey veremez ki,

Sevincimin umutlarımın yerine,
Sana ne versem ödeyemez ki

Gözlerinden aldığım gücü,
Sıcaklığının verdiği güven duygusu,
Ellerinin enerjisi, sözlerinin desteği
Parayla ölçülse değeri asla biçilemez ki...






Cevapla

« Git...(me) | Sevgi »

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler





Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:19 .