Yeşim Büber
Kayıt ol Yardım Ajanda Skorlu Flash Oyunlar Lahana Çorbası Konuları Okundu Kabul Et
Cevapla
Seçenekler
Alt 11-07-2009, 10:53 #1

~~Only My Love~~

Sevilesi..

Yeşim Büber

Yeşim Büber

Doğum Yeri : Aydın
Doğum Tarihi : 1977
Eğitimi : Sanat Merkezi
Diyalog Oyunculuk Okulu`nda eğitim alan sanatçı, ilk deneyimini 1996 yılında sinemada edindi. Tv için sinema ve bilişim konularında programlar hazırladı. 2006 yılında görüntü yönetmeni Mehmet Aksın'la evlendi.



Yeşim Büber





Yeşim Büber


Yeşim Büber







Yeşim Büber

Görüntüleme:10866, Cevaplar:8

Alt 11-07-2009, 10:54 #2

.иυтɒн яɘмƨɘ-

Sevgi emekti..

güzel kadın


Alt 11-07-2009, 10:54 #3

~~Only My Love~~

Sevilesi..

Yeşim Büber




Yeşim Büber







Yeşim Büber






Yeşim Büber


Alt 11-07-2009, 10:55 #4

~~Only My Love~~

Sevilesi..

Yeşim Büber


Alt 11-07-2009, 10:56 #5

~~Only My Love~~

Sevilesi..

Ödülleri

  • 9. Sadri Alışık Ödülleri, 2004, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu İnşaat filmi.
Filmografisi

  • Barda - 2007
  • Kaybolan Yıllar - 2006
  • Yolda / Rüzgar Geri Getirirse - 2005
  • Dolunay - 2005
  • Üç Kişilik Aşk - 2004
  • Arapsaçı - 2004
  • İnşaat - 2003
  • Gelin - 2003
  • Serseri Aşıklar - 2003
  • Kırık Ayna - 2003
  • Çaylak - 2003
  • Bulutbey - 2002
  • Yeraltında Dünya Var - 2001
  • Benim İçin Ağlama - 2001
  • Nasıl Evde Kaldım - 2001
  • Dedelerimi Evlendirirken - 2000
  • Zeynep - 2000
  • Şaşı Felek Çıkmazı - 2000
  • Aynalı Tahir - 1998
  • Bu Sevda Bitmez - 1996


Alt 11-07-2009, 10:57 #6

~~Only My Love~~

Sevilesi..

Yeşim Büber


Alt 12-07-2009, 00:51 #7

Lavinya

Masumdeğiliz ~

çok güzel kadın..
oyunculuğunu da beğeniyorum..
sağol bitanem


Alt 13-07-2009, 11:45 #8

~~Only My Love~~

Sevilesi..

rica ederim birtanem
evt =)


Alt 13-07-2009, 13:03 #9

♫♪♫Mavibirdünya

hislerimkanıyor

cok hoş bi bayan
aynalı tahirden tanıyorm.. .. ..
saol cnm


Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler



Yeşim Büber Konusuna Benzer Konular

Yeşim Dorukan


Yeşim Salkım - Aşk


Çok mutsuz bir kadındım Bundan birkaç yıl önce Etrafımda her şey toz pembe Gülerken ağlatanlar Hayatı yok sayanlar Hiçbir şeyden...

Yeşim Açar


Seviyorum Galiba Seviyorum galiba, seni çocuk! İçimdeki kırpınışlar, Sesimdeki titreyişler, Ve Kaçamak bakışlarla ele veriyorum...

Yeşim Taşı


YEŞİM TAŞI Genç bir adam, değerli taşlara ilgi duyarmış ve mücevher ustası olmaya karar vermiş. "Bu mesleği yapacaksam, iyi bir mücevher...

Yeşim Taşı


Genç bir adam, değerli taşlara ilgi duyarmış ve mücevher ustası olmaya karar vermiş. "Bu mesleği yapacaksam, iyi bir mücevher ustası olmalıyım"...




Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:16 .